Sağolasın canım
Evet çok şükür ki burada yaşamıyor.. valla ben eşime dedim, eve gelmesin sokmam, beni de bu konuda kimseyle muhattap etme dedim. Artık bahaneyi de o bulsun.. yani kayınvalidem arar da yapma etme kızım işte görüş falan der hepten sinirlenirim o yüzden kimseyle muhatap etme dedm.
Bence yap canım, bir şekilde düşüncelerini aktar ona yoksa insan içine atınca kendisi yıpranıyor.. düzelene kadar sürdür bunu derim ben
Bu gece feministliğim tuttu :113:
tşk ederim kuzuu...
sende çok güzelsin şeker...
evet ya bende yazrm böle kanepeden aknepeye ama erkekler anlasa bile bi bahe bulrlar yorgndum blmem ne e be adam kaç aydr yorgnsun sen hiç dnlenmedinmi dicen sonra kavga cıkcak amaaan feminst mi olsam nee
Bu adamlar bazen düşüncesiz oluyo falan ama onlarsız da olmuyor işte
ayy hepmiz güzeliz kimn fotolarını gördysem herkez güzell sefamızz olsun ohhhhhhhhhhhbu kocalarda aklını basına alsın uzmesin bizi
evet ya bende yazrm böle kanepeden aknepeye ama erkekler anlasa bile bi bahe bulrlar yorgndum blmem ne e be adam kaç aydr yorgnsun sen hiç dnlenmedinmi dicen sonra kavga cıkcak amaaan feminst mi olsam nee
anladığım kadarıyla bir ilgisizlik durumu var.yeni evlimisin.sanki yaşın küçük canım.....konuşarak halledemiyorsan yazmak daha iyi iyi fikir......
olmuyor tabi uzsseler iki mağazaya götrp cicek alp yemek yesek barsyoz hemen eriyoz
kk kızlarının üstüne tanımıom valla...
hepsi güzeller maşallah...
:)))) konuyu tam bilmiyorum ama tatlı dilin yapamıyca yoktur :)). içinizde evliliği en eski benim.ben kızarken bile cilveme devam ederim.
Kızlar valla iyi ki varsınız anlatınca rahatladım gerçekten.. Bu gibi durumlarda objektif olarak bi yardıma ihtiyaç duyuyor insan.. hepinize teşekkür ederim
Kızlar valla iyi ki varsınız anlatınca rahatladım gerçekten.. Bu gibi durumlarda objektif olarak bi yardıma ihtiyaç duyuyor insan.. hepinize teşekkür ederim
:)))) konuyu tam bilmiyorum ama tatlı dilin yapamıyca yoktur :)). Içinizde evliliği en eski benim.ben kızarken bile cilveme devam ederim.
1.5 yıllk evlym 19 yasndym işde ama eşimn karakteri bu aslnda ama bu aralar braz arttı ben ilgi isteyen brym onu cok sevdiğim içn cok sevrm öperim ondnda istiyorm ama erkekler yapamıyor işde bnu
1.5 yıllk evlym 19 yasndym işde ama eşimn karakteri bu aslnda ama bu aralar braz arttı ben ilgi isteyen brym onu cok sevdiğim içn cok sevrm öperim ondnda istiyorm ama erkekler yapamıyor işde bnu
yok benim ki fazla yapıyor.illa ilgilencek illa ilgi alacak :))
09 agustos 2003 de evlendim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?