he anam karıda pek bi cilveli..
doğru valla her yeri ayrı oynuyo...
aynen öyle mzycim...en güzel zamanı bulmuşuz cnm çocukluk bitip belirli sorumlulukları alabilceği yaş insanın.daha geç olsada keşke daha erken evlenseymişiz dememek için en ideali bence hiç pişman olmadım bi çok kişi erken olduğunu söylesede
ahahahhaa adam neden sasrdı kız okdr?
hahaha...bırak dağıtsın kısss.
kaynananda bişi derse kirlenmek güzeldir anne dersin...
cyd86 kullanıcısından alıntı
Kız emoş ben de bi hikaye anlatıcamm ... seninki gibin ekşınlı diil ama idare et
17 yaşındaki görümcem bizde kalmaya pek hevesli ama ben haftasonları kalmasını istemiyorum çünkü eşim evde oluyo başbaşa kalmak istiyoruz vs diye... geçenlerde yine dedi kalıyım diye telefondayken ben de kızdım kaptırdım gidiyorum eşime bağrınarak dedim ki ' ne düşüncesizler ya haftasonu kalmaya gelinir mi?!!! belki benim işim gücüm var belki kocamla sevişicem' dedim ama ağzımdan kaçtı bi an
benim herüften cevap geldi ' vallaha mı ' o anda kopuşş
ay korktum telefon açık kalmış yazcaksın en sonda diye
ahahaha buda süperdi valla ya telefona cık kalsaydııı bazen bizde olyor annemlere yersiz arıyor teli yastğn atlna koyncaa bakıos acık kalmssa ya die ama hep bakarzz
ahahaha buda süperdi valla ya telefona cık kalsaydııı bazen bizde olyor annemlere yersiz arıyor teli yastğn atlna koyncaa bakıos acık kalmssa ya die ama hep bakarzz
ya kizlar biliyorum bam baska konu. ben daha yeni üye oldumda. pek daha cözemedim su forumlari
acaba sizlerden biri dr. hasan findik hakkinda bilgisi varmi yani pek bisi bulamadimda. almanyadan katiliyorum ve 2 hafta sonra istanbula gelmeyi düsünüyom.
konuyu böldügüm icin sorry
bende öyle valla ya
kızlar çok tatlısınız ya bizim komşunun görümcesi aralarında yatıyormuş kıskanç
bilemiorm artık vallahamı diynce adam bi sevnmiş bi heveslenmişşşş
vallahi öyle kadın bize gelince mana verecek bişey bulamayınca halıların desenlerine mana veriyo psikolojik deli
cyd86 kullanıcısından alıntı
Kız emoş ben de bi hikaye anlatıcamm ... seninki gibin ekşınlı diil ama idare et
17 yaşındaki görümcem bizde kalmaya pek hevesli ama ben haftasonları kalmasını istemiyorum çünkü eşim evde oluyo başbaşa kalmak istiyoruz vs diye... geçenlerde yine dedi kalıyım diye telefondayken ben de kızdım kaptırdım gidiyorum eşime bağrınarak dedim ki ' ne düşüncesizler ya haftasonu kalmaya gelinir mi?!!! belki benim işim gücüm var belki kocamla sevişicem' dedim ama ağzımdan kaçtı bi an
benim herüften cevap geldi ' vallaha mı ' o anda kopuşş
ay korktum telefon açık kalmış yazcaksın en sonda diye
ceyda patlat bi espride kopak bacım....
aynen:86::86:
o neciii kısss.
kaç yaşındaymış bu görümce...
ayy daha neler duyacaz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?