sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ben inanmıyorum ona yaaa yemeden içmeden sürekli yapman lazım onu habire onla uğraşıcağıma koşarım daha iyi

doğru söze ne hacet.sürekli kilo vermek için uğraşanda yoktur ztn sanırım yani umarım

kızlar ben kacıyorm yaa uzulerek karnım acıktı birsey yiyemedim yemem lazım sigara içmem lazım hepsi zincirleme gelir yani
hadi gelrm az sonra

eşimin yeni taktiği o almaya devam ben vermeye başladım diye eve profiteroller süpler pastalar.az değil valla bozmam için herşeyi yapıo ama bozmıycam

kızlar ben kacıyorm yaa uzulerek karnım acıktı birsey yiyemedim yemem lazım sigara içmem lazım hepsi zincirleme gelir yani
hadi gelrm az sonra

hadi kaç canım bende 10 kahvaltı ettim acıktıııım bende kaçıcam şimdiii nihanım sen bi geliyosun bi gidiyosun görmedin gene sorumuuu

eşimin yeni taktiği o almaya devam ben vermeye başladım diye eve profiteroller süpler pastalar.az değil valla bozmam için herşeyi yapıo ama bozmıycam

sakın bozmaaaa bnm eşimde gece mesela 1 gibi dürüm istedi canım sende yermisin diyo yok diyorum arıyo bi tane dürüm diyo ben yook yok 2 tane olsun dayanamıyorum yaa afferim sana

sakın bozmaaaa bnm eşimde gece mesela 1 gibi dürüm istedi canım sende yermisin diyo yok diyorum arıyo bi tane dürüm diyo ben yook yok 2 tane olsun dayanamıyorum yaa afferim sana

tuzaklara düşmiycem gerçi o bozdurucağından çok emin.bu işin inadı iskenderlere pideli köftelere gitcek gibi duruyo ama bozmıcam verdim kararımı ay iskender diyince acıktım gidiymde elma yiyip geliyim

gece 1 de dürümcü açıkmı ki
ama istanbulda baya işlek biyerde oturuyorsan açıktır ama o saatte eve getiriyorlarmı

Son düzenleme:
tuzaklara düşmiycem gerçi o bozdurucağından çok emin.bu işin inadı iskenderlere pideli köftelere gitcek gibi duruyo ama bozmıcam verdim kararımı ay iskender diyince acıktım gidiymde elma yiyip geliyim
nerelisin canım bursalımısın yoksa

nerelisin canım bursalımısın yoksa

eveet nerden anladın demicem o yasak kelimeyi söleme nolur ayyyyy bir porsiyon bol tereyağlı ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kendikendime yapmıcam bunu
neyse bir deli portresi çzmiyim daha fazla bursalıyım cnm

gece 1 de dürümcü açıkmı ki
ama istanbulda baya işlek biyerde oturuyorsan açıktır ama o saatte eve getiriyorlarmı

yok canım çok işlk bi yerde değilm bana göre köyde oturuyorum ama sabah 4e kadar acık burda kartaldayım ben doğma büyümede kadiköy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…