kaynananızda bilmediğiniz şeyleri yemeyin büyü müyü yapar.
denizbatın??
Nasıl oluyor senin yaptığın yumurta cnm tadı???
gayet guzel oluyo ama karabıber koymak lazım yumurtanın kokusunu bastrıyo tabı yınede bılemem herkesın agzının tadı farklı bana guzel gelen sızlere cırkın gelebılır ama sunu soylıyım kıme yaptysam bıdaha yaptrdı gordugunnde
wawww hemen yakıcam boyle hurafelerı sewmem dedım ama ılk dogum yaptıgımda cocugun ana kucagını salandırmazdım karnı agrımasın dıye 40ylken yanına kuran bıcak falan koyardım daha ne duyduysam yaptım 70lık babannelerı gecmıstım ınsan cocugu olunca gercekten degısıyomus anladımm ah ah ben okadar sımarıktımkı annem ortaoukla gıdene kadar agzıma kadar kasıkla bebek gıbı besledı benı her dedıgımı yaptıtrdım cok sımarıktım sımdıde cezsını cekıyorum pasaklı koca mız mız cocuk 21 yasında 71 lık gıbı oldum
Aman naparsa yapsın, ben inanmam pek öyle şeylere... bizi ayırmak isterse eşime gitsin sölesin, o zaman alır cevabını. büyüyle müyüyle şike yapmasın , adil koşullarda paylaşalım kozlarımzıkaynananızda bilmediğiniz şeyleri yemeyin büyü müyü yapar.
ben yemiyorum ki
Ben yemiyorum ki
benimkide öyle ceydoşş valla...
ayda yılda bi gideriz kaynanama...
bize dünden kalan yemeği ısıtır koyar önümüze...
anneme gitsek napacanı şaşırır garibim...
lee benim için değil oğlun için yap ölmezsin...
çok ilginç
bnm annem oğlunun üstüne titrer.
en taze en güzel şeyleri önüne koymaya çalışır hakkını yiyemem
ama eşimin annesini bilemem hiç yemedik orda birşey evleneli
yemek yapmayı bilmeyenleri kınamayın, Allah bilir kaynanam benim arkamdan neler diyordur
eşim uyandıhadi öptm hepinizi kaçtm ben
onlardan herşey beklenir hem bana yemek neden yapmiyon diyo hemde yapmaya kalkınca başımda asker gibi bekliyo
onlardan herşey beklenir hem bana yemek neden yapmiyon diyo hemde yapmaya kalkınca başımda asker gibi bekliyo
Aman naparsa yapsın, ben inanmam pek öyle şeylere... bizi ayırmak isterse eşime gitsin sölesin, o zaman alır cevabını. büyüyle müyüyle şike yapmasın , adil koşullarda paylaşalım kozlarımzı
aman kızlar ne zormuş işiniz büyüler müyüler, benim hiç aklıma gelmez öyle şeyler, insan kafayı yer bunları düşünürse :90:
ana gi yar olmaz diye boşuna dememişler. Ne karışan vardı ne dolaşan.şimdi anaaam örara istiyom ne alcan avon mu alcan nereyegitçen tabakçıyamı vercen
Bikerede soru sormadan ver
ceydacım hiç gitmedim evlerine ondan yemiyorum dedim
yoksa yaptığı yenir
allah için
çok becerikli ve temizdir...
Kızlar bende kaçayım artık
cümleten iyi geceler
hoş sohbetiniz için teşekkürler
hepinizi öptm
hayırlı sabahlar
walla benım kaynanm ıyıdır arada lafları agır olur bazen ama ıyıdır genel olarak bana kuranı sewdırdı dınımıze ıyı guzel bakmamı sagladı nezman nlarda kalsam hemenn yasın okurum namaz kılarım ıcım huzurla dolar dılı bıraz agır laflar soler bazen ama genelde ıyıdır allah onu cennete soksun ınsallah bana nekadar yasın okuttysa onların 100 bın katı sewap yazsın ona
ben anlamadım yatakta ne olcanhayatım sen daha toysun o hiç oğlunun gözünde kötü olmak istermi yaparlar oğullarınada ben ne yaptım ki derler
kocalarımıza bakalım gerisi hiç önemli değil bi laf varya afedersin mutfakta aşçı evinde hanım yatakta anladın.
ceydacım hiç gitmedim evlerine ondan yemiyorum dedim
yoksa yaptığı yenir
Allah için
çok becerikli ve temizdir...
kızlar bende kaçayım artık
cümleten iyi geceler
hoş sohbetiniz için teşekkürler
hepinizi öptm
hayırlı sabahlar
yedik zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?