sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

denizbatın??
Nasıl oluyor senin yaptığın yumurta cnm tadı???

gayet guzel oluyo ama karabıber koymak lazım yumurtanın kokusunu bastrıyo tabı yınede bılemem herkesın agzının tadı farklı bana guzel gelen sızlere cırkın gelebılır ama sunu soylıyım kıme yaptysam bıdaha yaptrdı gordugunnde

bende deneyeyim diyorum tutturur muyum tadnı acaba?

ana gi yar olmaz diye boşuna dememişler. ne karışan vardı ne dolaşan.şimdi anaaam örara istiyom ne alcan avon mu alcan nereyegitçen tabakçıyamı vercen
bikerede soru sormadan ver

kaynananızda bilmediğiniz şeyleri yemeyin büyü müyü yapar.
Aman naparsa yapsın, ben inanmam pek öyle şeylere... bizi ayırmak isterse eşime gitsin sölesin, o zaman alır cevabını. büyüyle müyüyle şike yapmasın , adil koşullarda paylaşalım kozlarımzı

Ben yemiyorum ki

walla benım kaynanm ıyıdır arada lafları agır olur bazen ama ıyıdır genel olarak bana kuranı sewdırdı dınımıze ıyı guzel bakmamı sagladı nezman nlarda kalsam hemenn yasın okurum namaz kılarım ıcım huzurla dolar dılı bıraz agır laflar soler bazen ama genelde ıyıdır allah onu cennete soksun ınsallah bana nekadar yasın okuttysa onların 100 bın katı sewap yazsın ona

yani di mi bari oğlun için yap.. çok tuhaflar anacım çooookk
çok ilginç
bnm annem oğlunun üstüne titrer.
en taze en güzel şeyleri önüne koymaya çalışır hakkını yiyemem
ama eşimin annesini bilemem hiç yemedik orda birşey evleneli

benim anneciğim de gül gibi bakar evdekilere misafirlere vs... kız nası yani neden hiç yemedin kaynananda ya anlamadımm???

yemek yapmayı bilmeyenleri kınamayın, Allah bilir kaynanam benim arkamdan neler diyordur

güzelim ben yemek yapamadığı için demedim balım.. yemek yapıyor ama tembellikten uğraşmıyor.

eşim uyandı hadi öptm hepinizi kaçtm ben

koş kız koşşşşş iyi geceler

onlardan herşey beklenir hem bana yemek neden yapmiyon diyo hemde yapmaya kalkınca başımda asker gibi bekliyo

deme cnm ya..
ben yapamam valla
bir mutfakta iki kişi olmaz diye bir laf var...
ama türklerin değil unuttum şimdi yabancıların..
valla tek yaparsam yaparım öteki türlü daralırım ben..
ii sabrediyorsun

hayatım sen daha toysun o hiç oğlunun gözünde kötü olmak istermi yaparlar oğullarınada ben ne yaptım ki derler
kocalarımıza bakalım gerisi hiç önemli değil bi laf varya afedersin mutfakta aşçı evinde hanım yatakta anladın.

ceydacım hiç gitmedim evlerine ondan yemiyorum dedim
yoksa yaptığı yenir
Allah için
çok becerikli ve temizdir...

kızlar bende kaçayım artık
cümleten iyi geceler
hoş sohbetiniz için teşekkürler
hepinizi öptm
hayırlı sabahlar

ana gi yar olmaz diye boşuna dememişler. Ne karışan vardı ne dolaşan.şimdi anaaam örara istiyom ne alcan avon mu alcan nereyegitçen tabakçıyamı vercen
Bikerede soru sormadan ver

walla benımkıde aynı hep avon orflame ye gıdıyo dıyo bır hafta ıcınde harcadıgın para 200 mılyon dıyo saclarıma 1 senede 1 mılyar para vermıs ayrıca hergun bısı ıstyomusum işten eve gelene kadar 100 mılyonu gıdıyomuss baksana nelerı hesaplamıs bıde ben hıc hesabımı bılmyıomusum sureklı bısler ıstıyomusum

benim kaynanam tövbe tövbe öğlen namazını kılıyo akşamı kılmıyo yatsıyı kılıyo sabahı kılmıyo bu nebiçim iş ama Allah var eşim tam tersi ya valla tam istediğim gibi oldu cimrilik huyu olmasa daha da güzel olacak

ben anlamadım yatakta ne olcan

sana da canım.. iyi uykular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…