sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

kızlar yarın bu soğukta doktora nasıl gitçem çocukla kapıda araba var ehliyet yok ne saçma dimi

iyim temizlik yaptım dip köşe bugün.yoruldum
sen ne yaptın

iyiyim bende keremce.
sabah çıktık eşimle kahvaltı ettkik geldik sonra işimi yaptım falan
akşamda buraya uğradım çıktım eşimle oturduk bol bol

ya kızlar tarot falına burda bi bölüm var orda mı bakılıyor...?
burçlar kısmında...
ama görmedim hiç...
rüya yorumları var birde nerde iyi falcı var onları gördüm ya

tarot falı mı bakılıyo burda nerde nerde

eevvet yaa bebim bulursanız banada sölyn bende kac gunudr cok garip ruylar gördüm dun yangın bukunkunu sömym hiçcok kotu aklma bile gtrmek istmiorm

hmmm ben genelde eşim evdeyken temzlik yaprmda benmkde yarın iznli koltkları falan kaldrsın die
ölemi snnde die sormustm

valla ben o evdeyken temizliy yapmaya başlayınca inadına dağınıklık çıkarıo nerdeee koltukları kaldırıp yardım etcek hayalll

valla ben o evdeyken temizliy yapmaya başlayınca inadına dağınıklık çıkarıo nerdeee koltukları kaldırıp yardım etcek hayalll

benmki eder saolsun hele bide iznli gunnden bi gun önce kava cıkrrsam özr maclı yapr yinede ahahha
bugun trp attım yarın herseyi ben yapym istrsen dior

hmmm ben genelde eşim evdeyken temzlik yaprmda benmkde yarın iznli koltkları falan kaldrsın die
ölemi snnde die sormustm

benimkide aksine ben varken temizlik yapma yanımda oyur diyo zaten dışardayız ama hafta sonu ev olmadığı kadar temiz anasına çekmiş tem.hastası

eevvet yaa bebim bulursanız banada sölyn bende kac gunudr cok garip ruylar gördüm dun yangın bukunkunu sömym hiçcok kotu aklma bile gtrmek istmiorm

yaaaa bişi sorcam rüya demişken kızlar uykuda bağırıp durmak niyedir acaba bilen var mı sanki kabus görüyo gibi ama uyanınca bişi hatırlamıo:44::44::44::44:

benmki eder saolsun hele bide iznli gunnden bi gun önce kava cıkrrsam özr maclı yapr yinede ahahha
bugun trp attım yarın herseyi ben yapym istrsen dior

vaaay süper taktikmiş denemeye değer valla.ben evi süpürüyorum o mutfakta bulaşık çıkarıyo.niye dağıttın mutfağı diyorum sen iş yapıodun bölmiyim diye ben hallettim işimi diyo.amaç bezdirip o evdeyken süpürgeyi açmamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…