ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hosgeldin cnm nasılsn
iyiym ve cokk heycanlıyım cocugu yauvaya verdım yarın yuvaya baslıcak garıbım butun gun benımle canı sıkılıyo aksama kadar barı bıraz arkads gorsun cantasını hazırladım heycanla yarını beklıyorum ve bı okadarda uzuluyorum ayrılcam dıe
iyiym ve cokk heycanlıyım cocugu yauvaya verdım yarın yuvaya baslıcak garıbım butun gun benımle canı sıkılıyo aksama kadar barı bıraz arkads gorsun cantasını hazırladım heycanla yarını beklıyorum ve bı okadarda uzuluyorum ayrılcam dıe
kıs 1,5 yaşındaki çocuğu niye yuvaya verdin
peki hayatım bunlardan birini nasıl avatar resmi yapcam tşk
dosyalarının birine kaydet resimlerden birini.sonra avatarını değiştire gir ordan dosya seç yazıyo zten eklediğin dosyayı seç bu kadar
kıs 1,5 yaşındaki çocuğu niye yuvaya verdin
keremce yaşın kaçtı acaba ayıp olmazsa merak ettim.
kızım cocugun canı sıkılıyo ya garıbım bı tane cocuk gorsun boynuna atlıyo sevıncınden sonrada dovuyo tabı hem canı sıkılyo dıe gonderıyom hemde saldırgan bıraz onune gelen patlatıyo gıtsın denesın bakalım bı olmazsa alıcam zaten
tşk hayatım değiştirdim
kızım cocugun canı sıkılıyo ya garıbım bı tane cocuk gorsun boynuna atlıyo sevıncınden sonrada dovuyo tabı hem canı sıkılyo dıe gonderıyom hemde saldırgan bıraz onune gelen patlatıyo gıtsın denesın bakalım bı olmazsa alıcam zaten
rica ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?