yok tatlım çok özel bir konu değil anlatırım tabii..
Eşimin almanya' da yaşayan bir teyzesi var. 35 yaşlarında falan, bu hanımefendi yurtdışında yaşıyor ya falan biraz hava atmayı seven biri. Neyse, ben bununla eşimle sözlendiğimizde falan tanıştım, nişanlıyken annemler falan eşimin evine nişan bohçası götürmeye gittiğimiz gün bu uyuyordu, sonra öğlen uyandı falan bilmem ne işte bize karşı saygısızlık etti anlayacaınız. Bir de ben kiloluyumdur biraz o zamanlar değildim ama çok da abartılı bi kilom yok açıkçası. Bana nişanlıyken daa eşimin yanında ' şunu yap zayıflarsın, çok yemek yeme' falan böyle laflar ederdi sinirim bozulurdu. Iyi niyetle söyleyen insan beni nşanlımı yanında rencide etmez.
Neyse, benim nişanım evde oldu ama güzeldi yani takım da takıldı, pastamı da kesttim eğlendik de yani. Bu şahıs benim nişandan sonra arkamdan demediğini bırakmamış bana geçen sene büyük görümcem anlattı çünkü bu kişi görümcemle de kavga etti benim nişan günü çünkü görümcem beni korumuş bu kişi de kalk sen kıza tokat at.Biz neden evde nişan yapmışız, o ne öyle dip dibe oturmuş herkes, biz kalabalık diye ikramlıkları köpük tabaklarda verdik tabldot şeklinde ona takmış salak :88: Ben kiloluymuşum, yeğeninin yanına yakışmıyormuşum falan.
Işte ben bunları öğendiğimden itibaren bununla gçrüşmüyorum önceden internette ya da telefonda konuşurudm. Bugün kayınvalideme gelmiş, 2 hafta buradaymış yani. Ortanca görümceme saat 12' de telefon açtırıyor neymiş efendim eşim oraya gitsinmiş. Ya adam sabah işe gidicek dengesiz ayağına çağırıyor. Eşime dedim ki bak bizim eve gelmek ister falan ben onu eve almam beni kimseyle muhattap etme dedim. O da tamam biliyorum dedi. Yarın iş çıkışı o uğrayacakmış oraya. Benim de canım buna sıkıldı işte.. Yani o kadın benim arkamdan neler söylemiş, ama eşim onunla gidip görüşecek. Tamam teyzesidir falan ama ne bileyim ya çok gücendim çok
iyi akşamlar kuzu hg...
slm iyi geceler.
iyiakşamlar nehaber....
evet canım maalesef öyleler işte.. büyütmek istemedim, eşime de demedim hiç oraya niye gidiyorsun ya da neden görüşeceksin diye ama işte içim içimi yiyor, kırıldım ne bileyim.. işte herşeyi takmamak lazım ama insanın elinde olmuyor
ayyy ona neymişş nişanı evde yapmanızdan felan..
kaynananlar sorun etmiyorsa ona ne düşüyo anlamadım..
benimde nişanım evde oldu.bizde köpük tabaklarda ikram ettik..
bunda ne varkii..hey allahım ne insanlar varya..
eşin beğenip almış seni kendimi alacakmışda kilona takıyo..
bencede hiç muhattap olma canım o kadınla..
evine gelmiceksede eşinle görüşmesine bence karışma sonuçta teyzesi.
bırak dışarda görüşsünler..sen yüzünü görmedikçe sorun yok..
ay boşver.resimlerinde çok tatlı çok güzel görünüyorsun.bir çekememezliği vardır onun.birde düğün işlerinde kimseye birşey beğendiremezsin.istersen düğünü,nişan vs...çırağanda yap yinede kimse beğenmez.
Hoşgeldin canımslm iyi geceler.
iyilik canım...
Sen nasılsın napıyosun...
ne olsun çoluk çocuk anca bu saatte fırsat bulup oturuyorum.senin cimcime neyapıyor......
kızlar nabıcam bliomusnz ona anlatamdklarımı yarın cebine yazcam koycam baklm ne olcak hoslanır o oyle seylerden anlarmı ki ilgszlğini?
hoşuna gidiyorsa böyle şeyler yaz canım...
yazcam yazcam yetti artık benm gibi kadına ilgi göstrmcekde nabcakkk
bu aaraada resmlerne baktım cok guzelsin su perisi
kızlar nabıcam bliomusnz ona anlatamdklarımı yarın cebine yazcam koycam baklm ne olcak hoslanır o oyle seylerden anlarmı ki ilgszlğini?
benm diormda takılır tabi az buz dengeszlik yapmmıs o kadında bsver ama o kadın için ne kndni ne esini nede sevginizi yıpratma sen.en iisini yapmıssn sesini cıkrmmkla boser herkes snn gibi yapamaz buda senn farkın
cyd86 eşinin akrabası ne de olsa.içli dışlı olmadıktan sonra bir şey olmaz.zaten şükret ki kadın sürekli tr de değil.eşinde anlayışlı illa görüşcen dememiş sana.bırak eşin gitsin görüşsün eve gelmeyi teklif ederse de güzel bir bahaneyle başından sav.ama bahanen güzel bir sebep olsun.sakın hastalık falan deme çünkü tercübe ile sabit ne dersn o oluyor :)))
söz uçar gider bir-kulaktan girer diğerinden çıkar.ama yazı öyle değil gözler kaydeder.çok iyi düşünmüşsün.bende eşime hala ev içinde dahil notlar yazarım.etkili oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?