sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

kuzucklar ben kacıyorm valla yatağı kurymde burda yatam uyyanırsa kızacak cnkküoptm hepinizi iyi geceler..:89:

ayyy nerde bacım bizde o şans...
benim evi temiz görmek mümkün değil artık..
evi topluyom dönuyom bakıyom yine aynı..
kim der bu ev temizlenmiş.
benim cadı sağolsun valla ...

kız o kadar parayı bulursan bana da haber ver

inşallah dicem çünkü dünyanın engüzel sevgisi evlat sevgisiymiş ben 2.5 seneden beri yaşıyorum bak resmini gördün mü

avatardaki dimi görmezmiyim onun o minik burnunu yerim çok tatlı çokaslında bazen konuşuyoruz eşimle olsa kime neye benzer nasıl olur diye kanıma giriyo ama yok ya bir buçuk sene daha sabredelimde sonra inşallahkanıma girme ztn ayarmaya çok müsaitim nası bakcam ben ona hem okul hem bebiş olması imkansız

yaa bende eşimle yarn gitmekistiyorum ama yer yoksa bizde mi geri dönecez

yok ya bugun hafta sonu dıye oledır hafta ıcı zaten sureklı var gıdersen hafta ıcı gıt ınternetten bak saatlerıne ben ole yapıyorm kolay oluyo bosuna beklemıyorum orda sınamanın altında bovlıg vardı gıdıyım barı bovlıng oynıyım dedım orasıda aynı cok kalabalık mıllet soguk evde olcana kendını dısarı atmıs dogalgaz parasından yırtmak ıcın herhalde hahaha

biraz bekleyin bence çok yoğunluk varmış...
bu fasulye kaç lira mıy dı
eyvah eyvah
oda onun eklentisi:)
öyle mi yapsak ne?
kuzucklar ben kacıyorm valla yatağı kurymde burda yatam uyyanırsa kızacak cnkküoptm hepinizi iyi geceler..:89:
tamam bitanem görüşürüz cici bak kendşine çookk öptüm seni
bunumu diosun kurdelamcım ? daha doğrusu bana mı diosun nickdaşıma mı =)) karışıyor

nickdaşına bebeim ya

evet canım ben senden uzak durim ben 22 yaşında evlendim ama 3 sene çocuk yapmadım pilanliyarak olunca daha güzel oluyor sen daha küçüksün okulunu bitir eşindemi okuyo

atatürkle hocasının adı kemalmiş hocası bigün demiş ya senin adın mustafa kemal olsun.ordan esinlendim bebekim

he okiş..
sen hem kemal hemde mustafamı dedin kısss.
valla karıştı kafam...sankim az önce kemal gördüm.
şimdide mustafa görüyom...

evet canım ben senden uzak durim ben 22 yaşında evlendim ama 3 sene çocuk yapmadım pilanliyarak olunca daha güzel oluyor sen daha küçüksün okulunu bitir eşindemi okuyo

onun bi kaç dersi var devam zorunluluğu yok oyüzden sınavlara giriyo sadece çalışıo.bursaya dönünce olsun.kendi şehrimde kendi evimde en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…