benimkinin de uykusu ağır valla.. hemen sokuldum yanınasabah da 11de kalktım
canım valla benmkini ne zan uyandrsam saate bakıo hemen saat kac tuuu alla iyliğni versin die sölenio takıntı oldu herfte smdiide karsı koltukda bana bakıo dik dik bakısıoz öle ahahha
valla bigün bi yakalancaz sonrassı allah kerim
Iyi akşamlar kızlar:80::79::80::79:
slm kızlar ne kaynatıyonuz bakim
eşimden ancak sıra geldi girmeye
Iyi akşamlar kızlar:80::79::80::79:
çatlıyolar çünkü ne yazıyoruz bukadar diyekesin girip ne yazıo bunlar diye bakan vardır((
hosgeldn cnm nasılsn?
hosgeldn keremcee ooo nasılsn kızzz
yok kzı ayrı yapmadım yere yaptm beraber yattık ben o yöntemlere bile kanmıyrom berbaer ytırom ayrılmam kocamdan.bikersnde holndaya gtnmişdi nasıl uzlmustm hergun ağlamısdımmm
kzum valla topik karstı ben yazmadım onu ben sana cokdaaan hosgeldn dedim mllet yanlıs kesi galiba msjlarıı..
kız suna eksın diip durma kopyorm yaaa
yaaaa benimki daha askere gitcek kısa dönem ben de naapcam bilmiyorum bi gün ayrı kalamıyorum.Allah ayırmasın hiçbirimizi valla
gel bak bakalım berber diorm yok daha neler dio ozamn bakma tip tip diorm yine bakıor allhım yaaaaa
hoşgeldin cnm merhaba....iyi geceler kızlar sohbete geldim
benim saçlarım rööflelydi ama aktı ve uzadı saçlarım tekrar kestirdim şu bir sene içinde kendi rengine geldi siyah...kızlarr aramızdaa kaç kişi şaçları boyalıı:97:
selam hg...selam kızlar
iyi akşamlarrrrr hgIyi akşamlar kızlar:80::79::80::79:
hg keremce..slm kızlar ne kaynatıyonuz bakim
hoş geldin hayatım bırakmadımı seni
hoşbuldum canım iyim.sende ne var yok
fıkra anlatıyoruz de
hgniz bacılar.....
he bacım öleyimmmiyidir şeker senden naber....
ekşınlı karısın vesselam
hoşbuldum canımmm . ark nasıl gönderiliyor derken?? anlamadımhoş geldin hayatım naber. bişey sorcam bu ark nasıl gönderiliyor.
yok kzı ayrı yapmadım yere yaptm beraber yattık ben o yöntemlere bile kanmıyrom berbaer ytırom ayrılmam kocamdan.bikersnde holndaya gtnmişdi nasıl uzlmustm hergun ağlamısdımmm
kzum valla topik karstı ben yazmadım onu ben sana cokdaaan hosgeldn dedim mllet yanlıs kesi galiba msjlarıı..
kız suna eksın diip durma kopyorm yaaa
ne diyim nan başka..
ceyda hoş geldin naber napıyon
valla bigün bi yakalancaz sonrassı allah kerim
sonrası ya dayak yada yatak..
çok pis kesişiyonuz desenecanım valla benmkini ne zan uyandrsam saate bakıo hemen saat kac tuuu alla iyliğni versin die sölenio takıntı oldu herfte smdiide karsı koltukda bana bakıo dik dik bakısıoz öle ahahha
fıkra anlatıyoruz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?