yaaaa bişi sorcam rüya demişken kızlar uykuda bağırıp durmak niyedir acaba bilen var mı sanki kabus görüyo gibi ama uyanınca bişi hatırlamıo:44::44::44::44:
benimki hayatta ev işinde yardım etmez bana ...
aman zaten çocukla ilgilensin de ben bütün işimi yaprım
vaaay süper taktikmiş denemeye değer valla.ben evi süpürüyorum o mutfakta bulaşık çıkarıyo.niye dağıttın mutfağı diyorum sen iş yapıodun bölmiyim diye ben hallettim işimi diyo.amaç bezdirip o evdeyken süpürgeyi açmamam
benimkide benden önce temizliğe saldırıyo
benimki hayatta ev işinde yardım etmez bana ...
aman zaten çocukla ilgilensin de ben bütün işimi yaprım
ben mesela hiç ütü yapmam bütün ütüleri eşim yapar adam seviyo napim süpürür çocuğa bakar ben neciyim anlamadım
Benim eşimde bana yardım eder.beraber yemek yaparız.kahvaltı hazırlar.ve bebeğim küçük soğukta dışarı çıkartamıyorum.o birkaç saat bakar ben biraz dolaşır gelirim.sağolsun............zaten gurbetteyiz birbirimizden başka kimsemiz yok.........
kızlar bu avatardaki değişik kadın resimlerini nerden buluyorsunuz adresi banada yazın
Benim eşimde bana yardım eder.beraber yemek yaparız.kahvaltı hazırlar.ve bebeğim küçük soğukta dışarı çıkartamıyorum.o birkaç saat bakar ben biraz dolaşır gelirim.sağolsun............zaten gurbetteyiz birbirimizden başka kimsemiz yok.........
nerdesiniz resmi niye değiştirdin şeker
oraya girdim de böyle değişik kadınlar çıkmıyo çirozlar çıkıyo
gaziantepteyim.
hayatım gaziantep güzel yemekleri özellikle sen bu resmi nerden buldun
kurdelam keremce şekerler niye konuşmuyorsunuz:80:
hayatım gaziantep güzel yemekleri özellikle sen bu resmi nerden buldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?