ilk baslarda yazmıstım aslında sana yakınız ızmıt dıyede gormedın herhalde nersınde oturuyorsun adapazarının
senin eşin bankacı, zaten geç geliyordur, konuşmaya hali olmuyordur. benimki bende 3 saat önce geliyo eve yinede hiç konuşmuyor. bende eve gelince cin gibi oluyorum
kızlar ordamısınız sustunuz....:82:
evet canım aslında belkide ben haksızlık ediyorum.adam zaten 12 saat hep konuşuyor.bende ikizler burcu olduğum için konuşmayı severim ama napim bu artmanda hiçte komşu yok.bende oğlumla ilgileniyorum
kızlar ordamısınız sustunuz....:82:
Valla ben yetişemiyorum tuvaletimde geldi kalkamıyorumda
aslında bazen bu yontemde gecerlı olyuo bı ıkı gun onu taklıd edın yanı sızde hıc konusmayın trıp atar gıbı deıl normal olun ama hosgeldın afıyet olsun gıbı sadce konusun ozmanda o sızınle konusmak ıstıyo tabı bu sadece 2 yada 3 gunluk care sonraında ıse yaramıyor
bugün eve gelirken yarın yine evdeyiz dedi beni kızdırmak için. saatlerce evde oturucaz dedi. bende işim var dışarda çıkıcam dedim. öyle dışarı delisi biri de değilim ama evde oturuncan iyice yabancılaşıyoruz, dışarda yine biraz birlikte vakit geçirmiş oluyoruzaslında bazen bu yontemde gecerlı olyuo bı ıkı gun onu taklıd edın yanı sızde hıc konusmayın trıp atar gıbı deıl normal olun ama hosgeldın afıyet olsun gıbı sadce konusun ozmanda o sızınle konusmak ıstıyo tabı bu sadece 2 yada 3 gunluk care sonraında ıse yaramıyor
Allahım esım sureklı konusan bırı olsun oyle cok konussunkı ben yeter artık sus dıyım bugunlerde tek ıstegım bu kızlar lutfen sızde benım duama amınn dıyın yoplu bır sekılde dua edılırse allah kabul edermıss lutfen yurekten amınn dıyın duama
Allahım esım sureklı konusan bırı olsun oyle cok konussunkı ben yeter artık sus dıyım bugunlerde tek ıstegım bu kızlar lutfen sızde benım duama amınn dıyın yoplu bır sekılde dua edılırse allah kabul edermıss lutfen yurekten amınn dıyın duama
bugün eve gelirken yarın yine evdeyiz dedi beni kızdırmak için. saatlerce evde oturucaz dedi. bende işim var dışarda çıkıcam dedim. öyle dışarı delisi biri de değilim ama evde oturuncan iyice yabancılaşıyoruz, dışarda yine biraz birlikte vakit geçirmiş oluyoruz, çok mantıksız oldu yazdıklarım ama cidden öyle
Amin canım inşallah ama ozamanda biraz sus başımın etini yedin dersin...:87:
aynen öyle oluyo valla...
benim eşimde çok konuşur...
yeter artık derim...
erkeğin çok konuşanıda iyi değil valla...
evlenmeden önce evlenir evlenmez hemen istiyorduk. şimdi erteliyoruz. anam bu adam daha çocuk. bilgisayar oyunlarının başından kalkmıyor, nasıl baba olsun, o da pek istemiyor şimdilik.çocuk fikrine nasıl bakıyorsunuz şeker
Olsun konussun cok konussun durmadan konussun yemek yemesın konussun ıcmesın konussun hatta nefes almasın konussun ben hıc bıkmam ozlem duyuyorum evde bırının sureklı konusmasına zaten butun gun tek basımayım cocugum var ama o konusmuyo daha bı tv bıde ınternet baska bısım yok cok sıkılıryorum cok konusan adam alıcam eve oyuncak yakında
aynen öyle oluyo valla...
Benim eşimde çok konuşur...
Yeter artık derim...
Erkeğin çok konuşanıda iyi değil valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?