sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

kurdelamda burda....
kuzu seni özledik yafff...bitseydi cezan bi an önce
öpüldün bacım...

benimki top atılsa duymaz uykusu çok ağır bi de biz haftaiçi es geçiyoruz çünkü eşim geç geliyo ve yorgun oluyor zati

benmkide yattı yatsnlar bz kaynatıyoz burdaaa smdi kalkar sen nptın busaate kadr der tv syrettm derim hmm der yatar

yaa orası öylede ben artık bigün önceden söylüom dün söledim tamam dedi.gttm 11de yattım belki gelir diye.yok anacım ya.gıcık oluoum gıcık.

bazen böyle umursmazlığa bağlıyolar olayı evet ama geçer merak etme sen bi kaç gün trşp at bi de o sana gel falan deyince yok mok de bak nasıl düzeliyo

:)))) :)))) :))))) (gülücükler kanka durumlarınız için)eşim işten gelince ben kapatıyorum pc mi.

hafta içi o yok dior hafta sonu ben yok diorum zaten ondan kanka olduk zaten =)amann neyse keyfi bilir

öylemi bacım iyi etmişsiniz valla...
5 dk uzaklıkta görüşmüyonuz anam..
ne güzel sevdiyseniz birbirinizi çocuklarda anlaşmış bak..
buluşur kaynaşırsınız...

öyle de bacım benim eşimde internetten tanıştığım biriyle görüşmeme karşı çıkdı.sonra ikna oldu.ancak bu zamana kaldı yani.sevdik valla.inşallah daha sık gelicez bi araya bakalım

kızzzzzzzzzzzz cydd ne zaman buluşuyoruz ben seni pek sevdim

oy canım benim.. ben de seni sevdim fıstıkım. ya biz kimseyi beklemeyelim istersen bi ara ikimiz buluşalım..
yarın cumaymış öyle diyor sizinkiler ne diyor bende başlıcam valla salakodaki gibi
bizimki de tam tersi yeni evliyken her perşembe derdi hadi bak yarın cuma günü olur da kazayla çocuk olursa mübarek günde olsun diye .. bazen bu adamların kafası başka başka çalışıyo
ay bende bu adamın enerjisi nasıl azalır diye düşünüyorum.....

anammm bunun derdi gene hepten başka

öyle de bacım benim eşimde internetten tanıştığım biriyle görüşmeme karşı çıkdı.sonra ikna oldu.ancak bu zamana kaldı yani.sevdik valla.inşallah daha sık gelicez bi araya bakalım

benim eşimde öyleydi canım..
hatta ilk buluşmada bana evlerine çağırırsa gitme ha diyodu
sanki çocuğa biri sana şeker verirse alma der gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…