noliyi
ben inanmıyorum ona yaaa yemeden içmeden sürekli yapman lazım onu habire onla uğraşıcağıma koşarım daha iyieee hani kilo verdiriyodu oda mı yalanmış.bunu öğrenmek iyi oldu düzeni bozmak gerekmiş demekki
bnmkide ilk zamanlar öyleydii yonttum şimdiiinaptın hayatım bugün diyo
ama ben kendimi yontamadım cvp NAPICAM EVDEYDİM
bnmkide ilk zamanlar öyleydii yonttum şimdiiinaptın hayatım bugün diyo
ama ben kendimi yontamadım cvp NAPICAM EVDEYDİM
evlendikten sonra kilo almanın sebebini konusuyoruzda
evet anladım benim eşimde evlendikten sonra aldıklio almanın sebeğleriini arastıryoz yorumluyozözelliklede evlendikden snra alamınn
ben inanmıyorum ona yaaa yemeden içmeden sürekli yapman lazım onu habire onla uğraşıcağıma koşarım daha iyi
hahahaha süper
ahahhahaa koptum lennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
süpersin sembas yaa
kızlar ben kacıyorm yaa uzulerek karnım acıktı birsey yiyemedim yemem lazım sigara içmem lazım hepsi zincirleme gelir yani
hadi gelrm az sonra
kızlar ben kacıyorm yaa uzulerek karnım acıktı birsey yiyemedim yemem lazım sigara içmem lazım hepsi zincirleme gelir yani
hadi gelrm az sonra
eşimin yeni taktiği o almaya devam ben vermeye başladım diye eve profiteroller süpler pastalar.az değil valla bozmam için herşeyi yapıo ama bozmıycam
sakın bozmaaaa bnm eşimde gece mesela 1 gibi dürüm istedi canım sende yermisin diyo yok diyorum arıyo bi tane dürüm diyo ben yook yok 2 tane olsundayanamıyorum yaa afferim sana
sayfalar çok hızlı ilerliyor canım ondan görmemişimnihaan sen ne iş yapıyorsun??
gece 1 de dürümcü açıkmı kisakın bozmaaaa bnm eşimde gece mesela 1 gibi dürüm istedi canım sende yermisin diyo yok diyorum arıyo bi tane dürüm diyo ben yook yok 2 tane olsundayanamıyorum yaa afferim sana
nerelisin canım bursalımısın yoksatuzaklara düşmiycem gerçi o bozdurucağından çok emin.bu işin inadı iskenderlere pideli köftelere gitcek gibi duruyo ama bozmıcam verdim kararımı ay iskender diyince acıktım gidiymde elma yiyip geliyim
nerelisin canım bursalımısın yoksa
gece 1 de dürümcü açıkmı ki
ama istanbulda baya işlek biyerde oturuyorsan açıktır ama o saatte eve getiriyorlarmı
eveet nerden anladın demicem o yasak kelimeyi söleme nolur ayyyyy bir porsiyon bol tereyağlı ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kendikendime yapmıcam bunu
neyse bir deli portresi çzmiyim daha fazla bursalıyım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?