sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

hepinizi yeni tanıyorum ama samimi geldiniz bana hayret :))) cyd ilgili bir hanım sağ olsun.internette tanışma farklı bir konu.bende facede ki grubumdan bir kaç kişi ile tanıştım çok ta güzel oldu.

uynrsa sucu senn sutne atarm ceyda baaaaaaaak göstrrmde hemideeee oda senn kocnı bulur karına sahip cık der snnkde asıl sen sahp cık der okul cocuklarnn velisi gibii ahahhha

benim kocam senin kocanı döver der saçbaşa girersiniz artıkın...

hepinizi yeni tanıyorum ama samimi geldiniz bana hayret :))) cyd ilgili bir hanım sağ olsun.internette tanışma farklı bir konu.bende facede ki grubumdan bir kaç kişi ile tanıştım çok ta güzel oldu.

bizde valla hepimiz yeni yeni tanıyoruz birbirimizi.çok da farklı değiliz hani

facedeki grubun ne canım....

cyda çok hoş sohbet matrak ya...kız cyda yakınımda olsan senin yakana yapışırdım he

evet kuşum takıl bana hayatını yaşa..
sizhepiniz istanbuldasınız dimi kızlarr antalyadan olan yokmu bende görsmek sityorm yaaaaaaaaaaaaa

ya kzılar su_peri ve ben buluşacağız yakında inş. ist. da olanlar bi parmak kaldırın bakimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…