sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

slm kızlar ben geldim ...
nasılsınız bakalım...
gerçi cadı kucağımda nasıl yazacam bilmıyorum...
şuan zorla yazıyorum...
bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgelmişsiniz.
sefalar getirdiniz...

oooyyyy hoşgeldiniz ikinizde.küçük yaştan alıştırıyosun desene kadınlar kulubunun en genç bayanı

slm kızlar ben geldim ...
nasılsınız bakalım...
gerçi cadı kucağımda nasıl yazacam bilmıyorum...
şuan zorla yazıyorum...
bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgelmişsiniz.
sefalar getirdiniz...

ahh senin bu kız hosgeldin bebeğim uymcakmı sennki?

iyiyim cnm evde boş boş pazar geçirioruz

valla bende tek basımaydım bugun benmki yarın iznli yarın bana soforluk yapck ağdaya gdcem okla gdcem ordan babama gdcez işde evde dei,lm yarın öle işde.. ya pazra gunleri öle gecio bebişm yaa hpmizn öle anca hava guzel olursa piknik bizim antalyada yazın denize gdilr hep o sekilde yani smdi havalrda bozuk evdeyiz hep..

diilekk albüme resimlerinimii koydun bakıcam birazdan..ogluşun hastaysaa götürr ihmal etme canım geçmiş olsunn

ben 4.5 çıktım heralde yatağa nasıl gittim bilmiyorum...

hahah eşim uyandım bi ara yoktun bayağı geçti sanırım sonra geldin kaçta yattınki sen dedi 12de cnm sana öle gelmiş dedim ama ne 12si saat 4te zeynep fingir fingir kkda geziniyo

hb şeker....
uyucağa benzemiyo hiç..cin gibi
akşam banyo yaptırdım.banyodan sonra 3 saat uyudu 10da kalktı..
uykusunu aldı uyumaz artık...
sabahçıyız bugün yine...

ayyy bacım pc başından hiç ayrılmıyorki cimcime...
babası gibi bilgisayarcı olacak herhalde...

yerim onu ben maşallah nede tatlıdır şimdi öp öp doyamaz insan fazla varsa bizede verseneçok seviorum ama kız olsun

hahah eşim uyandım bi ara yoktun bayağı geçti sanırım sonra geldin kaçta yattınki sen dedi 12de cnm sana öle gelmiş dedim ama ne 12si saat 4te zeynep fingir fingir kkda geziniyo

sennki gene iymiş cnm ben valla korkumdan uyandrmadm bile kocamı yere yatak yaptmm ahaha

yavru kuşlar ben çıkıyorumm bzizmkii çagırıyorrr görüşürüzz alalaha emanet olun kızlarrrrr

güle güle sekrim optm

ayyy bacım pc başından hiç ayrılmıyorki cimcime...
babası gibi bilgisayarcı olacak herhalde...

olsun kız ne guzel meslekk

yerim onu ben maşallah nede tatlıdır şimdi öp öp doyamaz insan fazla varsa bizede verseneçok seviorum ama kız olsun

ayyy bacım hemen gönderim istiyosan...
kafa dinlemeye o kadar ihtiyacım warkiii.
ama ertesi gün bana geri gönderirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…