canım ben salak gibi evlendiğimin 2 günü kayınvalideye gittim tatile kadın bize ayrı yataklar açtı vallahi deli ya... bizimki dururmu
bende yatağı bozmadım sinir olsun diye sabahları morarıyordu
heralde heveslenir lenn hayatında nerde görmüş o kadar iştahlı iştahlı sevişicem diyen kadını
abooohalının desenlerine mi takıyo . benim kaynanam pek pasaklı yaaa o yüzden bana gelince 'evini de temizliemişsin' der hep. kendi bi tarafını kaldırıp yapamıyo ya kıskançlık anamm işte
kız onlar için farketmez bacımm.. bigün yine müsait değiliz gelme dedim, niye işiniz mi var dedi zilli bana yaaa.bigün dicem hee evet şimiz var abinle şeyetcem dicem o olcak insanı zıvanadan çıakrıyolar
ulen herşeyi devletten beklemeyin
al işde yaa görmceye neyse grn cıkan var sanki onaa
canım ben salak gibi evlendiğimin 2 günü kayınvalideye gittim tatile kadın bize ayrı yataklar açtı vallahi deli ya... bizimki dururmu
Niye ayrı yatak açıyor ki
dimi kurdelam onun korkusu bile bi baska yaaa yanlıslıkla son numarayı aramı falan die nerden aklmaza gelio o esnadaaa tam kosntre olamıyorz ondandr herhalde ahahah
o neciii kısss.
kaç yaşındaymış bu görümce...
ayy daha neler duyacaz valla
skopca kaç gündür yoktun bu topicte...Ceyda sende ne cevherler varmış
selam kızlar,
bende yeniyim burda, dün gece biraz takıldım , bayğı sardı beni.
hepiniz çok şekersiniz
bende ortadan bi soru sorucam kızmazsanız
benim herüf tansiyon hastası, yeni evliyiz, pek yemek de yapamıyom,
yarında kayınvalide falan gelecek bize
bana kolay diyet yemekleri söyler misiniz yapabileceğim.
aslında çaya gelecekler, çayın yanında yenebilecek bişiler.
benim aklıma yoğurtlu havuç geldi. başkada bişi gelmiyo aklıma
ayyy oda neciymiş gııııı
niye ayrı yatak açıyokiii delimi neee
kız yapıolar valla benmkide yapıo yeminlee
kızlar çok tatlısınız ya bizim komşunun görümcesi aralarında yatıyormuş kıskanç
kızlar çok tatlısınız ya bizim komşunun görümcesi aralarında yatıyormuş kıskanç
Ceyda sende ne cevherler varmış
selam kızlar,
bende yeniyim burda, dün gece biraz takıldım , bayğı sardı beni.
hepiniz çok şekersiniz
bende ortadan bi soru sorucam kızmazsanız
benim herüf tansiyon hastası, yeni evliyiz, pek yemek de yapamıyom,
yarında kayınvalide falan gelecek bize
bana kolay diyet yemekleri söyler misiniz yapabileceğim.
aslında çaya gelecekler, çayın yanında yenebilecek bişiler.
benim aklıma yoğurtlu havuç geldi. başkada bişi gelmiyo aklıma
ya sorma şu dokunmatik telefonlar çok kötü geçen gün gece üçte eşim alarmı kurdu yatıcaz bende şakasına ver bakıyım alarmı kuruyorum diye kime mesaj atıyosun diyip aldım elinden teli kimlere mesaj atıosun bu saatte söle bakıyım diyip diyip gülüorumtelefon elimde bi kız sesi geldi ALO
bi baktım telefona eşimin kız kardeşini aramış telefon kapadım hemen koydum kenara kapattım gözlerimi rezilliğin daniskası
oğlunu kıskanıyo bende inadına aynı yatakta yatıyorum kızları kaynanalarından çekiyorlarya bana sende çek diyo... yemezler ticaret
ayyy anam herşeyi beklerim artık ben bu kaynana görümcelerden....
aaaa bunuda ilk defa duydum.gerçeği kabullenmeme psikolojisi sanırım.siz orda ayrı yatınca alışıp evdedemi öle yatcaksınız sanıo acaba
amam kız tarafı nkdr dusnceli biz gdlm hemen yere ikmze yatak acarlarr
ya benim anneme gitsek eminim ayrı yatak açar bize, hala alışamadıamam kız tarafı nkdr dusnceli biz gdlm hemen yere ikmze yatak acarlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?