sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ha gayret kızlar 900e az kaldı....

asıl ben rüşvet verdim kısımmm... su_peri' nin ayarladığı ilaçlı gazozu ona içir didim.. tamam apla dedi

aa görmedim bacım ne yazdıydın

ayrı düştük yazmıştım

du bakalım kocamla bi konuşalımda
sağol bilgilerin için tatlım..

kuzucklar ben kacıyorm valla yatağı kurymde burda yatam uyyanırsa kızacak cnkküoptm hepinizi iyi geceler..:89:
iyi geceler balım..
bunumu diosun kurdelamcım ? daha doğrusu bana mı diosun nickdaşıma mı =)) karışıyor

benim adım mustafa su peri olsun bari

mustafa ne gıııı bence 007 superisi olsun

yorma kendini balım ya ben öteki bacıma demiştim:)
sen gördün mesajlarımı zaten melişim:)

sana diyorum fıstığımmmmm

cydaaaaaaaa

kız ben bişi anlamadım yaw uykum geldi bi garip oldum basmıyo beynüümm

onun bi kaç dersi var devam zorunluluğu yok oyüzden sınavlara giriyo sadece çalışıo.bursaya dönünce olsun.kendi şehrimde kendi evimde en güzeli

evet ya aileni özlemiyormusun benim eşim ankaralı valla tayin çıkarsa naparım bilmem:84::84:

kız o kadar parayı bulursan bana da haber ver

tamam sen at bana adresını ben para cıkınca sana hepsını gonderırım üstte gercekler altta kagıtlar saka skak bı cıksada ılk once kendıme aıleme sonra tabıkı yoksullarasokak cocuklarına yaslılara kısacası yardıma ıhtıyacı olan herkese

benide görürsün artık ...,
bi evim olsun başka bişi istemıyom valla...
bana bi ev alsan yeter kuzuuu

valla birşey demedim
CEYDACIM
SU PERİSİ AYRI DÜŞTÜK KIZLARR DEMİŞTİM
baktım bi ara sustunuzda ondan

kızlar bana milli piyangodan 63 lira çıktı ama çeyrek diye 18 lira aldım ne güzel harca harca bitmez.:84::84::84:

evet ya aileni özlemiyormusun benim eşim ankaralı valla tayin çıkarsa naparım bilmem:84::84:

özlemezmiyim çok özlüyorum ama gidiyoruz sık sık daha geçen ay gittik 10 gün sonra inşallah yine gidicez.ailemide yaşadığım yeride çok özlüyorum.4 senedir burdayım bi buçuk senemiz kaldı inş sonra dönüyoruz

Allah gönlüne gçre versin canm.

valla birşey demedim
CEYDACIM
SU PERİSİ AYRI DÜŞTÜK KIZLARR DEMİŞTİM
baktım bi ara sustunuzda ondan

hee şimdi düştü jetonum.. yok bacum irtibatı koparmayız
kızlar bana milli piyangodan 63 lira çıktı ama çeyrek diye 18 lira aldım ne güzel harca harca bitmez.:84::84::84:

bende yenisiniz zannettim alışmısındır zaten az kalmış ne okuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…