sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

bende tanıtayım kendimi 25 yaşındayım, bankacıyım, 6 aylık evliyim :)) , doğuda bir ilde yaşıyoruz

ben buraya yeni üye oldum (geç kaldım güzel muhabbetleri kaçırdım) arkadaşlık gönderdim öylelikle tanıştık.

bende akşam bir oturuyorum gece geç vakte kadar pc deyim.başak yapcak bişeyim yok ki (((((((((

iyi hadi hayırlııs inşallah..
fiyatlar nasıl yüksek demi

sağolasın balım.. hem de nasıl ya totoşum kadar dairelere bi dünya fiyat istiyolar..
bende tanıtayım kendimi 25 yaşındayım, bankacıyım, 6 aylık evliyim :)) , doğuda bir ilde yaşıyoruz

oo maaşallah taze gelinsin desene.. aslen nerelisin canım
ben buraya yeni üye oldum (geç kaldım güzel muhabbetleri kaçırdım) arkadaşlık gönderdim öylelikle tanıştık.

aa öle deme tamam dün gece koptuk resmen ama bundan sonra da muhabbetlerimiz devam edecek inş.
ben buluşmuyom canım.cyd86 ile su peri buluşcak
istanbul buluşması yapıyolar

selam tekrar herkesee
dert bi tane değilkii hangisini anlatayım..:2:bi haftadır iyiydim halbukii..bugun bi kes daha anlamak istemedğim halde anlatım kayınvalidemden nefret ediyorum..

[

oo maaşallah taze gelinsin desene.. aslen nerelisin canım

malatya canımm, bu gece de kopalım , sıkıldım ben evlilikten zateen.

he walla , benimki sinir oldu bugün internetin başından kalkmadım

benimki de yatarken nete takılıp da geç yatma dedi

offf ya canım sıkılıyo bı konu acında gulelım azcıkkk ben yıne sabahcıyım cocuk hasta sureklı uyanıyo

geçmiş olsun canım..

emoş nirde yaaaaa anasına gidecekti o gelemedi bakkk

bende akşam bir oturuyorum gece geç vakte kadar pc deyim.başak yapcak bişeyim yok ki (((((((((

ist yaşıyorsunuz

ben istanbul' da yaşıyorum canım

eminim öyle olur canım saat dörtlere kadar oturuyodum ama boşaymış o site senin bu site benim saçmaymış iyiki üye oldum sizlerle tanıştım iyi oldu vall hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…