sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

slm kizlar

Kurdelamla görüsebilen hatunlar benden slm söylermisiniz rica etsem?
Kendini üzmesin cok öpüyorum onu

Mesaj yazmak istedim ama olmuyo ceza aldigi icin

Ben de selam söyleyin bacıma
50 bana hayal bile değilahhhh ahhhh nerde o günler gerç boyun kaç
boyum 1.55 canım senin kaç ?
slm kızlar geldim ve çıkıyorum..
Benim cadı bırakmıyor maalesef..
Deli etti beni yine...

kızlar ben kaçıyorum

Güle güle kızlar

hoşgeldiiinnn kaynatmaya başladık gene

hee gördüm sekerim kilolordan bahsediyosunz valla bende balık etli gacıyım ama asla sisman olmamstm bu bikç srüedr şisman olmayamı basladım ne gıcık oluyorm valla.
sen nabıyosn sekerim benim

Kızlar ben çıkıyorum tüller makinada yıkanıyır.. şu camları bi sileyim.. zaten 2 cam silcem bi oturma odas bi de yatak odası. Mutfak ve salon yarına artıkın .. zaten mutfakta 4 metre cam var öldürüyo beni

hadi öpüldünüz

hee gördüm sekerim kilolordan bahsediyosunz valla bende balık etli gacıyım ama asla sisman olmamstm bu bikç srüedr şisman olmayamı basladım ne gıcık oluyorm valla.

napim bacım sözde yarım saat bi bakiim dedim ama dolunca burası çıkamadım

hosbulduk ceydacım güle güle ceydacım nere gdiosn hemen ya

bana diyetisyen kadın bi beş kilo daha alırsan obeze gidiyorsun demiştişişmanlığıda geçtim obeze gidiyorum ay görende yusyuvarlak bişi sancak 42 beden giyiorum ama tombişim balık etli olmak en iyisi bence çokta zayıf yüzü kötü apıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…