gelir az sonraa eee dilek anlat bakalımm..
melis sini ilk gördüm sen anlatsana kendini hayatım evlimisin
kız sende bana taktınn analtım yaa evliyimm 28 yaşındayım izmirliyim ama ankrda yaşıyorumm,,benim saçlar boyalı sen biraz kendini anlatırmısın tanışmadık seninle şeker
evet canım yeniyim 1 oğlum var 14 aylık eşim astsubay bu gece nöbette bende netteyim inşallah daha bırakmam sizi görüşürüz sen anlat
kızlar yarın bende oğluşumu doktora götürcem. sırtında un dökülmüş gibi izler çıktı korkuyorumda inş bişey çıkmaz
kız sende bana taktınn analtım yaa evliyimm 28 yaşındayım izmirliyim ama ankrda yaşıyorumm,,
haftada 4ğün tıp merkzinde akyır tutyorum hasta kaydıı öylee çoçgum yokk....
benim saclarıımmm...herrenge grdi saclrm ama smdi eski sac rengmdeym sıklıo insan bi süre sonraa
emiine şimdi şaçalrımın dip boyası geldi uçalrıda röfeleleii tek renkmi yapsam dip rööfelmiii senceeekzuum valla benmkide tam tersi işe gitmicek yarın iznli onda uymyoorr
geldim dilekkmelis çıkmış....................
emoşş nasıl biliyon geldim bakgelir az sonraa eee dilek anlat bakalımm..
hayatım valla çocuğa karışınca hayatın o oluyo ama bırakmamayada çalışıyorum haberler sende sen napıyon nerde oturuyordun sen bende unutlaklık ta başladı
kız sende bana taktınn analtım yaa evliyimm 28 yaşındayım izmirliyim ama ankrda yaşıyorumm,,
haftada 4ğün tıp merkzinde akyır tutyorum hasta kaydıı öylee çoçgum yokk....
valla kusura bakma hayatım ben unutkanım ya ondan sordum
cnm valla yine sıradan bi gundu işte aksam oldu biraz muhabbt sonra yatcaz yarın eşim iznli işlerimiz var baya babam ameliyat oldu onn ynna gtcez ıspartda biz antalyadayız..
bu arada esinn ne guzel bi mesleği var tabi nobet falan zor oluyodr senn için ama benm gözmde astsubay subay asker eşleri farklıdır..
hayrdır bebeim acaba deri pullanması falan gbii bişmi?
emiine şimdi şaçalrımın dip boyası geldi uçalrıda röfeleleii tek renkmi yapsam dip rööfelmiii senceee
emoşş nasıl biliyon geldim bak
emoş haftadaa 4ğün poliklınk ibii yerdee hasta kabull kayıtt felann sekreterrim işte kızzzzantalyada otruyorm bende 1.5 yııllık evlyim 19 yasındayımm
sen?
ehehetıp merkezi falan ben anlamdım kusum yaa
hayatım ilk önce babanada acil şifalar.bebeğimi yarın götürcem valla böyle dağınık değil ameliyat izi gibi un dökülmüş gibi döküntü falan yok.
selam kızlar
emoş haftadaa 4ğün poliklınk ibii yerdee hasta kabull kayıtt felann sekreterrim işte kızzzz
cnm valla yine sıradan bi gundu işte aksam oldu biraz muhabbt sonra yatcaz yarın eşim iznli işlerimiz var baya babam ameliyat oldu onn ynna gtcez ıspartda biz antalyadayız..
bu arada esinn ne guzel bi mesleği var tabi nobet falan zor oluyodr senn için ama benm gözmde astsubay subay asker eşleri farklıdır..
teşekkür ederim sözlerin için bende uşaktyım bebeğin varmı babana geçmiş olsun
ben bilrim kuzucum az cok bliorm herkesiii
valla ben herzaman tek renk tercşh edenlerdenip nedense beni röfle cok buyuk gösterdi ve yakısmadı bikre denedim oda en sonncu sacımdı bdahda denemem smdi eski halime döndm onun yuzunden
sadcee doğal saca atılan sık rofle guzel oluyor okdr..
senn sac rengin hangi tonlar simdi?
selam h.g. naber bursa güzeli
saol sekrim teskkürler..götür bakalm bii yaa insallah bişi yoktur merk ettim smdi
hosgeldn cnm nasılsn?
hmm anladım sekerim tamam sekreter balımmm
teşekkür ederim sözlerin için bende uşaktyım bebeğin varmı babana geçmiş olsun
bebeğğim yok cnm düşnmüorz daha senin?
teskkür ederim babam için saolunn..
bendee 20 yaşından berii röfle yaptırıyorum şaçaıma şimdii kendi rengii diplerden gelen koyu kumralll uçlara dogrudaa pırıltılı sarı dogal duuruyorr ama dipleri koyu şuan zaten diplerinemi atırsam dedim emninee yoksa tamamnımii kendi rengienm iiboyatımm :94:
sen bilrsn ozamn zaten yaptrmıssn rofle ben uclarda da seviorm doğal olyo ama sıkdıysan komplede boyayabilrsn sen bilcenn
hoşbulduk cnmmm
dün gecemi diyim sabah mı diyim kaçta yattı millet merak ettim bende dörtte çıktım daha kimsenin yatmaya niyeti yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?