sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

melis sini ilk gördüm sen anlatsana kendini hayatım evlimisin

benim saçlar boyalı sen biraz kendini anlatırmısın tanışmadık seninle şeker
kız sende bana taktınn analtım yaa evliyimm 28 yaşındayım izmirliyim ama ankrda yaşıyorumm,,

haftada 4ğün tıp merkzinde akyır tutyorum hasta kaydıı öylee çoçgum yokk....

evet canım yeniyim 1 oğlum var 14 aylık eşim astsubay bu gece nöbette bende netteyim inşallah daha bırakmam sizi görüşürüz sen anlat

cnm valla yine sıradan bi gundu işte aksam oldu biraz muhabbt sonra yatcaz yarın eşim iznli işlerimiz var baya babam ameliyat oldu onn ynna gtcez ıspartda biz antalyadayız..
bu arada esinn ne guzel bi mesleği var tabi nobet falan zor oluyodr senn için ama benm gözmde astsubay subay asker eşleri farklıdır..

kızlar yarın bende oğluşumu doktora götürcem. sırtında un dökülmüş gibi izler çıktı korkuyorumda inş bişey çıkmaz

hayrdır bebeim acaba deri pullanması falan gbii bişmi?

benim saclarıımmm...herrenge grdi saclrm ama smdi eski sac rengmdeym sıklıo insan bi süre sonraa

kzuum valla benmkide tam tersi işe gitmicek yarın iznli onda uymyoorr
emiine şimdi şaçalrımın dip boyası geldi uçalrıda röfeleleii tek renkmi yapsam dip rööfelmiii senceee

melis çıkmış....................
geldim dilekk

gelir az sonraa eee dilek anlat bakalımm..
emoşş nasıl biliyon geldim bak

hayatım valla çocuğa karışınca hayatın o oluyo ama bırakmamayada çalışıyorum haberler sende sen napıyon nerde oturuyordun sen bende unutlaklık ta başladı

antalyada otruyorm bende 1.5 yııllık evlyim 19 yasındayımm
sen?

kız sende bana taktınn analtım yaa evliyimm 28 yaşındayım izmirliyim ama ankrda yaşıyorumm,,

haftada 4ğün tıp merkzinde akyır tutyorum hasta kaydıı öylee çoçgum yokk....

ehehe tıp merkezi falan ben anlamdım kusum yaa

hayatım ilk önce babanada acil şifalar.bebeğimi yarın götürcem valla böyle dağınık değil ameliyat izi gibi un dökülmüş gibi döküntü falan yok.

emiine şimdi şaçalrımın dip boyası geldi uçalrıda röfeleleii tek renkmi yapsam dip rööfelmiii senceee

emoşş nasıl biliyon geldim bak

ben bilrim kuzucum az cok bliorm herkesiii
valla ben herzaman tek renk tercşh edenlerdenip nedense beni röfle cok buyuk gösterdi ve yakısmadı bikre denedim oda en sonncu sacımdı bdahda denemem smdi eski halime döndm onun yuzunden
sadcee doğal saca atılan sık rofle guzel oluyor okdr..
senn sac rengin hangi tonlar simdi?

hayatım ilk önce babanada acil şifalar.bebeğimi yarın götürcem valla böyle dağınık değil ameliyat izi gibi un dökülmüş gibi döküntü falan yok.

saol sekrim teskkürler..götür bakalm bii yaa insallah bişi yoktur merk ettim smdi

hosgeldn cnm nasılsn?

emoş haftadaa 4ğün poliklınk ibii yerdee hasta kabull kayıtt felann sekreterrim işte kızzzz

hmm anladım sekerim tamam sekreter balımmm

bendee 20 yaşından berii röfle yaptırıyorum şaçaıma şimdii kendi rengii diplerden gelen koyu kumralll uçlara dogrudaa pırıltılı sarı dogal duuruyorr ama dipleri koyu şuan zaten diplerinemi atırsam dedim emninee yoksa tamamnımii kendi rengienm iiboyatımm :94:

slm kızlar ben geldim ...
nasılsınız bakalım...
gerçi cadı kucağımda nasıl yazacam bilmıyorum...
şuan zorla yazıyorum...
bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgelmişsiniz.
sefalar getirdiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…