evet canım ama bayagı zor oluyo yaaanneciğim gibi desene.onunda troidleri alındı.oyüzden çok yavaş veriyo.aman salıktan önemli değilya ztn
Kızlar ben çıkıyorum tüller makinada yıkanıyır.. şu camları bi sileyim.. zaten 2 cam silcem bi oturma odas bi de yatak odası. Mutfak ve salon yarına artıkın .. zaten mutfakta 4 metre cam var öldürüyo beni
hadi öpüldünüz
hadi kolay geldsin bacıım :80:
peşinden gelcem bakalım bu sefer hangi topiğe gitçenKızlar ben çıkıyorum tüller makinada yıkanıyır.. şu camları bi sileyim.. zaten 2 cam silcem bi oturma odas bi de yatak odası. Mutfak ve salon yarına artıkın .. zaten mutfakta 4 metre cam var öldürüyo beni
hadi öpüldünüz
napim bacım sözde yarım saat bi bakiim dedim ama dolunca burası çıkamadım
kızlar arananızda apakuntur yaptıran var mı?
ben bir dönem yaptırmıştım işte yaradı ama insanın iradesi herşeyden daha üstün.becerebilene...
bana diyetisyen kadın bi beş kilo daha alırsan obeze gidiyorsun demiştişişmanlığıda geçtim obeze gidiyorum ay görende yusyuvarlak bişi sancak 42 beden giyiorum ama tombişim balık etli olmak en iyisi bence çokta zayıf yüzü kötü apıo
aa görmedim canım
yok kız ondan değil geliyorum muhabbet var ortaya dalmıyım diyorum ondan balım
trip atma nenay acıdımı dur öpim
ben bir dönem yaptırmıştım işte yaradı ama insanın iradesi herşeyden daha üstün.becerebilene...
aa görmedim canım
yok kız ondan değil geliyorum muhabbet var ortaya dalmıyım diyorum ondan balım
trip atma nenay acıdımı dur öpim
verilmesi gereken 40 kilodan azsa çok önerilmiyo diye duymuştum
dalsan nolucak canııım sennle sohbet etmek gzel direk batozlama dal senacıdı yaaa
kız bnde 40 42 arası değişor bedenim ama tsört gomlerk 38 40 arası boyum 1.70 öle abartı brseym yok ama 5 10 kilio everem süper olcak evlenmeden önce öyleydm evlnnce aldım bnm eşimn boyu 1.92 74 klio evlendi 100 kilo smdi 3 ayda aldı hepsini biz evlliği bulunca iice rahatladık anacım sonumuz nolcak bilmioyorz
sende dkkat et sekrim valla daha fazla alma hem sağllğnıda düşün
tamam canım dalarım sağol seninlede öptüm ya kız
kızlar size iyi muhabbetler..
ben çıkayım..
sonra uğrarım..
sohbet çok güzel miş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?