sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

çok güzel beni okudun zaten bende evdeyim.aslında çalışmak istiyorum ama izin vermiyor.

çok güzel beni okudun zaten bende evdeyim.aslında çalışmak istiyorum ama izin vermiyor.

evet okudum canım...
neden izin vermiyorki...
nerelerde çalışacaksın izin vermiyor..
erkekler memur olmazsa çalıştırmıyor genelde...
öyle birilerinin yanında

ayyy canım sen çok erken evlenmişsin. bebeksin daha , bi de bebeğin var.

6 aylık cınım , 3 sene de ewweliyatı var :81:

hımm daha yenı sana bı tasıyem olucak bak senınkı daha basında konusmamahastalıgının ben boyle dıyorum benımkıne konusmama hastalıgı normalde konusur ama ev gelınce konusmaz neyse sen sakın onu kendı halıne bırakma yanı sen konus onunla ılgılenmesnı sagla sonra bı alısırsa oyle olmaya bıdaha hıc eskısı gıbı olmaz elınden gelenı yap bırlıkte bol bol vakıt gecırmeye calısın ben yapamadım barı sen yap

evet okudum canım...
neden izin vermiyorki...
nerelerde çalışacaksın izin vermiyor..
erkekler memur olmazsa çalıştırmıyor genelde...
öyle birilerinin yanında

hayır canım eşim bankacı bende tanıdık vasıtasıyla bankaya gircektim kıskançlıktan sokmadı kız :84:kardeşim girdi.

canım eşindeki konuşmama hastalığı varsa ne yapıyorsan banada tavsiyede bulun.bide erken yatma varmı ?

bana şans sileyin, ben hiç sabırlı deilim yaaaa, napiim Allah yardım etsin

canım eşindeki konuşmama hastalığı varsa ne yapıyorsan banada tavsiyede bulun.bide erken yatma varmı ?
senin eşin bankacı, zaten geç geliyordur, konuşmaya hali olmuyordur. benimki bende 3 saat önce geliyo eve yinede hiç konuşmuyor. bende eve gelince cin gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…