sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

o zamanlar ayrıydı.başka güzeldi ama şimdi aynı evin içinde olmak daha güzel.doğrusu ben eşimi çok az görüyorum.çok geç geliyor.özlemek aşkı öldürmüyor belkide :)))

ben 2senedir evlenmeyi bekleyip hala evlenememiş oldugum adamı seviorummm

kız evlendkden snra kotu olmyor ama o ilk heycanı kalbinnn pırpır atmasını özlüosn eski nazik adamı özlüosn işde ben o adam aşığımmmmmmmmmm uleeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn

o zamanlar ayrıydı.başka güzeldi ama şimdi aynı evin içinde olmak daha güzel.doğrusu ben eşimi çok az görüyorum.çok geç geliyor.özlemek aşkı öldürmüyor belkide :)))

belkide benmki sabah gdior oğlen gelior sonra aksam 5de evde ama olsun o ik hycan o ask varya ask onu bdaha yasamak için hersyemi verrdm ama sadce eşmle ondan baskası asla olmazz 10kere evlensem yine onnla evlnrdim

negüzel yaaa valla hep cicim ayı cicim ayı die die evlilikten soguttular geçermiş ogünler hep böyle kalcanımı sanıyosun sen diolar

eşlerimiz yanlız uyurken biz kk da takılıyoruz
ahh bu kk

evlendikten ve çocuk sahibi olduktan sonra ister istemez değişiyor hayatım düzen
sorumluluklar artıyor
eşinle kendini bütün gibi görüp hissediyorsun

negüzel yaaa valla hep cicim ayı cicim ayı die die evlilikten soguttular geçermiş ogünler hep böyle kalcanımı sanıyosun sen diolar

valla ilk zamanlar farklı oluyo tabi.eşler birbirine karşı daha nazik daha anlayışlı...ilk zamanlar su getirir miisn hayatım bi kaç ay sonra su getir oluyo..

cnım sana bişi dymmi hiçde evlliğn ilk ayları ccim diil daha zor nkdrda tanısam etsem diosan da tanıma zorluğu cekiosn alısma zorluğu cekiosun para sıkıntı bişleri rayına oturma ama 4 6 ay gecsin bak asıl cicim ayı ozamn gelior inan bana

ben 2.5 senelik evliyim, eşimle 4 yıl flört dönemimiz oldu. Şu an elbette elini tuttuğumda vs kalbim hızlı hızlı atmıyor ama ona hissettiğim bağlılık ve sevgiyi anlatmam mümkün değil. Zaman sadece heyecanı götürüyor bence çünkü ben eşimi hala çok seviyorum ve 1 gün bile ayrı kaldığımda çok özlüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…