heeeeeeeeeee aynen ooooooooooo sabhdan beri düşnüorm yaa ne slaka bişdi o dimi
apaci saclı erkek istiyomuss ahahha
Kız emoş ben de bi hikaye anlatıcamm ... seninki gibin ekşınlı diil ama idare et
17 yaşındaki görümcem bizde kalmaya pek hevesli ama ben haftasonları kalmasını istemiyorum çünkü eşim evde oluyo başbaşa kalmak istiyoruz vs diye... geçenlerde yine dedi kalıyım diye telefondayken ben de kızdım kaptırdım gidiyorum eşime bağrınarak dedim ki ' ne düşüncesizler ya haftasonu kalmaya gelinir mi?!!! belki benim işim gücüm var belki kocamla sevişicem' dedim ama ağzımdan kaçtı bi an
benim herüften cevap geldi ' vallaha mı' o anda kopuşş
Kız emoş ben de bi hikaye anlatıcamm ... seninki gibin ekşınlı diil ama idare et
17 yaşındaki görümcem bizde kalmaya pek hevesli ama ben haftasonları kalmasını istemiyorum çünkü eşim evde oluyo başbaşa kalmak istiyoruz vs diye... geçenlerde yine dedi kalıyım diye telefondayken ben de kızdım kaptırdım gidiyorum eşime bağrınarak dedim ki ' ne düşüncesizler ya haftasonu kalmaya gelinir mi?!!! belki benim işim gücüm var belki kocamla sevişicem' dedim ama ağzımdan kaçtı bi an
ayyy çok salak bişey kıss ooo.
hemende talip çıktı anam kadına.
adam nasılsınız binnaz hanım diyo
oda diyo naz dicektiniz herhalde diyoo.
basıyo kahkahayı salak...
evet valla canım çok güzel bişey evin neşesi resmen.bazen cinnet geçirtecek gibi oluyo ama neyse
valla süpersin hayatım nasıl beceriyorsun benimki laptopu dağıtır...
her geldnde bu soruyu soruyosn sende
bende 21 yaşımda evlendim:78::78::78::78:
Diyecek bir şey bulamıyorum ondandır
benimkide normalde dağıtır...
telefonda ninnisi var onu açıyom verıyom eline öyle duruyo..
yoksa durdurmak mümkünmü
çok hiperaktif yaaa...
ayyy çok salak bişey kıss ooo.
hemende talip çıktı anam kadına.
adam nasılsınız binnaz hanım diyo
oda diyo naz dicektiniz herhalde diyoo.
basıyo kahkahayı salak...
ahahahhaa adam neden sasrdı kız okdr?
ayy canım yeminle çok komiksin ya koptum şuandaaa
vallaha mı
inanırım sen benimkini görsen düz duvara tırmanıyo ama en çok kaynanamın evine gidince bayılıyorum her tarafı dağıtıyo ay bizimkindede temizlik hastalığıvar
haha her gece kocalar bile demiyor eşlerine yatın diye
kızada afakan basmıştır bu laftan skopca ondan..
hahaha...bırak dağıtsın kısss.
kaynananda bişi derse kirlenmek güzeldir anne dersin...
kızım elalemde çirkin şansı var millet aptal kadın istiyo belli... bi de bu cilveli ya her tarafı ayrı oynuyo karının
bi anda yüksek sesle söleyince şok etkisi yaptı adamda
kızım elalemde çirkin şansı var millet aptal kadın istiyo belli... bi de bu cilveli ya her tarafı ayrı oynuyo karının
bi anda yüksek sesle söleyince şok etkisi yaptı adamda
hahaha...bırak dağıtsın kısss.
kaynananda bişi derse kirlenmek güzeldir anne dersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?