kız valla bi sarkı dinedim bzim ilk sarkımızdı aska geldm vallaa ediorm ilanı ask
eşlerimiz yanlız uyurken biz kk da takılıyoruz
ahh bu kk
evlendikten ve çocuk sahibi olduktan sonra ister istemez değişiyor hayatım düzen
sorumluluklar artıyor
eşinle kendini bütün gibi görüp hissediyorsun
cnım sana bişi dymmi hiçde evlliğn ilk ayları ccim diil daha zor nkdrda tanısam etsem diosan da tanıma zorluğu cekiosn alısma zorluğu cekiosun para sıkıntı bişleri rayına oturma ama 4 6 ay gecsin bak asıl cicim ayı ozamn gelior inan bana
hangi şarkı bakim :))
ben bu mustafa cecelinin hastalıkta sağlıkta şarkısına bitiyom yaaaaa
onlarda koltukda uymayı seviır anacım ilk yadrgıodm smdi bu kk var ohh uyusn diorm ustunu orttm öle ben yanmda cerzler tvm bi elmde laptopm sgram ohh valla
aynen öyle emoşum...:128::128::128:
kocalarınız yanınızda negüzel sarıl sarılverin işteeeeeee aşka gelince
kuzum bizmki rap sarkı soğuk kuvet en sevdğim lafıda ilk msj attığnda bana yolmstı
sensiz gecen gunlerin kazası yok be sevgilivuhhu
ohhhhhh ne güzel keyif senin keyfin
dimi kuzum naziklik falan evet varda sonrasnda daha mutlu olyorsun hersey rayına otrunca bz ilk cok kavga edrdik smdi cıtımız cıkmıo masalaah
evet canım en güzeli de aynı yastığa baş koymak
hopp kaptır emoşşşş
kız cerezleri öyle bir gecer zamnki için hzladm salaklar yeni bölüm koymmslar bende smdi yiorm
aman canım nazar değmesin
evet ya bu gece yok
kız benmki sarılınca falan cok ilgiden sıkılıor cocuk gibi seviorm ben onu agucuk die sıka sıkca öle seviorm nabam oda acıyorr die kkkzıyor aahhha.
kız valla ne gunlerdi cıt cıt msjlasmak böle dıt dıt dendimi hycanlanmak bas ucumda uyrdm telfonla
yazdığımız yeni msjları görmek için topikten çıkıp tekrar giriyor musunuz?
f5 mi yapıyorsunuz?
sanki isimler azalıyor çoğalıyor şaşırdım
ewet aynen öyle parmaklarım inceldi msj yazmaktan
kız benmki sarılınca falan cok ilgiden sıkılıor cocuk gibi seviorm ben onu agucuk die sıka sıkca öle seviorm nabam oda acıyorr die kkkzıyor aahhha.
kız valla ne gunlerdi cıt cıt msjlasmak böle dıt dıt dendimi hycanlanmak bas ucumda uyrdm telfonla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?