evet bebeğim kullanıyorum cuma günü eşime sormadım söylemedim de okula gidip geldim ordan forum ist. a gttim gezdim kahve içtim alışveriş yaptım.kocama kalsak ohhooo...o da dün bakımlarını yaptırdı.artık sormuorum ona.o benzinleri alıyor ben yiyorum
ne güzel bebişim ya maşallah
ama dikkat et
zaten miniciksin..:)
valla neler yapmışsın öyle oh akıllı hatunsun vesselam
Ben de gelirim ama yalnız yollamaz benim ki oda gelir olmaz mı
slm bende geldım
selam canım hoşdeldin geç kaldın
yok şimci uyuyo da , daha öncesini söylüyom bendaha yatmadımı kıss seninki....
gelsin ama yanımızda oturmucak herhallsen ona dersin git dolaş diye sonra gelir alır seni
hoşgeldin.. kız geç kaldınn sen buakşamnerde geç kağıdın
hosbulduk gec kadım ya sınamaya gıttık bugun eyvah eyvah 2 cıkmıs anam bı kalabalık yer yoktu umutsuz bı sekılde gerı donduk yattım uyuya kalmısım bı kalktım saat 2.5 olmus anca gırdım
aynne fotoları bekliorzz..
baklm kim kimn içcğne ilac atacak önce davranan kazansın ahaha
evet yaa ben uyndrrsam bunu ust kata cıkrrsm valla gbertr beniii ben yaağı kurym bugun buraya da saate bakmdan yatn hemen kokku bana bela kızlar aa yapcak bişi yokkk:44:
ay bebeğim benim bende evlendiğimde 22 yaşındaydım şimdi oldum 27 kocadık valla 2ğ5 yaşında oğlum var
hosbulduk gec kadım ya sınamaya gıttık bugun eyvah eyvah 2 cıkmıs anam bı kalabalık yer yoktu umutsuz bı sekılde gerı donduk yattım uyuya kalmısım bı kalktım saat 2.5 olmus anca gırdım
Niye kız onun canı yok mu oda otursunBen çıkıyorum iyi akşamlar
kızlar saat 3 oldu
ne güzel bebişim ya maşallah
ama dikkat et
zaten miniciksin..:)
valla neler yapmışsın öyle oh akıllı hatunsun vesselam
ayyy denizbatın hosgeldn cnm
ne guzel yaa masallah bende araba istiyorrrmmm
Osmangazi canım
sen bir saatliğine gelmiştin gülüm
SU PERİSİİİ
CEYDAAAAAAAAA GÖRMEDİNİZ Mİ YAZDIĞIMI PİŞTTTT
ne kocaması görende 50 sanarayyy senindemi bebişin var öp benim için kocaman en tatlı zamanıdır şimdi.
ayyy benim son günlerde bu çocuk sevdam noolcak bilmiyorum karnım burnumda derslere girdiğimi düşünemiyorum aman aman aman
SU PERİSİİİ
hg kuzuuu....
nasılsın ..
ben garsona rüşvet bile verdim gttim anlaştım cyd nin ilaçlı gazozu hazır nihahahahhahah
SU PERİSİİİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?