valla ev kokmasa şimdi sucuklu kaşarlı tost yapçam ama bide yakalarsa bütün halde boğazıma sokar
işin şakası bi yana bende çok üzülüyorum eşime, sana da geçmiş olsun. Allah şifalar versin
evet üzerinede yoğurt, sarımsaklı da olabilir....çılbır benım bıldıgım suylaa oluyo canım suyun ıcıne kırıyosun yumrtayı
cnm ben yaparım arada aparatif..
çok harika oluyor
su koyuyorsun tavaya bi kapa kaynatıyorsun
sonra yumurtalır kaynayan suya kırıyorsun
böyle bütün bütün bişiyor iyice..
Sonra süzgeçle alıyorsun tabağa kuru kuru...
üstüne yoğurt çırpıyorsun...
Yağ pul biberi sarımsak kkızdırıyorsun döküyorsun üstüne harika oluyor dene istersen..
Tarif itici ama tadı çok güzel...
kız kullanma öyle şeyleri sakın aman bacımm zayıflıca derken hasta olursunuz Allah koruusn..kızlar şu zayıflama hapı kullanıp zayıflayan varmı acep...
anaaaaam bizim evde her gün değişik yemek pişer bide boğazına düşkün bizimki aldığımda iskeletor gibiydi şimdi oldu angus
cnm valla güzel oluyorayyy denim ben onu bi araaa...
merak ettim şimcik....
sağol şeker...
şekerim onu şöyle pul biberli falan ye tam tarifli...ben yumurta yapıcam çok canım istedi.üstünede yoğurt dökücemd enizin tavsyesi üzere.cydoşummm pazartesi ne yiyelim annem ? ben yemek yemeden gelirm ?
bak bunu hiç bilmiyordum cnm nasıl tadı güzel oluyor mu?yok ya sız yanlıs anladınız benım dedgım dırek yogurtlu yumurta bı tavaya az margarın koyuyosun erıyıce cırptgın yyogurtu koyuyosun yogurt kaynayınca ııcıne yıne cırpılmıs yumuurta atıyosun ve karabıber tuz
canın çekmesin ah şöyle bi kocam olsa canım iskender çekti desem hemen gidip alsa ne güzel olurdu hamilelikte bile aşermedim ahhh ahhhh
cnm valla güzel oluyor
ama denizin tarifi başkaymış onu bilmiyorum
şekerim onu şöyle pul biberli falan ye tam tarifli...
yoksa tadı güzel olmaz..
ha kendi tarifini yapıyorsan birşy diyeemem bebişim..
afiyet olsun..
bak bunu hiç bilmiyordum cnm nasıl tadı güzel oluyor mu?
ben yumurta yapıcam çok canım istedi.üstünede yoğurt dökücemd enizin tavsyesi üzere.cydoşummm pazartesi ne yiyelim annem ? ben yemek yemeden gelirm ?
ben lahana hapı kullandım, bende alerji yaptı, ondan sonra bu tür bitkisel olduğunu söyledikleri hapları kullanınca alerji oluyorum, birde kırmızı biber yiyince alerji oluyor bende ama o haptan önce olmazdı. demem o ki hiç kullanma, kiloda verdirmedi zatileee bişey sorduk kimse cvp vermediii.
aranızda zayıflama hapı kullanıp zayıflayan varmı?????
cevap bekliyorum kıslarrr.
hamaratsındır ondan bacım, yan etkileri bunlar
canın çekmesin ah şöyle bi kocam olsa canım iskender çekti desem hemen gidip alsa ne güzel olurdu hamilelikte bile aşermedim ahhh ahhhh
anasına gitmiş oğluna vere vere 1 tabak makarna vermiş sadece yaa yuhh dedimannem de damadına kıyamadı 2 tane karnıyarık, sulu köfte bi de tatlı gçnderdi eve yazık kocana kızım açtır o şimdi götür de yesin dedi. demek ben 1 hafta falan gitsem anneme adam açlıktan ölcekkk
leee bişey sorduk kimse cvp vermediii.
aranızda zayıflama hapı kullanıp zayıflayan varmı?????
cevap bekliyorum kıslarrr.
walla ben hamılelıkte hıc aş ermedım sadece kıvı sevıyorudm okadar dogumunu sezaryan yapmıs olanlar varmı
ben ilk evlilik günlerimde ama 1 hafta boyunca devamlı yoğutlu biber kızartması yaptım eşim bana bak dilek seni seviyorum ama yemek yapmayı öğrenirsen daha çok sevcem dedi aman beni aldı bitelaş neyse şimdi herşeyi yapıyom hatta arabaşı çorbası bilen varmı onu bile yapıyom babannem ben kırklıyken ellerime kına yakmış yemekleri güzel olsun diye....
kız iskenderi soktu bunlar aklıma iskender yiyek bacım biyerimiz şişmesin
walla ben hamılelıkte hıc aş ermedım sadece kıvı sevıyorudm okadar dogumunu sezaryan yapmıs olanlar varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?