güzel gacılarsınız vallaaa erkek olsam yaordım
kim kimi döver bilemcem gari yoksa benimki benimi döver o ihtmalde var yaniiii
aynen onun eşi de yiyeceğine ilaç katar falan diyomuş
biz komşu sayılırık çatlayında patlayın:82:
uynrsa sucu senn sutne atarm ceyda baaaaaaaak göstrrmde hemideeeeoda senn kocnı bulur karına sahip cık der snnkde asıl sen sahp cık der okul cocuklarnn velisi gibii ahahhha
hepinizi yeni tanıyorum ama samimi geldiniz bana hayret :))) cyd ilgili bir hanım sağ olsun.internette tanışma farklı bir konu.bende facede ki grubumdan bir kaç kişi ile tanıştım çok ta güzel oldu.
evet ben de onu dicektim.. o ihtimal daha yüksek sankimkim kimi döver bilemcem gari yoksa benimki benimi döver o ihtmalde var yaniiii
cyd ilaçları hazırla gelenlerin gazozuna ilaç atıoz kandırıoz ok.eşleri yalancı çıkarmamak lazım
aman bişi olmaz be. giyersin kırmızı geceliğini ruj makyaj...
aman bişi olmaz be. giyersin kırmızı geceliğini ruj makyaj...
biz hanım değilmiyiz aşk olsun
hahaha
adam dövim derken başka şeyler yapmaya başlar öle görünce dimi...
hahaha
hiç sanmıyorm görmedği kadın mı amaaaan der gecerrrrrr sen kime hzrlandın lan böle der yada ben uyrken napıyosn sen derrr
aynen öyle...hatta sen şimdi kalk giyi bekle emoşum.eşin niye yatmadın hala diye fırça atarsa.
hemen vazgeçsin
allah siizn dilinize dolandık baaklım ne olcak halimizzz
hiç sanmıyorm görmedği kadın mı amaaaan der gecerrrrrr sen kime hzrlandın lan böle der yada ben uyrken napıyosn sen derrr
aynen öyle...hatta sen şimdi kalk giyi bekle emoşum.eşin niye yatmadın hala diye fırça atarsa.
hemen vazgeçsin
hahaha
kız Allah senii... hep gördüğü kadın ama herşeyi her zaman görmüyo anladın sen.. bak edepsiz edepsiz konuşturuyonuz beni
yazın olur da bacım bu soğukta totoşumuz donar valla gecelikle.. fantezi uğrunu totoşumuzdan olmayalım
bak valla fen yaprm ben gdnce konsursanız bu konuyla ilgili
ahhh ahhh
kız Allah senii... hep gördüğü kadın ama herşeyi her zaman görmüyo anladın sen.. bak edepsiz edepsiz konuşturuyonuz beni
yazın olur da bacım bu soğukta totoşumuz donar valla gecelikle.. fantezi uğrunu totoşumuzdan olmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?