sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

yok ya sız yanlıs anladınız benım dedgım dırek yogurtlu yumurta bı tavaya az margarın koyuyosun erıyıce cırptgın yyogurtu koyuyosun yogurt kaynayınca ııcıne yıne cırpılmıs yumuurta atıyosun ve karabıber tuz

leee bişey sorduk kimse cvp vermediii.
aranızda zayıflama hapı kullanıp zayıflayan varmı?????
cevap bekliyorum kıslarrr.

kızlar şu zayıflama hapı kullanıp zayıflayan varmı acep...
kız kullanma öyle şeyleri sakın aman bacımm zayıflıca derken hasta olursunuz Allah koruusn..
anaaaaam bizim evde her gün değişik yemek pişer bide boğazına düşkün bizimki aldığımda iskeletor gibiydi şimdi oldu angus

kız benimki de öle

geçen hafta ben annemde kaldım 1 gün.. eşim gelmedi babam çalışıyodu kardeşim de yok evde okuyo zati şehirdışında. neyse döneceğim gün yemeğe anasına gitmiş oğluna vere vere 1 tabak makarna vermiş sadece yaa yuhh dedim annem de damadına kıyamadı 2 tane karnıyarık, sulu köfte bi de tatlı gçnderdi eve yazık kocana kızım açtır o şimdi götür de yesin dedi. demek ben 1 hafta falan gitsem anneme adam açlıktan ölcekkk

ayyy denim ben onu bi araaa...
merak ettim şimcik....
sağol şeker...
cnm valla güzel oluyor
ama denizin tarifi başkaymış onu bilmiyorum
ben yumurta yapıcam çok canım istedi.üstünede yoğurt dökücemd enizin tavsyesi üzere.cydoşummm pazartesi ne yiyelim annem ? ben yemek yemeden gelirm ?
şekerim onu şöyle pul biberli falan ye tam tarifli...
yoksa tadı güzel olmaz..
ha kendi tarifini yapıyorsan birşy diyeemem bebişim..
afiyet olsun..
bak bunu hiç bilmiyordum cnm nasıl tadı güzel oluyor mu?

canın çekmesin ah şöyle bi kocam olsa canım iskender çekti desem hemen gidip alsa ne güzel olurdu hamilelikte bile aşermedim ahhh ahhhh

valla ben git desemde gidemez ztn diyemem diyetteyimmayyyy şöle miş gibi terayağlı offffff çok cnm çekti.

tama çılbır yapayım bari.off baylırım da. saat kaçtan beri bişey yemiodum ama ekmek yok yaaaa off yaaa nasıl yicem

ben yumurta yapıcam çok canım istedi.üstünede yoğurt dökücemd enizin tavsyesi üzere.cydoşummm pazartesi ne yiyelim annem ? ben yemek yemeden gelirm ?

kız iskenderi soktu bunlar aklıma iskender yiyek bacım biyerimiz şişmesin

ben lahana hapı kullandım, bende alerji yaptı, ondan sonra bu tür bitkisel olduğunu söyledikleri hapları kullanınca alerji oluyorum, birde kırmızı biber yiyince alerji oluyor bende ama o haptan önce olmazdı. demem o ki hiç kullanma, kiloda verdirmedi zati

hamaratsındır ondan bacım, yan etkileri bunlar

ben ilk evlilik günlerimde ama 1 hafta boyunca devamlı yoğutlu biber kızartması yaptım eşim bana bak dilek seni seviyorum ama yemek yapmayı öğrenirsen daha çok sevcem dedi aman beni aldı bitelaş neyse şimdi herşeyi yapıyom hatta arabaşı çorbası bilen varmı onu bile yapıyom babannem ben kırklıyken ellerime kına yakmış yemekleri güzel olsun diye....

inanmıyorum güzelim aaaa
daha neler bi makarna
ay çocuk menüsü gibi töbe töbe...
olsun bak annen baskın çıkmış yemek konusunda ne güzel
bnm kocama yapılsa çok üzülürüm ya
ama ben yaparım ona kimseye kalmadı kocacım
annesinde yemez
ben yapıyorum diye..
yiyebilir yani ama artık ben varım:79:

yok valla ben kullanmadım.üst komşumz kullanmıştı.güzelce verdi kloları neyse bıraktı kullanmayı bi hafta sonra miğde kanaması geçirdi hastanelerde yattı serumlaverdiğinide aldı sağlığından oldu markası ne bilmiorum ama uzakdoğu kökenli bişimiş dikkat et derim çok araşrmak lazım hiç iyi şeyler duymuyorum.

severim yoğurtlu biber kızarmasını sus valla acım cnm çekti ya

walla ben hamılelıkte hıc aş ermedım sadece kıvı sevıyorudm okadar dogumunu sezaryan yapmıs olanlar varmı

ben sezaryen doktorum sen doğumican heralde dedi 3 gün günü geçti benide öylelikle aldılar.valla ben hiç sancı ağrısı nedir bilmem akşam annemlerde okey oynadım öğlen ameliyata aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…