benim eşimde öyleydi canım..
hatta ilk buluşmada bana evlerine çağırırsa gitme ha diyodu
sanki çocuğa biri sana şeker verirse alma der gibi...
sizhepiniz istanbuldasınız dimi kızlarr antalyadan olan yokmu bende görsmek sityorm yaaaaaaaaaaaaa
cyda çok hoş sohbet matrak ya...kız cyda yakınımda olsan senin yakana yapışırdım he
aynen onun eşi de yiyeceğine ilaç katar falan diyomuş
otur kız oturduğun yerde...
gördüm bebemm
biz komşu sayılırık çatlayında patlayın:82:
uynrsa sucu senn sutne atarm ceyda baaaaaaaak göstrrmde hemideeeeoda senn kocnı bulur karına sahip cık der snnkde asıl sen sahp cık der okul cocuklarnn velisi gibii ahahhha
nayıırrrrrrr ben sizi istiyorum sizi sevdim ben baskası olmazzzzz siizn içecğnze hap atıcam beeenbizim ellere bak canım..
orda vardır antalyada bulunan...
hepinizi yeni tanıyorum ama samimi geldiniz bana hayret :))) cyd ilgili bir hanım sağ olsun.internette tanışma farklı bir konu.bende facede ki grubumdan bir kaç kişi ile tanıştım çok ta güzel oldu.
hepinizi yeni tanıyorum ama samimi geldiniz bana hayret :))) cyd ilgili bir hanım sağ olsun.internette tanışma farklı bir konu.bende facede ki grubumdan bir kaç kişi ile tanıştım çok ta güzel oldu.
cyda çok hoş sohbet matrak ya...kız cyda yakınımda olsan senin yakana yapışırdım he
sizhepiniz istanbuldasınız dimi kızlarr antalyadan olan yokmu bende görsmek sityorm yaaaaaaaaaaaaa
ayyy ne kadar kötüyüz biz kısss.
nuri alço bile yaptılar ha....
benim kocam senin kocanı döver der saçbaşa girersiniz artıkın...
nayıırrrrrrr ben sizi istiyorum sizi sevdim ben baskası olmazzzzz siizn içecğnze hap atıcam beeen
evet kuşum takıl bana hayatını yaşa..
ya kzılar su_peri ve ben buluşacağız yakında inş. ist. da olanlar bi parmak kaldırın bakimm
kötü kedi hüsooooo
facedeki grubun ne canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?