sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

sennki gene iymiş cnm ben valla korkumdan uyandrmadm bile kocamı yere yatak yaptmm ahaha

güle güle sekrim optm

olsun kız ne guzel meslekk

kaçta çıktın?belliki güneş doğmuştuki uyanıp farketmesin diye ayrı yatak yaptın valla bu kk kayınvalidelerin işine yarıo baksanıza oğullarla gelinlerin yataklarını ayırmanın yolu

ayyy bacım hemen gönderim istiyosan...
kafa dinlemeye o kadar ihtiyacım warkiii.
ama ertesi gün bana geri gönderirsin...

valla ben seve seve bakarımda eşim bu konuda mimli civciv almıştım bi tane çok tatlı diye çok ötüyo diye uyumamış sabaha kadar halbuki okadarda ses çıkmıyo taktıya bikere ertesi gün tavukların olduğu bi bahçeye salıverdi biz nası çocuk büyütcez hiç bilmiyorum

kaçta çıktın?belliki güneş doğmuştuki uyanıp farketmesin diye ayrı yatak yaptın valla bu kk kayınvalidelerin işine yarıo baksanıza oğullarla gelinlerin yataklarını ayırmanın yolu

benimkinin de uykusu ağır valla.. hemen sokuldum yanına sabah da 11de kalktım

yok kzı ayrı yapmadım yere yaptm beraber yattık ben o yöntemlere bile kanmıyrom berbaer ytırom ayrılmam kocamdan.bikersnde holndaya gtnmişdi nasıl uzlmustm hergun ağlamısdımmm

he bacım çocuk olunca napacak...
desene o zaman yandı eşin...
evlatlık verek bunu demesin...

he bacım çocuk olunca napacak...
desene o zaman yandı eşin...
evlatlık verek bunu demesin...

valla benim işime geliyo taktımı uyumuy sabaha kadar çocuk oluncada takar o kesin hazır uyumuyo çocuğuyla ilgilnip uyutur bende uyurum mışıl mışıl

valla bigün bi yakalancaz sonrassı allah kerim

canım valla benmkini ne zan uyandrsam saate bakıo hemen saat kac tuuu alla iyliğni versin die sölenio takıntı oldu herfte smdiide karsı koltukda bana bakıo dik dik bakısıoz öle ahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…