bende bursalıyım da ondan sordum hemşomeveet nerden anladın demicem o yasak kelimeyi söleme nolur ayyyyy bir porsiyon bol tereyağlı ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kendikendime yapmıcam bunu
neyse bir deli portresi çzmiyim daha fazla bursalıyım cnm
yok canım çok işlk bi yerde değilm bana göre köyde oturuyorum ama sabah 4e kadar acık burda kartaldayım ben doğma büyümede kadiköy
kartal çok güzel biyer:97::97:yok canım çok işlk bi yerde değilm bana göre köyde oturuyorum ama sabah 4e kadar acık burda kartaldayım ben doğma büyümede kadiköy
yasak kelimeeeeeee
kıbrıstamı oturuyon :82:kıbrısta bile sabah 4e kadar açık valla evede getiriolar.burda bile varsa istnbulda hayl hayli
kartal çok güzel biyer:97::97:
kıbrıstamı oturuyon :82:
aa neden canımben sevmiyorum canım yaa
öbür sayfada yazdım ama görmedin bende bursalıyımevet okuduğum için burdayım kısa bi süreliğine
aa neden canım
öbür sayfada yazdım ama görmedin bende bursalıyım
en son ne zaman geldin canımsüper valla.böle uzakta olunca çok özlüyorum en çokta koruparkı
en son ne zaman geldin canım
özlenmezmi kız
anladım :97: zor tabikivalla kasım ortaso gibi geldim 10 gün sonra yine gelcem inş.valla çok özlüyorum annemlerle konuşunca şırdayız burdayız dediklerinde atlayıp gelesim gelio valla
ben geldim kızlar gitmiş yahu...
bendekide ne şans varya...:84:
kız bende geldim bnlar yine kaçmıs yaa nse biz bze konsurz[/QUOTgeldiim şaka gibiler yaaaa çok komiğime gitti olurmu öyle sacma sey
kız bende geldim bnlar yine kaçmıs yaa nse biz bze konsurz[/QUOTgeldiim şaka gibiler yaaaa çok komiğime gitti olurmu öyle sacma sey
aynen yaa baya sacma bi topikdi smdi baska bi topiğe bakdım biz bu hala nasıl geldik die baslık yazmıs içim acıdı yaa kızaaa
aynen yaa baya sacma bi topikdi smdi baska bi topiğe bakdım biz bu hala nasıl geldik die baslık yazmıs içim acıdı yaa kızaaa
sorma sen ordasın die bende baktımda çok güzeldiim bnm yaşadığım geldi aklıma...
sorma sen ordasın die bende baktımda çok güzeldiim bnm yaşadığım geldi aklıma...
ayy kuzum sende böle bişi yasadım deme baanaaa
anlatmak istrsen dnlerm bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?