sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

heeeeeeeeeee aynen ooooooooooo sabhdan beri düşnüorm yaa ne slaka bişdi o dimi
apaci saclı erkek istiyomuss ahahha

ayyy çok salak bişey kıss ooo.
hemende talip çıktı anam kadına.
adam nasılsınız binnaz hanım diyo
oda diyo naz dicektiniz herhalde diyoo.
basıyo kahkahayı salak...

ahahahhaa adam neden sasrdı kız okdr?

ayy canım yeminle çok komiksin ya koptum şuandaaa
vallaha mı

evet valla canım çok güzel bişey evin neşesi resmen.bazen cinnet geçirtecek gibi oluyo ama neyse

o duruma geldiğinde sen ver bana seve seve bakarım vallakısmet bakalım bizde bi üç beş sene sonra düşünüyoruz şimdi aman aman valla okuyorum daha

bende 21 yaşımda evlendim:78::78::78::78:

en güzel zamanı bulmuşuz cnm çocukluk bitip belirli sorumlulukları alabilceği yaş insanın.daha geç olsada keşke daha erken evlenseymişiz dememek için en ideali bence hiç pişman olmadım bi çok kişi erken olduğunu söylesede

benimkide normalde dağıtır...
telefonda ninnisi var onu açıyom verıyom eline öyle duruyo..
yoksa durdurmak mümkünmü
çok hiperaktif yaaa...

inanırım sen benimkini görsen düz duvara tırmanıyo ama en çok kaynanamın evine gidince bayılıyorum her tarafı dağıtıyo ay bizimkindede temizlik hastalığıvar

ayyy çok salak bişey kıss ooo.
hemende talip çıktı anam kadına.
adam nasılsınız binnaz hanım diyo
oda diyo naz dicektiniz herhalde diyoo.
basıyo kahkahayı salak...

kızım elalemde çirkin şansı var millet aptal kadın istiyo belli... bi de bu cilveli ya her tarafı ayrı oynuyo karının

ahahahhaa adam neden sasrdı kız okdr?

bi anda yüksek sesle söleyince şok etkisi yaptı adamda

ayy canım yeminle çok komiksin ya koptum şuandaaa
vallaha mı

inanırım sen benimkini görsen düz duvara tırmanıyo ama en çok kaynanamın evine gidince bayılıyorum her tarafı dağıtıyo ay bizimkindede temizlik hastalığıvar

hahaha...bırak dağıtsın kısss.
kaynananda bişi derse kirlenmek güzeldir anne dersin...

kızım elalemde çirkin şansı var millet aptal kadın istiyo belli... bi de bu cilveli ya her tarafı ayrı oynuyo karının

he anam karıda pek bi cilveli..
doğru valla her yeri ayrı oynuyo...

bilemiorm artık vallahamı diynce adam bi sevnmiş bi heveslenmişşşş

cyd86 kullanıcısından alıntı
Kız emoş ben de bi hikaye anlatıcamm ... seninki gibin ekşınlı diil ama idare et

17 yaşındaki görümcem bizde kalmaya pek hevesli ama ben haftasonları kalmasını istemiyorum çünkü eşim evde oluyo başbaşa kalmak istiyoruz vs diye... geçenlerde yine dedi kalıyım diye telefondayken ben de kızdım kaptırdım gidiyorum eşime bağrınarak dedim ki ' ne düşüncesizler ya haftasonu kalmaya gelinir mi?!!! belki benim işim gücüm var belki kocamla sevişicem' dedim ama ağzımdan kaçtı bi an

benim herüften cevap geldi ' vallaha mı ' o anda kopuşş
ay korktum telefon açık kalmış yazcaksın en sonda diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…