ayy kuzum sende böle bişi yasadım deme baanaaa
anlatmak istrsen dnlerm bebeğim
ya bnmki kısa sürdü 1 hafta sonra barıştıkta bu referandum vardıya o zaman refarandumu tartışırken ertesi gün gittik adliyeye boşanma dilekçesi vermek içinsonra kocam dedi boşamıyorum ben seni hadi bakalım falan dedi işte barıştık daha sonra bizde sakin sakin konu tartışıyoduk sakin sakin tamam boşanıyoruz dedik
herkese merhabalar kızlar nasılsınız?
ya bnmki kısa sürdü 1 hafta sonra barıştıkta bu referandum vardıya o zaman refarandumu tartışırken ertesi gün gittik adliyeye boşanma dilekçesi vermek içinsonra kocam dedi boşamıyorum ben seni hadi bakalım falan dedi işte barıştık daha sonra bizde sakin sakin konu tartışıyoduk sakin sakin tamam boşanıyoruz dedik
hey allam ya bende bişi sndım kız Allah iyiliğini versin insan bundan bosnırmı siiznki bras dalga olmus ama 1haftada nsl gecmiştr ama sizn için biz dün gece brbrmizi yedik bi görsen gece kalktı sen hala bunu basndamısın falan dedi trp yaptı bilmem ne kavga ettik görmen lazım insan ufacık bişden kavga edbilor yaa
kızlar bu arada okudumda ...
evlendikten sonra kilo alınıyor cinsellik olunca demişsiniz..
ben pek sanmıyorum ondan olacağını..
sadece düzenli yemek yeme alışkanlığı artıyor hepsi bu bence..
hey allam ya bende bişi sndım kız Allah iyiliğini versin insan bundan bosnırmı siiznki bras dalga olmus ama 1haftada nsl gecmiştr ama sizn için biz dün gece brbrmizi yedik bi görsen gece kalktı sen hala bunu basndamısın falan dedi trp yaptı bilmem ne kavga ettik görmen lazım insan ufacık bişden kavga edbilor yaa
tabi canım bizde o yüzden boşanmıycktık zten konu ordan ordaaya o kadar cok sürüklendiki ne kadar çok şeyi pas gecmişiz onu anlamıştık..
üüzüldüm canım yaa evde kavga çok büyük sıkıntı veriyo insana huzursuzluk çıkıyor.. helekiii çok sacma bi nedense daha beter oluyo insan
ya evet bi yandan o bi yandan da ikside doru cnkü düzenli yemekyemek düzenli sex mutlluğu getiro bi yandan doruluk payı olabilr cnm
aynen katılıyorum eminemasum
mutluluktan sürekli birşeyler yeniliyor evlenince ondan sanırım.
ben annmle konusyrdum kızlar ben kacıyrm esm gelioms
optm hepiniizi
görüşrüz canım hoşçakal :80:
700. sayfaaakurdelaaam bebişim ben kutladım senn yerinee
tepriğimi koyup öle gidermmm
banamı özendin canııım ölee son lafı edip gitmeler
aaa kurdelam yok galiba siz kutluyorsunuz onun yerine
kızlar slm nabersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?