sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ay boşver.resimlerinde çok tatlı çok güzel görünüyorsun.bir çekememezliği vardır onun.birde düğün işlerinde kimseye birşey beğendiremezsin.istersen düğünü,nişan vs...çırağanda yap yinede kimse beğenmez.

benm diormda takılır tabi az buz dengeszlik yapmmıs o kadında bsver ama o kadın için ne kndni ne esini nede sevginizi yıpratma sen.en iisini yapmıssn sesini cıkrmmkla boser herkes snn gibi yapamaz buda senn farkın

İşte insan art niyetli olunca herşeye kusur buluyor böyle zaten nişan akşamını da zehir etti işte, nişandan sonra eşim ailesini eve bırakmaya gitti sonra görümcemle gelip beni alıcakalrdı gezmeye gidecektik bu salak evde arkamdan konuşunca görümcem de ona kızmış bu da kıza tokat atmış beni korudu diye.. o yüzden de zehir oldu o akşam gezmeye falan gidememiştik. yani yapacak birşey yok dediğin gibi onlar görüşsün artık n' apıyım :97:

Sağol canım o senin güzelliğin

slm iyi geceler.
Hoşgeldin canım

cyd86 eşinin akrabası ne de olsa.içli dışlı olmadıktan sonra bir şey olmaz.zaten şükret ki kadın sürekli tr de değil.eşinde anlayışlı illa görüşcen dememiş sana.bırak eşin gitsin görüşsün eve gelmeyi teklif ederse de güzel bir bahaneyle başından sav.ama bahanen güzel bir sebep olsun.sakın hastalık falan deme çünkü tercübe ile sabit ne dersn o oluyor :)))

kızlar nabıcam bliomusnz ona anlatamdklarımı yarın cebine yazcam koycam baklm ne olcak hoslanır o oyle seylerden anlarmı ki ilgszlğini?

kızlar nabıcam bliomusnz ona anlatamdklarımı yarın cebine yazcam koycam baklm ne olcak hoslanır o oyle seylerden anlarmı ki ilgszlğini?

söz uçar gider bir-kulaktan girer diğerinden çıkar.ama yazı öyle değil gözler kaydeder.çok iyi düşünmüşsün.bende eşime hala ev içinde dahil notlar yazarım.etkili oluyor.

benm diormda takılır tabi az buz dengeszlik yapmmıs o kadında bsver ama o kadın için ne kndni ne esini nede sevginizi yıpratma sen.en iisini yapmıssn sesini cıkrmmkla boser herkes snn gibi yapamaz buda senn farkın

Sağolasın canım

Evet çok şükür ki burada yaşamıyor.. valla ben eşime dedim, eve gelmesin sokmam, beni de bu konuda kimseyle muhattap etme dedim. Artık bahaneyi de o bulsun.. yani kayınvalidem arar da yapma etme kızım işte görüş falan der hepten sinirlenirim o yüzden kimseyle muhatap etme dedm.

Bence yap canım, bir şekilde düşüncelerini aktar ona yoksa insan içine atınca kendisi yıpranıyor.. düzelene kadar sürdür bunu derim ben

Bu gece feministliğim tuttu :113:

söz uçar gider bir-kulaktan girer diğerinden çıkar.ama yazı öyle değil gözler kaydeder.çok iyi düşünmüşsün.bende eşime hala ev içinde dahil notlar yazarım.etkili oluyor.

evet ya bende yazrm böle kanepeden aknepeye ama erkekler anlasa bile bi bahe bulrlar yorgndum blmem ne e be adam kaç aydr yorgnsun sen hiç dnlenmedinmi dicen sonra kavga cıkcak amaaan feminst mi olsam nee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…