sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

senin eşin bankacı, zaten geç geliyordur, konuşmaya hali olmuyordur. benimki bende 3 saat önce geliyo eve yinede hiç konuşmuyor. bende eve gelince cin gibi oluyorum

evet canım aslında belkide ben haksızlık ediyorum.adam zaten 12 saat hep konuşuyor.bende ikizler burcu olduğum için konuşmayı severim ama napim bu artmanda hiçte komşu yok.bende oğlumla ilgileniyorum

evet canım aslında belkide ben haksızlık ediyorum.adam zaten 12 saat hep konuşuyor.bende ikizler burcu olduğum için konuşmayı severim ama napim bu artmanda hiçte komşu yok.bende oğlumla ilgileniyorum

zor bişey ya , ne hayallerle evlendik ne bulduk. aslında iş bahane olamaz, tamam bir - iki günü anlarımda morali bozuk olur falan sürekli olmaz ki.... benimkinin yapısı öyle. evlenmeden önce görememişim

aslında bazen bu yontemde gecerlı olyuo bı ıkı gun onu taklıd edın yanı sızde hıc konusmayın trıp atar gıbı deıl normal olun ama hosgeldın afıyet olsun gıbı sadce konusun ozmanda o sızınle konusmak ıstıyo tabı bu sadece 2 yada 3 gunluk care sonraında ıse yaramıyor

Allahım esım sureklı konusan bırı olsun oyle cok konussunkı ben yeter artık sus dıyım bugunlerde tek ıstegım bu kızlar lutfen sızde benım duama amınn dıyın yoplu bır sekılde dua edılırse allah kabul edermıss lutfen yurekten amınn dıyın duama

aslında bazen bencillik yapıyorum.bazı yerlere gidiyorum benim yerimde olmak isteyen insanlr olabilir.o zaman aklım başıma geliyo bir dediğimi iki etmiyo heralde Allahtan belamı istiyorum::

bugün eve gelirken yarın yine evdeyiz dedi beni kızdırmak için. saatlerce evde oturucaz dedi. bende işim var dışarda çıkıcam dedim. öyle dışarı delisi biri de değilim ama evde oturuncan iyice yabancılaşıyoruz, dışarda yine biraz birlikte vakit geçirmiş oluyoruz , çok mantıksız oldu yazdıklarım ama cidden öyle

amin diyecem ama hayırlısyla :)))))) amin amin amin amin amin amin amin... :13:

Amin canım inşallah ama ozamanda biraz sus başımın etini yedin dersin...:87:

çocuk fikrine nasıl bakıyorsunuz şeker

Olsun konussun cok konussun durmadan konussun yemek yemesın konussun ıcmesın konussun hatta nefes almasın konussun ben hıc bıkmam ozlem duyuyorum evde bırının sureklı konusmasına zaten butun gun tek basımayım cocugum var ama o konusmuyo daha bı tv bıde ınternet baska bısım yok cok sıkılıryorum cok konusan adam alıcam eve oyuncak yakında

senin yaşın kaçtı tatlım..
ayyy herkesin yaşı maşı birbirine girdi valla karıştırıyom artıkın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…