aaa kurdelam sohbet başlığı açmış ne güzel..sevindim seni görebildiğime,bir slm atayım dedim ..
ne oldu senin güzel konuna ?
Babası çocuğuna güzel bir iş kurmak için paçaları sıvamış. Ancak oğlan salak olduğu için hiç bir işi beceremiyormuş.Babası ona ne is bulduysa hepsini elini yüzüne bulaştırmış berbat etmiş. En sonunda babası tam otomatik bir sosis fabrikası kurdurmuş. Çocuğunu elinden tutup, bari işi öğrensin diye hemen fabrikadaki bir sosis makinesinin başına götürmüş.
- "Bak oğlum" demiş. "Buradan böyle öküzü yolluyorsun... aha diğer taraftan sosis olarak çıkıyor, bu kadar basit anladın mı?". Çocuk dinlemeden başını sallamış, sallamış ta... sonra babasının yüzüne salak salak bakmış ve;
- "peki buba, buradan sosisi goysak, öteki taraftan öküz olarak çukar mu ?" diye merakla sormuş. Babası hemen cevaplamış:
- "Maalesef evladım, o teknoloji bir tek senin ananda var..."
aayyyy ceydoşum yaa hep tehdit hep ilaç dedik yaaa korkacak millet kızzz kıyamam yavvv.artık makarasını yapmayalım pazartesi başbaşa yaparız balım.
sizlerE İNSANIN cok paranın olmasının ne kadar zor bısı anlatayım ZAMANINDA BI KRAL VARMIS COK ZENGINMIS RUYASINDA 3 GUN SONRA ÖLUCEGINI OGRENMIS ÖLUMDEN COK KORKUYOMUS NAPARIM NE EDERIM DIYE DUSUNMEYE BASLAMIS MEZARDA DURMAKTAN COK KORKUYOMUS AKLINA FIKIR GELMIS VE TUM HALKA DUYURU YAPTIRMIS KIM DEMIS BEN ÖLDUKTEN SONRA 1 GECE MEZARIMDA BENIM CESEDIMIN YANINDA KALIRSA BUTUN SERVETIM ONUNDUR DEMIS HERKES KORKMUS BI TANE GARIBAN VARMIS DEMISKI BEN DURURUM GARIBANIN BI TANE URGANI VARMIS BASKA HICBISEYI YOKMUS NEYSE KRAL ÖLMUS ADAM YANINDA BEKLEMIS MUNKER VE NEKIR MELEKLERI GELMIS BAKMISLAR ÖLUNUN YANINDA DIRI NEYSE DEMISLER ÖLU ZATEN BIZIMDIR BIZ DIRIDEN BASLAYALIM BASLAMISLAR SORGUYA SENIN NEYIN VAR 1 TANE URGANIM ONUNLA NEY YAPTIN YUK TASIRIM DEMIS BASKADA HIC BISEYIM YOK DEMIS SORMUSLAR HANGI GARIBANA YARDIM ETTIN KIMLERE IYILIK YAPTIN URGANINLA DIYE SABAHA KADAR BI TANE URGAN ICIN SORU SORMUSLAR SABAH OLMUS ADAM MEZARDAN CIKMIS HERKES DEMIS ARTIK ZENGINSIN ADAM DEMISKI BEN MAL FALAN ISTEMEM BEN SABAHA KADAR 1 URGANIMIN HESABINI VEREMEDIM KOSKOCA SERVETIN HESABINI NASIL VERIRIMMM
Babası çocuğuna güzel bir iş kurmak için paçaları sıvamış. Ancak oğlan salak olduğu için hiç bir işi beceremiyormuş.Babası ona ne is bulduysa hepsini elini yüzüne bulaştırmış berbat etmiş. En sonunda babası tam otomatik bir sosis fabrikası kurdurmuş. Çocuğunu elinden tutup, bari işi öğrensin diye hemen fabrikadaki bir sosis makinesinin başına götürmüş.
- "Bak oğlum" demiş. "Buradan böyle öküzü yolluyorsun... aha diğer taraftan sosis olarak çıkıyor, bu kadar basit anladın mı?". Çocuk dinlemeden başını sallamış, sallamış ta... sonra babasının yüzüne salak salak bakmış ve;
- "peki buba, buradan sosisi goysak, öteki taraftan öküz olarak çukar mu ?" diye merakla sormuş. Babası hemen cevaplamış:
kız benim masalımdan ne köy olur ne kasaba bliyosun 10 cümleden sonrası +18
aayyyy ceydoşum yaa hep tehdit hep ilaç dedik yaaa korkacak millet kızzz kıyamam yavvv.artık makarasını yapmayalım pazartesi başbaşa yaparız balım.
bendende bahsedin baş başa kalınca olur mu?
anılayım bende sizin tatlı sohbetinizde
pfff aklıma bişey geldi bizim hoca derste anlatmıştı +18 diyince aklıma geldi gıı.bende anlatsammı
bende seninle karşılaştığıma sevindim canım ,hoşbuldum
diğer arkadaşlara da merhaba
o konu çok güzel ya,katılım olur umarım ,heba edilmez...
iyim canım ne olsun 20 gündür hastayıdım ,şimdilerde daha iyim ,çok tşk ederim verdiğin değere ve güzel sözlerine çok zarifsin ,öpüyorum sizleri ,arada mutlaka katılacağım elbette
yok anan ak sütü gibim halal
ya kızlar fena halde karnım acıktı ya napsam
:60ay gece gece güldüm
kop kop kop
Allah öldürdün beni
pfff aklıma bişey geldi bizim hoca derste anlatmıştı +18 diyince aklıma geldi gıı.bende anlatsammı
biliyoz artıkk kuzu
bizde heyecanla bekliyoz zatiii.
şimdi ne çıkacak diyee...
bendende bahsedin baş başa kalınca olur mu?
anılayım bende sizin tatlı sohbetinizde
inşallah cnmmmolurrr tabi şekerimmmmbigünde sana yakın yerlerde oluruz
bende seninle karşılaştığıma sevindim canım ,hoşbuldum
diğer arkadaşlara da merhaba
o konu çok güzel ya,katılım olur umarım ,heba edilmez...
iyim canım ne olsun 20 gündür hastayıdım ,şimdilerde daha iyim ,çok tşk ederim verdiğin değere ve güzel sözlerine çok zarifsin ,öpüyorum sizleri ,arada mutlaka katılacağım elbette
ben genelde bu saatlerde yogurtlu yumurta yaparım hafıf oluyo hem tavsıye edrım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?