Bu adamların enerjilerini ortaya çıkarmak için bi plan yapmamız lazım artık bu şart oldu
kkız sende 5e kadr naptın benmki öldrr valla
yarın cumaymışöyle diyor sizinkiler ne diyor bende başlıcam valla salakodaki gibi
Bu adamların enerjilerini ortaya çıkarmak için bi plan yapmamız lazım artık bu şart oldu
bu adamların enerjilerini ortaya çıkarmak için bi plan yapmamız lazım artık bu şart oldu
hahahaha
mübarek gün kıss olmasss...
valla hepimiz kanka takılıyoz canım bu aralar..
hergün bu saatte burdayız.
adamlar napsın totoşunu dönüp yatıyo...
hele geçen sabahın 5i ben hala netteyim.
eşim kalktı gördü beni net başında..
bi saat çene yaptı valla...
benmkide yattı yatsnlar bz kaynatıyoz burdaaasmdi kalkar sen nptın busaate kadr der tv syrettm derim hmm der yatar
yaa orası öylede ben artık bigün önceden söylüomdün söledim tamam dedi.gttm 11de yattım belki gelir diye.yok anacım ya.gıcık oluoum gıcık.
benimki top atılsa duymaz uykusu çok ağır bi de biz haftaiçi es geçiyoruz çünkü eşim geç geliyo ve yorgun oluyor zati
bazen böyle umursmazlığa bağlıyolar olayı evet ama geçer merak etme sen bi kaç gün trşp at bi de o sana gel falan deyince yok mok de bak nasıl düzeliyo
öylemi bacım iyi etmişsiniz valla...
5 dk uzaklıkta görüşmüyonuz anam..
ne güzel sevdiyseniz birbirinizi çocuklarda anlaşmış bak..
buluşur kaynaşırsınız...
kızzzzzzzzzzzz cydd ne zaman buluşuyoruz ben seni pek sevdim
yarın cumaymışöyle diyor sizinkiler ne diyor bende başlıcam valla salakodaki gibi
ay bende bu adamın enerjisi nasıl azalır diye düşünüyorum.....
öyle de bacım benim eşimde internetten tanıştığım biriyle görüşmeme karşı çıkdı.sonra ikna oldu.ancak bu zamana kaldı yani.sevdik valla.inşallah daha sık gelicez bi araya bakalım
cyd sana birşey yazdım görmedin mi?
evet valla kimseyi beklemeyelim biz ikimiz buluşalım
ayyy yatsammı ben artık ne tadını kacmym diorm uynr flan smdi:44:
cyd sana birşey yazdım görmedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?