sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

aynen öyle mzycim...
ama çocuk içi 25 en ideal zaman bence...
ahahahhaa adam neden sasrdı kız okdr?

nerden buluyorsun bu lafları bebişim ya

ahahaha buda süperdi valla ya telefona cık kalsaydııı bazen bizde olyor annemlere yersiz arıyor teli yastğn atlna koyncaa bakıos acık kalmssa ya die ama hep bakarzz

ya kizlar biliyorum bam baska konu. ben daha yeni üye oldumda. pek daha cözemedim su forumlari
acaba sizlerden biri dr. hasan findik hakkinda bilgisi varmi yani pek bisi bulamadimda. almanyadan katiliyorum ve 2 hafta sonra istanbula gelmeyi düsünüyom.
konuyu böldügüm icin sorry

hoşgeldin cnm da
hasan fındık nerde görev yapıyor
muaynehanesi nerede?
jinekolog sanırım...

bilemiorm artık vallahamı diynce adam bi sevnmiş bi heveslenmişşşş

heralde heveslenir lenn hayatında nerde görmüş o kadar iştahlı iştahlı sevişicem diyen kadını

vallahi öyle kadın bize gelince mana verecek bişey bulamayınca halıların desenlerine mana veriyo psikolojik deli

abooo halının desenlerine mi takıyo . benim kaynanam pek pasaklı yaaa o yüzden bana gelince 'evini de temizliemişsin' der hep. kendi bi tarafını kaldırıp yapamıyo ya kıskançlık anamm işte

kız onlar için farketmez bacımm.. bigün yine müsait değiliz gelme dedim, niye işiniz mi var dedi zilli bana yaaa. bigün dicem hee evet şimiz var abinle şeyetcem dicem o olcak insanı zıvanadan çıakrıyolar

ceyda patlat bi espride kopak bacım....

ulen herşeyi devletten beklemeyin

tsk
yok oda yakup avsar gibi bi estetik cerrahi mi diyolar nedir artik
yani kulaklarimdan ameliyat olmak istiyorum ve kime gidecegimi bilmiyorum. burasi cok pahali oldugu icin istanbulu düsündüm

selam kızlar,
bende yeniyim burda, dün gece biraz takıldım , bayğı sardı beni.
hepiniz çok şekersiniz
bende ortadan bi soru sorucam kızmazsanız
benim herüf tansiyon hastası, yeni evliyiz, pek yemek de yapamıyom,
yarında kayınvalide falan gelecek bize
bana kolay diyet yemekleri söyler misiniz yapabileceğim.
aslında çaya gelecekler, çayın yanında yenebilecek bişiler.
benim aklıma yoğurtlu havuç geldi. başkada bişi gelmiyo aklıma

ahahaha buda süperdi valla ya telefona cık kalsaydııı bazen bizde olyor annemlere yersiz arıyor teli yastğn atlna koyncaa bakıos acık kalmssa ya die ama hep bakarzz

ya sorma şu dokunmatik telefonlar çok kötü geçen gün gece üçte eşim alarmı kurdu yatıcaz bende şakasına ver bakıyım alarmı kuruyorum diye kime mesaj atıyosun diyip aldım elinden teli kimlere mesaj atıosun bu saatte söle bakıyım diyip diyip gülüorumtelefon elimde bi kız sesi geldi ALO
bi baktım telefona eşimin kız kardeşini aramış telefon kapadım hemen koydum kenara kapattım gözlerimi rezilliğin daniskası

o neciii kısss.
kaç yaşındaymış bu görümce...
ayy daha neler duyacaz valla

canım ben salak gibi evlendiğimin 2 günü kayınvalideye gittim tatile kadın bize ayrı yataklar açtı vallahi deli ya... bizimki dururmu
bende yatağı bozmadım sinir olsun diye sabahları morarıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…