sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

aaa kurdelam sohbet başlığı açmış ne güzel..sevindim seni görebildiğime,bir slm atayım dedim ..
ne oldu senin güzel konuna ?

ayy kimleri görüyorumm
nilcimmm cnm güzel yüzlü nilcim
ne güzel seni burda görebilmek
diğer arkadaşlar gibi şeref verdin topice
hoşgeldin bu arada:)
cnm benmi güzel konum bir derdim vardan ilişkiler duygular kısmına yollandı ve orda yalan oldu konum malesef(
hiç bakmıyorum bile..
orası birraz tenha ve hiç cevap alamadım
ama bir derdim varda çok güzel cevaplar geliyordu nilcim...
ama seni gördüğüme çok seviindim arada selamını eksik etme cnn sıkılırsa:)
her zaman bekleriz
iyisin değil mi???

ay gece gece güldüm

aayyyy ceydoşum yaa hep tehdit hep ilaç dedik yaaa korkacak millet kızzz kıyamam yavvv.artık makarasını yapmayalım pazartesi başbaşa yaparız balım.

he bacım adımız çıkıcak valla

Allah öldürdün beni

pfff aklıma bişey geldi bizim hoca derste anlatmıştı +18 diyince aklıma geldi gıı.bende anlatsammı

bende seninle karşılaştığıma sevindim canım ,hoşbuldum
diğer arkadaşlara da merhaba

o konu çok güzel ya,katılım olur umarım ,heba edilmez...
iyim canım ne olsun 20 gündür hastayıdım ,şimdilerde daha iyim ,çok tşk ederim verdiğin değere ve güzel sözlerine çok zarifsin ,öpüyorum sizleri ,arada mutlaka katılacağım elbette

selam hoşgeldin canım

:60ay gece gece güldüm

Allah öldürdün beni

az sesssiz gülün kız kocaları uyandırmayın

pfff aklıma bişey geldi bizim hoca derste anlatmıştı +18 diyince aklıma geldi gıı.bende anlatsammı

anlat kızzzzzzz

biliyoz artıkk kuzu
bizde heyecanla bekliyoz zatiii.
şimdi ne çıkacak diyee...

beni izlemeye devam edin

bendende bahsedin baş başa kalınca olur mu?
anılayım bende sizin tatlı sohbetinizde

kız kurdelam merak etme herkesin ayrı ayrı dedikodusunu yapıcaz di mi kız su_peri

şaka bi yana anarız tabi kuşum ne demek

olurrr tabi şekerimmmm bigünde sana yakın yerlerde oluruz
inşallah cnmmm

çok geçmiş olsun nil
konum açıkca söyleyeyim malesef heba old:)
rica ederim teşekkür etmene gerek yok
gerçekten kişiliğinle hak ediyorsun cnm bu sözleri..
her zaman buyur nilcim.
şeref verirsin sende:)
iltifatların için ben teşekkür ederim
çok öptüm seni iyi geceler

öyle çok komik değil ama daha doğrusu komik değil. +18 diyince aklıma o adam geliyor.artık bide cyd hocamız tahminen 34-35 yaşlarında falan.karadenizli çok gevşek bi herif.boşboş konuşur.espri yaptıgını zanneder.okulda çapkın olarak bilinir.derse geldi.işte arkadaşlar bu hafta sonu başıma çok güzel 2 olay geldi dedi. sizlerle paylaşmak istiyorum dedi.sınıfta baya kalabalık herkes ciddiyetle dinliyor.200-250 kişi varız.satranç turnuvasındaydım biliyorsunuz dedi.birincisi ;orada uzunnn zamandır görmediğim bir bayan arkadaşımı gördüm çok sevindim dedi. ikincisini anlatamayacağım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…