canım bende kısaca tanıtayım sana kendimi..
şimcik ben 22 yaşındayım.3 yıllık evliyim.1.5 yaşında cadı bi kızım var...
ev hanımıyım çalışmıyorum.bende koca parası yiyenlerdenim.eşim öğretmen...
3 sene oldu bızımkı senın nekadarlık
çok güzel beni okudun zaten bende evdeyim.aslında çalışmak istiyorum ama izin vermiyor.
canım bende kısaca tanıtayım sana kendimi..
şimcik ben 22 yaşındayım.3 yıllık evliyim.1.5 yaşında cadı bi kızım var...
ev hanımıyım çalışmıyorum.bende koca parası yiyenlerdenim.eşim öğretmen...
6 aylık cınım , 3 sene de ewweliyatı var :81:
6 aylık cınım , 3 sene de ewweliyatı var :81:
evet okudum canım...
neden izin vermiyorki...
nerelerde çalışacaksın izin vermiyor..
erkekler memur olmazsa çalıştırmıyor genelde...
öyle birilerinin yanında
sen nerelisin canım evlimisin yaş kaç canım.
hayır canım eşim bankacı bende tanıdık vasıtasıyla bankaya gircektim kıskançlıktan sokmadı kız :84:kardeşim girdi.
hımm daha yenı sana bı tasıyem olucak bak senınkı daha basında konusmamahastalıgının ben boyle dıyorum benımkıne konusmama hastalıgı normalde konusur ama ev gelınce konusmaz neyse sen sakın onu kendı halıne bırakma yanı sen konus onunla ılgılenmesnı sagla sonra bı alısırsa oyle olmaya bıdaha hıc eskısı gıbı olmaz elınden gelenı yap bırlıkte bol bol vakıt gecırmeye calısın ben yapamadım barı sen yap
bana şans sileyin, ben hiç sabırlı deilim yaaaa, napiimhımm daha yenı sana bı tasıyem olucak bak senınkı daha basında konusmamahastalıgının ben boyle dıyorum benımkıne konusmama hastalıgı normalde konusur ama ev gelınce konusmaz neyse sen sakın onu kendı halıne bırakma yanı sen konus onunla ılgılenmesnı sagla sonra bı alısırsa oyle olmaya bıdaha hıc eskısı gıbı olmaz elınden gelenı yap bırlıkte bol bol vakıt gecırmeye calısın ben yapamadım barı sen yap
bankaya niye izin vermıyoki...
ayy ne güzel iş kapına gelmiş izin vermiyo...
bana şans sileyin, ben hiç sabırlı deilim yaaaa, napiimAllah yardım etsin
bana şans sileyin, ben hiç sabırlı deilim yaaaa, napiimAllah yardım etsin
evet canım bi insan geri kafalı olursa ama treni kaçırdım.
senin eşin bankacı, zaten geç geliyordur, konuşmaya hali olmuyordur. benimki bende 3 saat önce geliyo eve yinede hiç konuşmuyor. bende eve gelince cin gibi oluyorumcanım eşindeki konuşmama hastalığı varsa ne yapıyorsan banada tavsiyede bulun.bide erken yatma varmı ?
aminnnnnnnnnnnn
dilek 1 çocukmu var sende...
canım sen nerelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?