sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

hani hormon testleri yaptırıyosun ya tsh diye bi hormon var ordan anlayıp başka testler uyguluyolar eğer hastaneye gidip ben trioidlerime baktırmak istiyorum dersen yaparlar testi

baktrtcam cnm benim saol sekrim ya benm içmde de cok buyk bi sıkıntı var cok uzulyorm ben annmi cooooook seviyorm yaa

valla bazıları bizi ev hanımı falan die gördü srekli burda takılıorz die asosyalmişz aslnda kurdelamada söledi ama bizide hedef aldı resmen kurdelamda ağznnn payını verdi falan işde ikside ceza aldı:26:

Boşverin kızlar.. ne derse desin. Sonuçta biz kendimizi biliyoruz, kimsenin kültür seviyesini ölçmek de başkasının haddine değil.. Biz burada dostluğumuzu, sorunlarımızı, sevinçlerimizi, hüzünlerimizi vs.. paylaşıyor muyuz, bence evet hatta sapına kadar benim için önemli olan da işte bu. Yoksa kim ne mezunu yok kim doktor kim öğretmen ya da ev kadını bilmemne hiç önemli değil

slm kızlar....
topik dolu:)

ya babam ameliyat oldu dedim belki duymussnzdur ama bu ilk amlyatı diil daha önce hep alkoldan amlyat oldu busfrki ayakdan alkol yuzunden dustu klca kemiği kaydı faalan 7yıldr topal geliodu smdi amlyat oldu ıspartadalar bz anlatyadayız.annmle babnnem onn ynndalar işde gurbet eldeler biz arada gidip geliorz ama kalamıyorm orda hem çalsıyorm hemde eşim bırakmaz yani haklı oalrak adam bize her kotuluğu yaptı ama bikaç gunmz iyi gecti die hala peşinde kosuyorz acıma duyguusu var bizde içmese 4 4lük adam babam sveiorm onda ama smdi en cok anneme uzluyorm aklım hep orda parasız kalmıs..işe baslaması lazımdı ayrın babam bi süre calsamycak mecbur calsması lazm babamda iilememiş gelemdi ptesi gelcek bankalarda arıyor hep hergun icramı gelcek die düşnüorz babam vimli bankalardan annemi kefil yaptı smdi annmn ustne hersey ben ilk yardım ediodm baktım sonu yok bizde gecinemios ona verdmmi ay sonunu getremiorm elimden brsey gelmior annem uuzlmesin onu cook seviyorm yaa

evet canım ya neler olmuş öyle..
aynen ikisinide çok severdim...
keşke olmasaydı böyle bişey..
üzüldüm şimdi..

bende üzüldüm valla
aynı konu kurdelamla benim aramda da geçmişti
ama bizimki yanlış anlaşılmaydı
bende uzatmadım
sanalda olsa birbirimizi inciticek laflar söylemeyelim

Evet kızlar, bence konuyu değiştirelim ne dersiniz? Yeni arkadaşlar var sanırım. Herkese merhaba bayanlar.. beni tanımayanlar için söylüyorum ismim Ceyda... hadi tanışalımm kaynaşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…