kilo dediğin nedir bugün alır yarın verirsinbende 67 yim yaaaa en az 60 olmam lazıım lanet olsaıcalar gitmiyolar
kk da 2008den beri çorlulu komşularımı arıyorum ama bulamadım
bari ist.buluşmasına katılayım bende:)
ceyda bu arada yüzün çok şeker canım
hani birinin yüzüne baktığında çok duru bir güzelliği var dersin ya işte ben senin için diyorum
samsunlusun sanırım benim annemde artvinli doğu karadeniz
en son 7 yaşında gitmişim o yüzden pek hatırlayamıyorum ama annem bayram öncesi gitmişti ve resimlerine bakarken doğanın güzelliğine bayıldım
çocukluğunu öyle biryerde geçirmiş olması harika birşey
buralar egzos dumanı bina heryer araba
eşim ist.da çalışıyor ve aslında ona zor olduğu için bizimde oraya taşınmamız lazım ama çok kalabalık karışık bir şehir
gezmeye geldiğimizde bile daralıyorum
benim hayalimde hep denizi olan biryerde bahçeli dubleks bir evim olsun ve oğlum koşuştursun istiyorum:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
selam kızlaaar
kaçırmışım ben kim kimle komşu nerden komşu
selam iyi muhabbetler.....
iyiyim diyet yapıyorummseni sormalı
kız ben babaeski' ye gelince de seninle orda buluşuruz. erkek kardeşim de lüleburgaz' da kırklareli üniv. de okuyor
Canım benim sağol Allah razı olsun..Canım ben Samsun' lu değilim eşim Samsun' lu. Ben Kırklareli Babaeski' liyim... Göçmenlik de var.. Ben Karadeniz' e ilk kez geçen yaz gittim görümcem evlendi de samsun' a gelin gitti. Orada da düğün yapıldı 15 gün falan kaldık tatili orada geçirdik işte. Karadeniz gerçekten çok güzel..
su_periyle komşu çıktıkk kızzz çok yakın oturuyormuşuz. İstanbul buluşması düzenleyelim bir ara gerçekten.
Hoşgeldin canım
abboww bu da benden
kilo dediğin nedir bugün alır yarın verirsinbende 67 yim yaaaa en az 60 olmam lazıım lanet olsaıcalar gitmiyolar
bende en son 63tüm şuan 93üm daha bide bu 3 kilo vermiş halim
su_periyle komşu çıktıkk kızzz çok yakın oturuyormuşuz. İstanbul buluşması düzenleyelim bir ara gerçekten.
neresinde canım istanbuluun ? benm teyzoşta babaeskide oturuyoo babaeskideki hilal ceyizi biliyosundur kesin
QUOTE]
diyet yapan biri daha yanlız değilim.senin sorun bendeki kadar dehşet verici diil allahtan
Kiloyu bugün aldığın doğru ama yarın verildiği yalan valla yalann kim demişşş
ne kadar zamanda verdin canım 3 kiloyu?
neresinde canım istanbuluun ? benm teyzoşta babaeskide oturuyoo babaeskideki hilal ceyizi biliyosundur kesin
QUOTE]
slm canım neler olmuş ya aksam ben çıktıktan sonra böyle?
Kiloyu bugün aldığın doğru ama yarın verildiği yalan valla yalann kim demişşş
selam canım hoşgeldiiin aa dün yoktun dimi sen haberin yoktu
QUOTE]
3 günde hemde normal diyet yaparak.ben hiç su içmiyodum 2 günde 1 bardak fln valla hiç yalanım yok.diyete başladım günde 7 bardak su içiyorum tartıda gördüğüme bende inanamıyorum valla
sen çizelgede yazana bakma kız.. o ilk hedefaslında 52-53 falan olmam lazım.. düz hesap 50 de işte
3 günde hemde normal diyet yaparak.ben hiç su içmiyodum 2 günde 1 bardak fln valla hiç yalanım yok.diyete başladım günde 7 bardak su içiyorum tartıda gördüğüme bende inanamıyorum valla
yat kalk halne sükret ben o 3 kiloyu 6 ayda verdim biliyomusun???
QUOTE]
ya anneannemler biliyordur kesin ben hatırlayamadım ki.. :44: ben istanbul' da Sultangazi' de oturuyorum kızlar.. Küçükköy' e, Sultançiftliği' ne, Beşyüzevler' e,, Gaziosmanpaşa' ya, eyüp' e, Yeşilpınar' a vs... yakınımm.. hepinizi kahve içmeye bekliyorum
sağol tatlım iyiyim Allah' a şükür... sen nasılsın?hb cyda...
nasılsın cnm?
kalabalıklaşıyor topic git gide...
slm canım neler olmuş ya aksam ben çıktıktan sonra böyle?
ya anneannemler biliyordur kesin ben hatırlayamadım ki.. :44: ben istanbul' da Sultangazi' de oturuyorum kızlar.. Küçükköy' e, Sultançiftliği' ne, Beşyüzevler' e,, Gaziosmanpaşa' ya, eyüp' e, Yeşilpınar' a vs... yakınımm.. hepinizi kahve içmeye bekliyorum
sağol tatlım iyiyim Allah' a şükür... sen nasılsın?
andım canııım ben beşyüzevlere geliyorum bazenn
kızlar ben kaçıyorum
görüşrüz canım hoşcakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?