hoşgeldinnevet biz topiğin yerlisiyiz
hayır canım
satın alıcaz canım inş.
hoşbulduk canım, uykum kaçtı, kendimi bu topikte buldummm
sen kımle buluscan kız keremce
he wallaiyi yaptın... biz bu ara iyi takıldık valla her gece burda sabahlıyoruz kocalara yakalanıp dayak yiyene kadar devammm
bende tanıtayım kendimi 25 yaşındayım, bankacıyım, 6 aylık evliyim :)) , doğuda bir ilde yaşıyoruz
ben buluşmuyom canım.cyd86 ile su peri buluşcak
istanbul buluşması yapıyolar
iyi hadi hayırlııs inşallah..
fiyatlar nasıl yüksek demi
bende tanıtayım kendimi 25 yaşındayım, bankacıyım, 6 aylık evliyim :)) , doğuda bir ilde yaşıyoruz
ben buraya yeni üye oldum (geç kaldım güzel muhabbetleri kaçırdım) arkadaşlık gönderdim öylelikle tanıştık.
offf ya canım sıkılıyo bı konu acında gulelım azcıkkk ben yıne sabahcıyım cocuk hasta sureklı uyanıyo
benim eşimde bankacı Allah kolaylık versin canım zor iş
hoşgeldinn.. Hayırdır tatlım anlat hele.. Niye üzüldün?Bak dün akşam benim de moralim bozuktu anlattım, bu gacılar hemen düzeltti moralimi sağolsun canlarım benim
hoşgeldin fıstık..Evett adın nedir nerdensin kimlerdensin Kendini tanıtır mısın bize.. Ben ceyda 24 yaşındayım 2.5 senelik evliyim çocuğum yok
ne güzel canım maaşallah... Yavrun da çok tatlı allah bağışlasın.
komik bir konumu istiyorsunuz size libyalları anlata bilirim :))))
he walla, benimki sinir oldu bugün internetin başından kalkmadım
offf ya canım sıkılıyo bı konu acında gulelım azcıkkk ben yıne sabahcıyım cocuk hasta sureklı uyanıyo
bende akşam bir oturuyorum gece geç vakte kadar pc deyim.başak yapcak bişeyim yok ki(((((((((
ist yaşıyorsunuz
sağolasın balım.. hem de nasıl ya totoşum kadar dairelere bi dünya fiyat istiyolar..
oo maaşallah taze gelinsin desene.. aslen nerelisin canım
aa öle deme tamam dün gece koptuk resmen amabundan sonra da muhabbetlerimiz devam edecek inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?