sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

hahahahahha sanki bilmiyolar dimi

canım ben salak gibi evlendiğimin 2 günü kayınvalideye gittim tatile kadın bize ayrı yataklar açtı vallahi deli ya... bizimki dururmu
bende yatağı bozmadım sinir olsun diye sabahları morarıyordu

ayyy oda neciymiş gııııı
niye ayrı yatak açıyokiii delimi neee

canım ben salak gibi evlendiğimin 2 günü kayınvalideye gittim tatile kadın bize ayrı yataklar açtı vallahi deli ya... bizimki dururmu

aaaa bunuda ilk defa duydum.gerçeği kabullenmeme psikolojisi sanırım.siz orda ayrı yatınca alışıp evdedemi öle yatcaksınız sanıo acaba

aynen yaa bzde kayınvaldeye enzamn gtsek cocuklarn karslıklı yatağı var brine brnz brne brnz yatarsınız dio bzde tek kişilk yataa skısıyoz sabah mor oluyoo

dimi kurdelam onun korkusu bile bi baska yaaa yanlıslıkla son numarayı aramı falan die nerden aklmaza gelio o esnadaaa tam kosntre olamıyorz ondandr herhalde ahahah
öyle cnm valla
adranalin..
o neciii kısss.
kaç yaşındaymış bu görümce...
ayy daha neler duyacaz valla

Ceyda sende ne cevherler varmış
skopca kaç gündür yoktun bu topicte...
iyi yolun düştü..

cnm fırında mücver yapabilrsin...

kızlar çok tatlısınız ya bizim komşunun görümcesi aralarında yatıyormuş kıskanç

çüşşş artık

Ceyda sende ne cevherler varmış

evet bacım bak kıymetinizi bilin bi kocam bilir bi de siz

kereviz salatası da çok güzel canım bence. kepekli un bulabilirsen lor peynirli poğaça da hoş oluyor.

iyi yapmışsın kız afferin valla... sanki o gün yanında yatırmayarak kâra mı geçicek anlamıyorum ki.

ehehehhehe snnkde ayrı bi skandal olmus vallla

oğlunu kıskanıyo bende inadına aynı yatakta yatıyorum kızları kaynanalarından çekiyorlarya bana sende çek diyo... yemezler ticaret

Bunu da ilk defa duydum ilginç Eşim bana annesinin yanında sarılır öper bazen hiç annene sarılmıyosun der bir gün aramıza yatırcam

aaaa bunuda ilk defa duydum.gerçeği kabullenmeme psikolojisi sanırım.siz orda ayrı yatınca alışıp evdedemi öle yatcaksınız sanıo acaba

kadın vazgeçmiyo oğlunun ipleri bende onu kabullenemiyo kocası 65 yaşında adam çocuk gibi sözünden çıkmıyo benimki 36 yaşında niye benim sözümden çıkıyoki değilmi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…