yazdığımız yeni msjları görmek için topikten çıkıp tekrar giriyor musunuz?
f5 mi yapıyorsunuz?
sanki isimler azalıyor çoğalıyor şaşırdım
ben f5 yapıyorum...
ben f5 yapıyorum...
bi önceki sayfaya gel sonra tekrar son sayfaya gel ben öle yapıorm
bacım aynen benimki de fazla igiden sıkılır.. sen çocuk doğur en yiisi onu seversin böyle diyorben bekarken annem artık kzıardı tlfon sürekli elimde diye. ben de durmadan wcye girerdim orda mesaj yazar çıkardım.. bi de gece gizlice yorganın altında nefessiz kalmak pahasına konuşurdum.. ah uleynn efkar bastıı
öyle yapacağına F5e bassana emoş...
daha kolay olur...
bacım aynen benimki de fazla igiden sıkılır.. sen çocuk doğur en yiisi onu seversin böyle diyorben bekarken annem artık kzıardı tlfon sürekli elimde diye. ben de durmadan wcye girerdim orda mesaj yazar çıkardım.. bi de gece gizlice yorganın altında nefessiz kalmak pahasına konuşurdum.. ah uleynn efkar bastıı
ya onu dendmde btanem olmadı hep tutmadı yani ben işimi garantiye alıorm
bu akşam aşklarınız mı depreşti ne
bi emoş bi sen
benim ki acemilik belki de.her msj yazdıktan sonra forum takipe gidiyorum :)))
ya onu dendmde btanem olmadı hep tutmadı yani ben işimi garantiye alıorm
aynen yaaa nefessiz kala kala konsurdk biz aynı okldaydk bide sbaha kdr konus snra uyr kalrdk sabah olrdu okla 22 saat önceden avrrdkk brbrmizi görmek için ahah ulan aahh
kız senin hikayen benimkiyle aynı yaa... ben de eşimle üniv.de aynı okuldaydım. sabah o gelir beni duraktan alırdı ama kula 1 saat çnceden gider kahvaltı yapardık. sınavlardan bile en erken ben çıkardım bir önce yanına gideyim diye
kimmmm.......?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?