cydoşummmm
su perisiiii
kızlarrrr ayrı düştük ya
al sana arabaayyy denizbatın hosgeldn cnm
ne guzel yaa masallah bende araba istiyorrrmmmbizide gezdirisin
iyi sayılırım ya sen nasılsın bıktım bu ev ıslerınden daha gunduz evı çıcek gıbı yaptım ev yıne batmıs yıne topladım soyle cook zengın olsamda eve ascı hızmetcı bakıcı vs vs tutsam pıyangodanda bısı cıkmadı zaten belkı loto tutururuz zuhahaha
iyi sayılırım ya sen nasılsın bıktım bu ev ıslerınden daha gunduz evı çıcek gıbı yaptım ev yıne batmıs yıne topladım soyle cook zengın olsamda eve ascı hızmetcı bakıcı vs vs tutsam pıyangodanda bısı cıkmadı zaten belkı loto tutururuz zuhahaha
yaa bende eşimle yarn gitmekistiyorum ama yer yoksa bizde mi geri dönecez
kıss 2 tane superisi var kime diyon bacım...
kuzucklar ben kacıyorm valla yatağı kurymde burda yatam uyyanırsa kızacak cnkküoptm hepinizi iyi geceler..:89:
yorma kendini balım ya ben öteki bacıma demiştim:)görmedim benn dur bakayım
kıss 2 tane superisi var kime diyon bacım...
inşallah dicem çünkü dünyanın engüzel sevgisi evlat sevgisiymiş ben 2.5 seneden beri yaşıyorum bak resmini gördün mü
benim adım mustafa su peri olsun bari
yaa bende eşimle yarn gitmekistiyorum ama yer yoksa bizde mi geri dönecez
he bacım öyle olsun valla..
baksana karışıyo frekanslar...
kemal kim gııı eşinmi...
eyvah eyvahbiraz bekleyin bence çok yoğunluk varmış...
bu fasulye kaç lira mıy dı
tamam bitanem görüşürüz cici bak kendşine çookk öptüm senikuzucklar ben kacıyorm valla yatağı kurymde burda yatam uyyanırsa kızacak cnkküoptm hepinizi iyi geceler..:89:
bunumu diosun kurdelamcım ? daha doğrusu bana mı diosun nickdaşıma mı =)) karışıyor
avatardaki dimi görmezmiyim onun o minik burnunu yerim çok tatlı çokaslında bazen konuşuyoruz eşimle olsa kime neye benzer nasıl olur diye kanıma giriyo ama yok ya bir buçuk sene daha sabredelimde sonra inşallah kanıma girme ztn ayarmaya çok müsaitim nası bakcam ben ona hem okul hem bebiş olması imkansız
atatürkle hocasının adı kemalmiş hocası bigün demiş ya senin adın mustafa kemal olsun.ordan esinlendim bebekim
iyi geceler emoşşş....
Allah rahatlık versin...
evet canım ben senden uzak durimben 22 yaşında evlendim ama 3 sene çocuk yapmadım pilanliyarak olunca daha güzel oluyor sen daha küçüksün okulunu bitir eşindemi okuyo
he bacım öyle olsun valla..
baksana karışıyo frekanslar...
mustafa kim gııı eşinmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?