he okiş..
sen hem kemal hemde mustafamı dedin kısss.
valla karıştı kafam...sankim az önce kemal gördüm.
şimdide mustafa görüyom...
ha gayret kızlar 900e az kaldı....
asıl ben rüşvet verdim kısımmm... su_peri' nin ayarladığı ilaçlı gazozu ona içir didim.. tamam apla dedi
aa görmedim bacım ne yazdıydın
yok ya bugun hafta sonu dıye oledır hafta ıcı zaten sureklı var gıdersen hafta ıcı gıt ınternetten bak saatlerıne ben ole yapıyorm kolay oluyo bosuna beklemıyorum orda sınamanın altında bovlıg vardı gıdıyım barı bovlıng oynıyım dedım orasıda aynı cok kalabalık mıllet soguk evde olcana kendını dısarı atmıs dogalgaz parasından yırtmak ıcın herhalde hahaha
iyi geceler balım..kuzucklar ben kacıyorm valla yatağı kurymde burda yatam uyyanırsa kızacak cnkküoptm hepinizi iyi geceler..:89:
bunumu diosun kurdelamcım ? daha doğrusu bana mı diosun nickdaşıma mı =)) karışıyor
benim adım mustafa su peri olsun bari
yorma kendini balım ya ben öteki bacıma demiştim:)
sen gördün mesajlarımı zaten melişim:)
sana diyorum fıstığımmmmm
cydaaaaaaaa
onun bi kaç dersi var devam zorunluluğu yok oyüzden sınavlara giriyo sadece çalışıo.bursaya dönünce olsun.kendi şehrimde kendi evimde en güzeli
kız o kadar parayı bulursan bana da haber ver
iyi geceler balım..
mustafa ne gııııbence 007 superisi olsun
kız ben bişi anlamadım yaw uykum geldi bi garip oldum basmıyo beynüümm
iyi geceler balım..
he okiş..
sen hem kemal hemde mustafamı dedin kısss.
valla karıştı kafam...sankim az önce kemal gördüm.
şimdide mustafa görüyom...
tamam sen at bana adresını ben para cıkınca sana hepsını gonderırım üstte gercekler altta kagıtlar saka skak bı cıksada ılk once kendıme aıleme sonra tabıkı yoksullarasokak cocuklarına yaslılara kısacası yardıma ıhtıyacı olan herkese
iyi geceler balım..
hahaha tuttum bunu 007 su peri olsun kısss
tamam bacım seni de kaybettik
tamam sen at bana adresını ben para cıkınca sana hepsını gonderırım üstte gercekler altta kagıtlar saka skak bı cıksada ılk once kendıme aıleme sonra tabıkı yoksullarasokak cocuklarına yaslılara kısacası yardıma ıhtıyacı olan herkese
evet ya aileni özlemiyormusun benim eşim ankaralı valla tayin çıkarsa naparım bilmem:84::84:
valla birşey demedim
CEYDACIM
SU PERİSİ AYRI DÜŞTÜK KIZLARR DEMİŞTİM
baktım bi ara sustunuzda ondan
valla birşey demedim
CEYDACIM
kızlar bana milli piyangodan 63 lira çıktı ama çeyrek diye 18 lira aldım ne güzel harca harca bitmez.:84::84::84:
valla birşey demedim
CEYDACIM
kızlar bana milli piyangodan 63 lira çıktı ama çeyrek diye 18 lira aldım ne güzel harca harca bitmez.:84::84::84:
bi yemek ısmarlarsın artık :) benim eşime de geçen sene çıkmıştı 64 tl ben gidip almayı unuttum, bu sene aklıma geldi :86:kızlar bana milli piyangodan 63 lira çıktı ama çeyrek diye 18 lira aldım ne güzel harca harca bitmez.:84::84::84:
özlemezmiyim çok özlüyorum ama gidiyoruz sık sık daha geçen ay gittik 10 gün sonra inşallah yine gidicez.ailemide yaşadığım yeride çok özlüyorum.4 senedir burdayım bi buçuk senemiz kaldı inş sonra dönüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?