deli gibi bagırıyo kadın kapının önünde kalkkk uyuya uyuya şiştin el evinde uyucanmı sanıyon sen dio bide
9da kalkmak süperdeeee 3 te yatınca yinede dinlenemez insan!
slm canımmm
kız ask işteama gecmiştee eski gunleri özleyen varmı evlnpte evlenmeden önce söyleydik böyleydik dien varmı ben hep eşime diyorm eskiden sunu yapmıstık bunları ypmsıdık die
ben eski gunlerdeki evlenmeden öncekki smdiki eşim olan kişye asığım siz
dinlenemiyom valla
bu kk bütün düzenimi altüst etti
ben 2senedir evlenmeyi bekleyip hala evlenememiş oldugum adamı seviorummm
vayyy havaları basın bakimmm....
göreceksiniz siz...
dönüşüm muhteşem olacak...
ne el evi kız kndi evn olcak öle bi uyrsunki hemidee ohhhhhhhhhh
o zamanlar ayrıydı.başka güzeldi ama şimdi aynı evin içinde olmak daha güzel.doğrusu ben eşimi çok az görüyorum.çok geç geliyor.özlemek aşkı öldürmüyor belkide :)))
oy kıyamam su perim annesini mi özlemişşşş
çok doğru ben baba evinde bu kadar uyumazdım :))) birde evlenince heryer yabancı geliyor sana illa evim diyorsun.
belkide benmki sabah gdior oğlen gelior sonra aksam 5de evde ama olsun o ik hycan o ask varya ask onu bdaha yasamak için hersyemi verrdm ama sadce eşmle ondan baskası asla olmazz 10kere evlensem yine onnla evlnrdim
ben ben bennn :122: kocama aşığımmmhosgeldiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrr hadi bakalım kop kop
aranızda coooooook asık olan varmı
ohh otur ananla.. ne güsellGeldim ama çıkacam birazdan anam var oturuyoruz
ne el evi kız kndi evn olcak öle bi uyrsunki hemidee ohhhhhhhhhh
ilanı aşk mı ediyon emoşum
negüzel yaaa valla hep cicim ayı cicim ayı die die evlilikten soguttular geçermiş ogünler hep böyle kalcanımı sanıyosun sen diolar
negüzel yaaa valla hep cicim ayı cicim ayı die die evlilikten soguttular geçermiş ogünler hep böyle kalcanımı sanıyosun sen diolar
valla ilk zamanlar farklı oluyo tabi.eşler birbirine karşı daha nazik daha anlayışlı...ilk zamanlar su getirir miisn hayatım bi kaç ay sonra su getir oluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?