sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

aynen onun eşi de yiyeceğine ilaç katar falan diyomuş

yok daha neelr..
biz komşu sayılırık çatlayında patlayın:82:

uynrsa sucu senn sutne atarm ceyda baaaaaaaak göstrrmde hemideeee oda senn kocnı bulur karına sahip cık der snnkde asıl sen sahp cık der okul cocuklarnn velisi gibii ahahhha

he bacım benimki gözlerini pörtletirse görürsünüz valla

hepinizi yeni tanıyorum ama samimi geldiniz bana hayret :))) cyd ilgili bir hanım sağ olsun.internette tanışma farklı bir konu.bende facede ki grubumdan bir kaç kişi ile tanıştım çok ta güzel oldu.

estğ. canım..

kim kimi döver bilemcem gari yoksa benimki benimi döver o ihtmalde var yaniiii
evet ben de onu dicektim.. o ihtimal daha yüksek sankim

cyd ilaçları hazırla gelenlerin gazozuna ilaç atıoz kandırıoz ok.eşleri yalancı çıkarmamak lazım

evet hatunlar.. canınız acımayacak yavrularım korkmayın

hiç sanmıyorm görmedği kadın mı amaaaan der gecerrrrrr sen kime hzrlandın lan böle der yada ben uyrken napıyosn sen derrr

heee kısss bak cin gibisin valla...
o yönünü hiç şeyetmediydim...
en iyisimi sen git yat..
başka çözümü yok bunun

hiç sanmıyorm görmedği kadın mı amaaaan der gecerrrrrr sen kime hzrlandın lan böle der yada ben uyrken napıyosn sen derrr

kız Allah senii... hep gördüğü kadın ama herşeyi her zaman görmüyo anladın sen.. bak edepsiz edepsiz konuşturuyonuz beni

aynen öyle...hatta sen şimdi kalk giyi bekle emoşum.eşin niye yatmadın hala diye fırça atarsa.
hemen vazgeçsin

yazın olur da bacım bu soğukta totoşumuz donar valla gecelikle.. fantezi uğrunu totoşumuzdan olmayalım

yirim seniii

ay bu totoş lafına çok gülüyom ya popoş desek daha iyi değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…