1.5 yıllk evlym 19 yasndym işde ama eşimn karakteri bu aslnda ama bu aralar braz arttı ben ilgi isteyen brym onu cok sevdiğim içn cok sevrm öperim ondnda istiyorm ama erkekler yapamıyor işde bnu
ne demek canım her zaman dinleriz...
biz neden varz sekrim belkide bu kkda en cok derrt yanan benmdrama nabam bu surekli gulen kişğn altnda cok kırlgan biri yatıuorrr
acaba bir sıkıntısı olabilirmi veyahut gerçekten işinde çok yoruluyor.çünkü güzel bir bayansın.cıvıl cıvıl birine benziyorsun.hoş sohbet falan .belkide kendini ifade edemiyordur.
bende 11ağustos 2002
neydiyonuz bakem...
konu eşler mi
neydiyonuz bakem...
Konu eşler mi
işte değişio cnmm kişden kişyeckcez garii sevdik evlendk zorla vermediler yaa
çok üstüne de gitme ters tepki olmasın.daha yenisiniz evliliğin 2 yılı zordur.kafalar karışır buda çok normaldir ne kadar severek evlenirsen evlen.bir de herkese tavsiyem eğer kavga edecek olursanız sakın sesinizi yükseltmeyin ve sık sık seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun diyin.saygı ve sevgiyi muhafaza ettikten sonra huzurla geçinir gidersiniz.
hg kuzuuu
evet eşlerden yakınıyoruz...ilgisizlikten..
hoşgeldin.evet eşler ve aileler
çok üstüne de gitme ters tepki olmasın.daha yenisiniz evliliğin 2 yılı zordur.kafalar karışır buda çok normaldir ne kadar severek evlenirsen evlen.bir de herkese tavsiyem eğer kavga edecek olursanız sakın sesinizi yükseltmeyin ve sık sık seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun diyin.saygı ve sevgiyi muhafaza ettikten sonra huzurla geçinir gidersiniz.
neydiyonuz bakem...
konu eşler mi
evett bunu not almam lazım.. çünkü ben sinirlenince otomatik olarak sesim yükseliyor kontrol altında tutmalıyımçok üstüne de gitme ters tepki olmasın.daha yenisiniz evliliğin 2 yılı zordur.kafalar karışır buda çok normaldir ne kadar severek evlenirsen evlen.bir de herkese tavsiyem eğer kavga edecek olursanız sakın sesinizi yükseltmeyin ve sık sık seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun diyin.saygı ve sevgiyi muhafaza ettikten sonra huzurla geçinir gidersiniz.
hay ceydam azını opeyim senin valla ondan evllikdn önce cok ilgi gördük smdde aynısnı bekliorz ama biz neden değişmiorz onlar değişior hep
hoşbulduk kuzum
iyi çekiştirin bakalım
valla bende fazla ilgiden bunalıyom.işteyken bile 10 kere arar.ay gına geliyo artık.sevmem öyle ne vıcık vıcık
hoşbulduk canım saol.2 gündür yoktun?erken mi yattın
evet katılıyorum.erkeklere tepki gösterince zıtlaşıyorlar.kavga sırasında sakin kalıp saygıyı bozmayınca haklı herzaman kadın oluyor.
hoşbulduk kuzum
iyi çekiştirin bakalım
valla bende fazla ilgiden bunalıyom.işteyken bile 10 kere arar.ay gına geliyo artık.sevmem öyle ne vıcık vıcık
hoşbulduk kuzum
iyi çekiştirin bakalım
hosgeldn keeremce bunalma kız fazla ilgden biz ilgi istiyorz işde benmkide 10 kez arar gunde ama böle bıcr bıcr yanaklrmı sıksın istyorm beeen
yok canım benim eşim polis o 2 günde bir geceye gidiyor.o bugün işte çocukları yatırınca bende sohbete katılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?