ben ilk evlilik günlerimde ama 1 hafta boyunca devamlı yoğutlu biber kızartması yaptım eşim bana bak dilek seni seviyorum ama yemek yapmayı öğrenirsen daha çok sevcem dedi aman beni aldı bitelaş neyse şimdi herşeyi yapıyom hatta arabaşı çorbası bilen varmı onu bile yapıyom babannem ben kırklıyken ellerime kına yakmış yemekleri güzel olsun diye....
ben ilk evlilik günlerimde ama 1 hafta boyunca devamlı yoğutlu biber kızartması yaptım eşim bana bak dilek seni seviyorum ama yemek yapmayı öğrenirsen daha çok sevcem dedi aman beni aldı bitelaş neyse şimdi herşeyi yapıyom hatta arabaşı çorbası bilen varmı onu bile yapıyom babannem ben kırklıyken ellerime kına yakmış yemekleri güzel olsun diye....
tama çılbır yapayım bari.off baylırım da. saat kaçtan beri bişey yemiodum ama ekmek yok yaaaa off yaaa nasıl yicem
kız iskenderi soktu bunlar aklıma iskender yiyek bacım biyerimiz şişmesin
kızım olursa bende yakam , anasına çekmesin :86:ben ilk evlilik günlerimde ama 1 hafta boyunca devamlı yoğutlu biber kızartması yaptım eşim bana bak dilek seni seviyorum ama yemek yapmayı öğrenirsen daha çok sevcem dedi aman beni aldı bitelaş neyse şimdi herşeyi yapıyom hatta arabaşı çorbası bilen varmı onu bile yapıyom babannem ben kırklıyken ellerime kına yakmış yemekleri güzel olsun diye....
pekı yaktıgı kına sonuc verdımı yanı yemeklerın guzel oluyomu oluoysa solede bende kızım olunca kına yakıyım ellerıne boyle hurafelerı sewmem ama malum turkyede yasıyoruz ve turk erkeklerı kalbe gıden yol mıdeden gecer hesabı kızım ılerde yemeklerylede sewdırsın kendını
sen hala mı düzensiz besleniyorsun
yapma şöyle kuzum ya iyice minicik kalacaksın ama
sıze fıkır verıyım bı tane hazır et doner alın bzulugunaza koyun canınız bu saatlerde ıskender cekerse kendı ıskenderınızı kendınız yapın evde yogurt tereyagı bıde sos ıste ev ıskenderı
inanmıyorum güzelim aaaa
daha neler bi makarna
ay çocuk menüsü gibi töbe töbe...
olsun bak annen baskın çıkmış yemek konusunda ne güzel
bnm kocama yapılsa çok üzülürüm ya
ama ben yaparım ona kimseye kalmadı kocacım
annesinde yemez
ben yapıyorum diye..
yiyebilir yani ama artık ben varım:79:
ya güzelim alt tarafı 1 gün kaldım annemde .. kaynanam 2 adım yerde oturuyo yakın bana.. 1 gün gitsin annesinde yesin dedim ama karı 1 gün bakamadı oğluna
ya güzelim alt tarafı 1 gün kaldım annemde .. kaynanam 2 adım yerde oturuyo yakın bana.. 1 gün gitsin annesinde yesin dedim ama karı 1 gün bakamadı oğluna
yemek yapmayı bilmeyenleri kınamayın, Allah bilir kaynanam benim arkamdan neler diyordurya güzelim alt tarafı 1 gün kaldım annemde .. kaynanam 2 adım yerde oturuyo yakın bana.. 1 gün gitsin annesinde yesin dedim ama karı 1 gün bakamadı oğluna
vallahi bak kendimi met etmeyi sevmem ama görümcemi yemekte geçtim diye ondan bile kıskançlık yapıyo bizim burda kız çocuklarına yakarlar.kız buramazanda apt iftar yemeklerini ben yaptım
yemek yapmayı bilmeyenleri kınamayın, Allah bilir kaynanam benim arkamdan neler diyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?