sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

libya neresı oluyo nerde kalıyo eger bıyerde kalmıyo dırek bı ulkeyse benı utandırma cahıllıyımden lıbya dıyınce aklıma lıdyalılar gelıyo

kuzey afrikada akdenize sınırı olan arap ülkesi hani fizanı duymuşsunuzdur.fizana sürüldü gibisinden işte ora bura :)) büyük ve zengin bir ülke.

selam tekrar herkesee
dert bi tane değilkii hangisini anlatayım..:2:bi haftadır iyiydim halbukii..bugun bi kes daha anlamak istemedğim halde anlatım kayınvalidemden nefret ediyorum..

kız kaynanan mı üzdü seni bu kadar.. kıyamam
[

oo maaşallah taze gelinsin desene.. aslen nerelisin canım

malatya canımm, bu gece de kopalım , sıkıldım ben evlilikten zateen.

aboww kız dur hele daaha bismillah..

eminim öyle olur canım saat dörtlere kadar oturuyodum ama boşaymış o site senin bu site benim saçmaymış iyiki üye oldum sizlerle tanıştım iyi oldu vall hanımlar

biz de seni tanıdığımıza sevindik canım iyi ki geldin..

her akşam her akşam ne konuus buliyim kız

emoş olaydı da ekşınlı bişeyler anlatsaydı
bana yakın sayılır hayatım bende adapazarındayım

evet canım uzak değil.. ist.a gelirsen söle bak seninle de buluşma ayarlarız

komik bi konusu olan vardı, libyalılar falan, sonra kaynana mevzusuna girelim. o konuya girdik mi çıkamayız

anlatıyorum hanımlar mesela.burda türk bir adam libyalı bir bayanla evli 9 yaşında kızları var.kız tutturmuş hayvanat bahçesine gitcem.adam bakmış olmuyor tamam demiş aç pencereyi bak dışarı heryer hayvan.kadın darılmış ama aynı kadınla arabada giderken öndeki şöföre eşek köpek diyince adamın ne kadar haklı olduğunu anladım :)))

biz de seni tanıdığımıza sevindik canım iyi ki geldin..

emoş olaydı da ekşınlı bişeyler anlatsaydı

evet canım uzak değil.. ist.a gelirsen söle bak seninle de buluşma ayarlarız
he emoş bu akşam gelemedi.özledik valla
cyda kurdelamın slmı var canım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…