sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

peşinden gelcem bakalım bu sefer hangi topiğe gitçen
ordada yakalarım iyi sil kız camları

kızlar arananızda apakuntur yaptıran var mı?
ben bir dönem yaptırmıştım işte yaradı ama insanın iradesi herşeyden daha üstün.becerebilene...

aşağı bakıyorumda bayağı kalabalıklaştık ne güzel oldu

slm hoşgeldiniz oğlum uyanıcak nerdeyse nerde kaldınız bakem:84::84::84:
emine facede ekledim hayatım kabul et:)
ceydaaa babaeskide nerden hayatım
eşim babaeskili:)

kız bnde 40 42 arası değişor bedenim ama tsört gomlerk 38 40 arası boyum 1.70 öle abartı brseym yok ama 5 10 kilio everem süper olcak evlenmeden önce öyleydm evlnnce aldım bnm eşimn boyu 1.92 74 klio evlendi 100 kilo smdi 3 ayda aldı hepsini biz evlliği bulunca iice rahatladık anacım sonumuz nolcak bilmioyorz
sende dkkat et sekrim valla daha fazla alma hem sağllğnıda düşün

aa görmedim canım
yok kız ondan değil geliyorum muhabbet var ortaya dalmıyım diyorum ondan balım
trip atma nen ay acıdımı dur öpim

dalsan nolucak canııım sennle sohbet etmek gzel direk batozlama dal sen acıdı yaaa
ben bir dönem yaptırmıştım işte yaradı ama insanın iradesi herşeyden daha üstün.becerebilene...

ben hiç yaptırmadım cnm ama kayınvalidem kendisi 120 kilo oldugu için yaptırıyodu 15 kilo vermiştii bıraktı 20 kilo geri aldı

aa görmedim canım
yok kız ondan değil geliyorum muhabbet var ortaya dalmıyım diyorum ondan balım
trip atma nen ay acıdımı dur öpim

dalsan nolucak canııım sennle sohbet etmek gzel direk batozlama dal sen acıdı yaaa

ben hiç yaptırmadım cnm ama kayınvalidem kendisi 120 kilo oldugu için yaptırıyodu 15 kilo vermiştii bıraktı 20 kilo geri aldı

ben hiç yaptırmadım cnm ama kayınvalidem kendisi 120 kilo oldugu için yaptırıyodu 15 kilo vermiştii bıraktı 20 kilo geri aldı [/QUOTE]

evet geri alınabiliyor malesef...

aynen bende evlendiğim günden itibaren aldım.ne varsa bu evlilikte böle kilo aldırıyo eşimde aynı seninki gibi oda aldı.dur demenin vakti geldide geçti ztn bakalım başladım diyete hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…