sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

pekı yaktıgı kına sonuc verdımı yanı yemeklerın guzel oluyomu oluoysa solede bende kızım olunca kına yakıyım ellerıne boyle hurafelerı sewmem ama malum turkyede yasıyoruz ve turk erkeklerı kalbe gıden yol mıdeden gecer hesabı kızım ılerde yemeklerylede sewdırsın kendını

leee susun leeee.
zaten kilo vermeye çalışıyoz şurda...

kız iskenderi soktu bunlar aklıma iskender yiyek bacım biyerimiz şişmesin

sıze fıkır verıyım bı tane hazır et doner alın bzulugunaza koyun canınız bu saatlerde ıskender cekerse kendı ıskenderınızı kendınız yapın evde yogurt tereyagı bıde sos ıste ev ıskenderı

kızım olursa bende yakam , anasına çekmesin :86:

vallahi bak kendimi met etmeyi sevmem ama görümcemi yemekte geçtim diye ondan bile kıskançlık yapıyo bizim burda kız çocuklarına yakarlar.kız buramazanda apt iftar yemeklerini ben yaptım

diyetim güme gitcek valla

ya güzelim alt tarafı 1 gün kaldım annemde .. kaynanam 2 adım yerde oturuyo yakın bana.. 1 gün gitsin annesinde yesin dedim ama karı 1 gün bakamadı oğluna

ya güzelim alt tarafı 1 gün kaldım annemde .. kaynanam 2 adım yerde oturuyo yakın bana.. 1 gün gitsin annesinde yesin dedim ama karı 1 gün bakamadı oğluna

benimkide öyle ceydoşş valla...
ayda yılda bi gideriz kaynanama...
bize dünden kalan yemeği ısıtır koyar önümüze...
anneme gitsek napacanı şaşırır garibim...
lee benim için değil oğlun için yap ölmezsin...

çok ilginç
bnm annem oğlunun üstüne titrer.
en taze en güzel şeyleri önüne koymaya çalışır hakkını yiyemem
ama eşimin annesini bilemem hiç yemedik orda birşey evleneli

yemek yapmayı bilmeyenleri kınamayın, Allah bilir kaynanam benim arkamdan neler diyordur

vallahi bak kendimi met etmeyi sevmem ama görümcemi yemekte geçtim diye ondan bile kıskançlık yapıyo bizim burda kız çocuklarına yakarlar.kız buramazanda apt iftar yemeklerini ben yaptım

wawww hemen yakıcam boyle hurafelerı sewmem dedım ama ılk dogum yaptıgımda cocugun ana kucagını salandırmazdım karnı agrımasın dıye 40ylken yanına kuran bıcak falan koyardım daha ne duyduysam yaptım 70lık babannelerı gecmıstım ınsan cocugu olunca gercekten degısıyomus anladımm ah ah ben okadar sımarıktımkı annem ortaoukla gıdene kadar agzıma kadar kasıkla bebek gıbı besledı benı her dedıgımı yaptıtrdım cok sımarıktım sımdıde cezsını cekıyorum pasaklı koca mız mız cocuk 21 yasında 71 lık gıbı oldum

Kalabalık bir belediye otobüsünde kadının biri haykırmış:
-Terbiyesiz adam ,yeter artık! –Adam “Aman bayan ne oldu ki?” – “Daha ne olacak geçtin arkama. Taksim den beri ayıptır be!” – Adam “Efendim yanlış anladınız herhalde. Bugün aybaşı. Maaşımı aldım, cebimde o var. O dokunmuş olacak.”
-Kadın “İyi de be Adam , Taksim'den Şişli'ye gelene kadar maaşına zam mı geldi? “

puhahahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…