sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

evet yaa ben uyndrrsam bunu ust kata cıkrrsm valla gbertr beniii ben yaağı kurym bugun buraya da saate bakmdan yatn hemen kokku bana bela kızlar aa yapcak bişi yokkk:44:

sen bir saatliğine gelmiştin gülüm

SU PERİSİİİ
CEYDAAAAAAAAA GÖRMEDİNİZ Mİ YAZDIĞIMI PİŞTTTT

ay bebeğim benim bende evlendiğimde 22 yaşındaydım şimdi oldum 27 kocadık valla 2ğ5 yaşında oğlum var

ne kocaması görende 50 sanarayyy senindemi bebişin var öp benim için kocaman en tatlı zamanıdır şimdi.
ayyy benim son günlerde bu çocuk sevdam noolcak bilmiyorum karnım burnumda derslere girdiğimi düşünemiyorum aman aman aman

hosbulduk gec kadım ya sınamaya gıttık bugun eyvah eyvah 2 cıkmıs anam bı kalabalık yer yoktu umutsuz bı sekılde gerı donduk yattım uyuya kalmısım bı kalktım saat 2.5 olmus anca gırdım

üzüldüm bidahakine seyredersin artık nasıl gidiyo bu saate kadar nasıl uyudun yoruldun mu:80:

kızlar saat 3 oldu

hosbulduk gec kadım ya sınamaya gıttık bugun eyvah eyvah 2 cıkmıs anam bı kalabalık yer yoktu umutsuz bı sekılde gerı donduk yattım uyuya kalmısım bı kalktım saat 2.5 olmus anca gırdım

yaa bende eşimle yarn gitmekistiyorum ama yer yoksa bizde mi geri dönecez

inşallah dicem çünkü dünyanın engüzel sevgisi evlat sevgisiymiş ben 2.5 seneden beri yaşıyorum bak resmini gördün mü

hg kuzuuu....
nasılsın ..

iyi sayılırım ya sen nasılsın bıktım bu ev ıslerınden daha gunduz evı çıcek gıbı yaptım ev yıne batmıs yıne topladım soyle cook zengın olsamda eve ascı hızmetcı bakıcı vs vs tutsam pıyangodanda bısı cıkmadı zaten belkı loto tutururuz zuhahaha

ben garsona rüşvet bile verdim gttim anlaştım cyd nin ilaçlı gazozu hazır nihahahahhahah

asıl ben rüşvet verdim kısımmm... su_peri' nin ayarladığı ilaçlı gazozu ona içir didim.. tamam apla dedi

sen bir saatliğine gelmiştin gülüm

SU PERİSİİİ
CEYDAAAAAAAAA GÖRMEDİNİZ Mİ YAZDIĞIMI PİŞTTTT

aa görmedim bacım ne yazdıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…