sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

1.5 yıllk evlym 19 yasndym işde ama eşimn karakteri bu aslnda ama bu aralar braz arttı ben ilgi isteyen brym onu cok sevdiğim içn cok sevrm öperim ondnda istiyorm ama erkekler yapamıyor işde bnu

ben 2.5 yıllık evliyim 24 yaşındayım canm benim eşim de öyle fzla ilgiden sıkılan cinslerden ben de tam aksine ilgiden hiç sıkılmam flört döneminde çok ilgili ve üzerimize düştükleri için evlilik onları bir nevi rahatlatıyor yani artık amaçlarına ulaşmış oldukları için ekstra bir çabaya gerek duymuyorlar dolayısı ile ilgileri falan azalabiliyor.. sevmediklerinden değil elbette ama bizi de alıştırınca fazla ilgiye, biz de her zaman bekliyoruz tabii

ne demek canım her zaman dinleriz...

biz neden varz sekrim belkide bu kkda en cok derrt yanan benmdr ama nabam bu surekli gulen kişğn altnda cok kırlgan biri yatıuorrr

acaba bir sıkıntısı olabilirmi veyahut gerçekten işinde çok yoruluyor.çünkü güzel bir bayansın.cıvıl cıvıl birine benziyorsun.hoş sohbet falan .belkide kendini ifade edemiyordur.

yok cnm benm benm eişmn işinden rahat iş yok hem cok para kaznyr hem rahat ne derdi olcak beni sveior sevmesine süphem yok ondan ama işte böle snr olyorm ynna gttğm zmaan karnım arıyo bacağm arıo sıkılıyorm die karakter meselesi bu aralrda arttı die yakınıyorm ben bende calsıyorm ama ben onnla ilglniorm inatcı keci nolcak

işte değişio cnmm kişden kişye ckcez garii sevdik evlendk zorla vermediler yaa

çok üstüne de gitme ters tepki olmasın.daha yenisiniz evliliğin 2 yılı zordur.kafalar karışır buda çok normaldir ne kadar severek evlenirsen evlen.bir de herkese tavsiyem eğer kavga edecek olursanız sakın sesinizi yükseltmeyin ve sık sık seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun diyin.saygı ve sevgiyi muhafaza ettikten sonra huzurla geçinir gidersiniz.

hay ceydam azını opeyim senin valla ondan evllikdn önce cok ilgi gördük smdde aynısnı bekliorz ama biz neden değişmiorz onlar değişior hep

haklısn ama biz ikmzde aslan burcuyuz işde hep birmz uste cıkmaya calsıyorz herkez kendini haklı görüor küslüğümz hiiç uzun surmez ama yarım saat içnde barısız esksnden daa ii olrz ama tartsrz sık sık

evet katılıyorum.erkeklere tepki gösterince zıtlaşıyorlar.kavga sırasında sakin kalıp saygıyı bozmayınca haklı herzaman kadın oluyor.

neydiyonuz bakem...
konu eşler mi

hoşgeldin canımmmm

evett bunu not almam lazım.. çünkü ben sinirlenince otomatik olarak sesim yükseliyor kontrol altında tutmalıyım

hay ceydam azını opeyim senin valla ondan evllikdn önce cok ilgi gördük smdde aynısnı bekliorz ama biz neden değişmiorz onlar değişior hep

Çünkü biz ince düşünen varlıklarız onlar ise yüzeysel

hoşbulduk kuzum
iyi çekiştirin bakalım
valla bende fazla ilgiden bunalıyom.işteyken bile 10 kere arar.ay gına geliyo artık.sevmem öyle ne vıcık vıcık

hosgeldn keeremce bunalma kız fazla ilgden biz ilgi istiyorz işde benmkide 10 kez arar gunde ama böle bıcr bıcr yanaklrmı sıksın istyorm beeen

evet katılıyorum.erkeklere tepki gösterince zıtlaşıyorlar.kavga sırasında sakin kalıp saygıyı bozmayınca haklı herzaman kadın oluyor.

acaba bunu yapıyomusnz sizde bende öle derim ama yapamm valla bir susar iki susar sonra sustrrm ben

hoşbulduk kuzum
iyi çekiştirin bakalım
valla bende fazla ilgiden bunalıyom.işteyken bile 10 kere arar.ay gına geliyo artık.sevmem öyle ne vıcık vıcık

benim kocişimde aynı canım valla...
çok ilgile aksine...
çok ilgide sıkıyo bi süre sonra yav...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…