sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

evlenmeden önce evlenir evlenmez hemen istiyorduk. şimdi erteliyoruz. anam bu adam daha çocuk. bilgisayar oyunlarının başından kalkmıyor, nasıl baba olsun, o da pek istemiyor şimdilik.

benim eşim kendisini 3 sene sonra hazır hissetti. ama harika bir baba. inş seninkide öyle olur canım.
çocuk olunca daha bi başka oluyor.

biz 4 kardeşiz, o yüzden kalabalık evden bu konuşmayan kocanın evine geçince boşluğa düştüm

benim eşim kendisini 3 sene sonra hazır hissetti. ama harika bir baba. inş seninkide öyle olur canım.
çocuk olunca daha bi başka oluyor.
maşallah , benimkide çocukları çok sever birde bende va... var neyse ya o da zor bir durum tabi. önce onu halletmemiz lazım

biz 4 kardeşiz, o yüzden kalabalık evden bu konuşmayan kocanın evine geçince boşluğa düştüm

kız bızde aynı 4 kardesız ve babam dahıl herkes cok konsur onların arasında bı ben sevmezdım konusmayı onlar sorunca cevaplardım acaba nıye bukadar cok konusuyolar dıye merak ederdım aynısı benım basıma geldı bızım ev cıvl cıvıldır bırden bu yanlızlıga dusunce bıde konusmayan kocaya cok canım sıkldı bazen sıkıntıdan yapcak bısı bulamamktan oturup aglarım kendı kendıme sonra rahatlarım allahtan haftaya kursa baslıyorumda bıraz olsun can sıkıntım gıdıcek cılklı pudng sen kac yasındasın 22lık bı arkadsa bebek demıstınde

25 canım . bebeksin sende benim gözümde , ya ne bileyim. anneme herkes niye verdin bu kızı daha küçük diyorlar. siz benden daha küçük evlenmişsiniz ondan öyle söylüyorum . dilekde bayağı küçük evlenmişşş

evet canım bende konuşurum susmam hiç...
Ikimizde car car konuşuruz valla

ahhh en guzel ya allah muhabbetınızı artrrsın hep ıyı seyler konusun konustugunuz hıc bır kelıme kotu kelıme olmasın ınsallahhhhhhh ben cok sevıyorum boyle konusan cıftlerı ya bayılıryorumm ablamla enıstemde cok konusur onları gorunce ozenıyorum evlerınde sureklı konurular bı senlık havası var evllerınde sonra tekrar evıme dondgumde sakı cenaze evıne donmus gıbı oluyorumm ortada koca falan yok cunku bı gelıyo naber elıne saglık ıyı geceler bu kadar

bu topikde 14 yaşında evlenende var canım..
bizde ona bakınca öyle diyoruz..
burdakilerin çoğu 21-22-23-24 yaşlarında çocukları var )

ah ah 22 yaşında evlendim 1 ay içinde çalışıyordum herkes koşuyordu peşimden tabi o zaman manken gibiydim sen git kelle evlen.

görücü usulu evlendik biz. ama gerçekten çok mutluyum şaka bi yana..

amin canım allahım inş ağzımızın tadını bozmaz...
benimde ablamlar aynı sizin gibi..
eniştem hiç konuşmaz.ablamda konuşkan..
oda sinirlenir hiç konuşmuyo diye..
yapısı böyle değişmiyo...

ah ah 22 yaşında evlendim 1 ay içinde çalışıyordum herkes koşuyordu peşimden tabi o zaman manken gibiydim sen git kelle evlen.

Görücü usulu evlendik biz. Ama gerçekten çok mutluyum şaka bi yana..

ben senın albumune baktım bı fotoda esınle sen ıkınız varsınız cok guzel cıkmıssın galıba daha sonra dogum yapmıssın kılo almıssın yıne guzelsınde o fotoda cok smpatık cıkmıssın keske bende kılo alsaydım dogumda dogum yaptım sadec 2 kılo almısım 47ydım dogum yapınca butun kılo cocuga gıttı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…