ben geldimm
Kızlar ya benım bı abım var 35 yasına gırdı hala evlenmedı varmı evde kalmıs akrabalarınız
anaaaaaaaaam hosgeldn ceydoss kızzzzzzzz hadi biz bitirm ikli giib berbaer muhabbet kurlm sensiz beceremmdmdermişim ahahha
nasldı film uydumu kociş
nan film izlemedik ki filmi biz çevirdik deeeeeeeeeeermişimm :78::78:
hoşgeldin ceydoşummmm
hoşbuldum balım.. avaatrın hakkındaki yorumumu yaptım bacım heç kaçar mı
hoşbuldum sağol canım
sen de hoşgeldinn... seni topikte ilk kez görüyoerumm
kısss bizde var bitane..
annemin komşusunun kızı...
herhal oda 35-36 yaşlarında...
daha evlenmedi.kaç görücü geldi beğenmiyo kimseyi hanfendi...
öğretmen kendisi...o evde kaldı artık.kimse almaz onu daha kartlaştı iyicee
fikizlerim iyi 6 yaşındalar bu yıl anaokulu yaşlarıydı ama ben gönderemedim.geçen yıl yollamıştım.küçük bebeğim var onlarda o yüzden evdeler havalar soğuk genelde evdeler sıkılıyorlar ama allahtan iki taneler birbirlerine yetiyorlar.
ıyyyyyyyyyyyyy bu sohbetten sonra hepimizin iştahı kesilirmiş 3 -5 kilo verimişiz.
daha ne istiyosunuz işte diyetisyen diyetisyen gezmeyin gelin bana 1 ay her gün böle şeyler anlatıyım çıtı pıtı olursunuz valla
Ay aklınla çok yaşa
resmen el kılıydı böyle saça benzemiyordu böğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
ayyyyy sus mzy koptum sana
tamam sustum o adamların ellerini yıkayıp yıkamadığı konusuna hiç girmicem
hee biizm giibi cıtır olcak dmi bitanem fıstık gbiyz masallahhh
f
ne güzel maşallah onlara...
tabiki üç kardeş birbirinin arkadaşı olurlar.
bende hep ikiz annesi olmak istemişimdir..
szin doğal yoldn mı oldu ikizleriniz?
hoş geldin.................
sendende bişey kaçmıyo haaa.
bizden kaçmaz ekibini halt ettin valla
hoşbuldum bebemmm..
heralde kızzz.. topiği açtım mı gözler fırıldak gibinnn dönüyo ilk seni farkettim zati
ikizlerim iyi 6 yaşındalar bu yıl anaokulu yaşlarıydı ama ben gönderemedim.geçen yıl yollamıştım.küçük bebeğim var onlarda o yüzden evdeler havalar soğuk genelde evdeler sıkılıyorlar ama allahtan iki taneler birbirlerine yetiyorlar.
kısss bizde var bitane..
Annemin komşusunun kızı...
Herhal oda 35-36 yaşlarında...
Daha evlenmedi.kaç görücü geldi beğenmiyo kimseyi hanfendi...
öğretmen kendisi...o evde kaldı artık.kimse almaz onu daha kartlaştı iyicee
evet doğal yoldan genlerimizde var.umarım seninde olur.....çok güzel vede özel ikiz annesi olmak.
canım yaaa ikizlerin var demek ne güzel bişeydir onlarr.....dışardan hep çok beğenmiş özenmişimdir ama içinden nasıl olur bilemem....allah bağışlasın cinsiyetleri nedir acep.....
olsun kız kart mart fark etmez her turlu gıderi vardır onun abıme adam yıllardır kadınsız dısı sınek bıle konmadı elıne hem ogretmenmıste bak benım abımde muhendıs kaldırım muhendısı ayrıca oda ogretmen sayısal loto ogretmenı abımden ıyısınımı bulucak hem benım abım bakır daha bu devırde bole erkek bulamaz sen soyle ona
olsun kız kart mart fark etmez her turlu gıderi vardır onun abıme adam yıllardır kadınsız dısı sınek bıle konmadı elıne hem ogretmenmıste bak benım abımde muhendıs kaldırım muhendısı ayrıca oda ogretmen sayısal loto ogretmenı abımden ıyısınımı bulucak hem benım abım bakır daha bu devırde bole erkek bulamaz sen soyle ona
emoşummmmm sen tek başınada bi dahisin bu topiğin neşesisin balın
ikiside kız canım allah isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?