slm kızlar ben geldim ...
nasılsınız bakalım...
gerçi cadı kucağımda nasıl yazacam bilmıyorum...
şuan zorla yazıyorum...
bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgelmişsiniz.
sefalar getirdiniz...
sen bilrsn ozamn zaten yaptrmıssn rofle ben uclarda da seviorm doğal olyo ama sıkdıysan komplede boyayabilrsn sen bilcenn:60:[/QUOTE .!.:kzızım zaten kararsızımmm en iiiysiii diplerine röfel atrıımmm
slm kızlar ben geldim ...
nasılsınız bakalım...
gerçi cadı kucağımda nasıl yazacam bilmıyorum...
şuan zorla yazıyorum...
bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgelmişsiniz.
sefalar getirdiniz...
iyiyim cnm evde boş boş pazar geçirioruz
bebeğğim yok cnm düşnmüorz daha senin?
teskkür ederim babam için saolunn..
sen bilrsn ozamn zaten yaptrmıssn rofle ben uclarda da seviorm doğal olyo ama sıkdıysan komplede boyayabilrsn sen bilcenn
ya benimde dibim geldi saçlar röfle sarı ama ben açık kramel yapçam nasıl olur acaba
oooyyyy hoşgeldiniz ikinizde.küçük yaştan alıştırıyosun desene kadınlar kulubunun en genç bayanı
ben 4.5 çıktım heralde yatağa nasıl gittim bilmiyorum...
diilekk albüme resimlerinimii koydun bakıcam birazdan..ogluşun hastaysaa götürr ihmal etme canım geçmiş olsunn
kzızım zaten kararsızımmm en iiiysiii diplerine röfel atrıımmm
öle seviosan öle yaptr tatlımm fotonu görsem söle böle derimde görmeden de bişi diemedim kusra bakma
oooyyyy hoşgeldiniz ikinizde.küçük yaştan alıştırıyosun desene kadınlar kulubunun en genç bayanı
zaten su perimin kızı buymusde küclmüş valla kadın giib masallahhh
ya benimde dibim geldi saçlar röfle sarı ama ben açık kramel yapçam nasıl olur acaba
kuzum footo görmeden biş diememki ama acık karamel bende denedim sürekli makyaj isteyen bi sac rngi yoksa soluk görnüo yuzun
ahh senin bu kız hosgeldin bebeğim uymcakmı sennki?
valla bende tek basımaydım bugun benmki yarın iznli yarın bana soforluk yapck ağdaya gdcem okla gdcem ordan babama gdcez işde evde dei,lm yarın öle işde.. ya pazra gunleri öle gecio bebişm yaa hpmizn öle anca hava guzel olursa piknik bizim antalyada yazın denize gdilr hep o sekilde yani smdi havalrda bozuk evdeyiz hep..
gönder canımm karamalmii olabilirde ten rengien uayrs ayaptır dilekkteşekkürler canım evet albümde resimlerim var ark. göndereyim sana benim eşimde ank.
hahah eşim uyandım bi ara yoktun bayağı geçti sanırım sonra geldin kaçta yattınki sen dedi 12de cnm sana öle gelmiş dedim ama ne 12si saat 4te zeynep fingir fingir kkda geziniyo
ayyy bacım pc başından hiç ayrılmıyorki cimcime...
babası gibi bilgisayarcı olacak herhalde...
öle seviosan öle yaptr tatlımm fotonu görsem söle böle derimde görmeden de bişi diemedim kusra bakma
zaten su perimin kızı buymusde küclmüş valla kadın giib masallahhh
kuzum footo görmeden biş diememki ama acık karamel bende denedim sürekli makyaj isteyen bi sac rngi yoksa soluk görnüo yuzun
he valla biz ona yarım avrat diyoruz
hahah eşim uyandım bi ara yoktun bayağı geçti sanırım sonra geldin kaçta yattınki sen dedi 12de cnm sana öle gelmiş dedim ama ne 12si saat 4te zeynep fingir fingir kkda geziniyo
yavru kuşlar ben çıkıyorumm bzizmkii çagırıyorrr görüşürüzz alalaha emanet olun kızlarrrrr
ayyy bacım pc başından hiç ayrılmıyorki cimcime...
babası gibi bilgisayarcı olacak herhalde...
gönder canımm karamalmii olabilirde ten rengien uayrs ayaptır dilekk
yanlız ben gönderemiyorum yeniyim bilmiyorum sen gönder kabul edim ordan bak bana söyle bikere yaptırdım hekes beyendi ama sarıda güzel
benimki yatağa girdiğimi bile duymuyo
yerim onu ben maşallahnede tatlıdır şimdi öp öp doyamaz insan fazla varsa bizede versene çok seviorum ama kız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?