beni izlemeye devam edin
:78::78::78:
emoş nirdesin kızzz.... wc' ye mi taşınıyon yoksam
emoş yok ben varım olur mu??emoş nirdesin kızzz.... wc' ye mi taşınıyon yoksam
heeeeeeee korkumdan altıma etcem smdi ne vc si ölüorm korkudan kalkmıorm yatağa bilee:2:
heeeeeeee korkumdan altıma etcem smdi ne vc si ölüorm korkudan kalkmıorm yatağa bilee:2:
yoo içimden geldi bebişşş öyle:13:
emoş nirdesin kızzz.... wc' ye mi taşınıyon yoksam
noolduu................
niye korkuyon emoşşşş
birde oğlum var.buarada yaşınızı merakettim torun falan...........
Ya sızleree soru sorucam mesela mutfagı dıp kose temızlıceksınız nasıl nerden baslarsınız ve nerelerı temızlersınız yarın temızlıcemde belkı benım atladgım noktalar vardır lutfen boyle ayrıntılı yazında bende not edeyım temızledıkerımı cızerım ustunu
ya ruyamda 3harfli gördüm ben yatak odama gelmişdi biz yatağn basında da ALLAH ın 99 ismi yazıyo gelemessn buraya dedim git ddim bursı korunuyo dedim gtmedi sonra nas felak okudm gsurekli ama surekli okdum gitti.. ruya işde ama korkuyorm siizde korkutmak isteemem cok uyyrm ya ondn herhalde
ayyy hayırdır inşallah kısss.
çok korkarım bende yaaa...
alemsin vallaher eve lazım
emoş yok ben varım olur mu??:78:
Ya sızleree soru sorucam mesela mutfagı dıp kose temızlıceksınız nasıl nerden baslarsınız ve nerelerı temızlersınız yarın temızlıcemde belkı benım atladgım noktalar vardır lutfen boyle ayrıntılı yazında bende not edeyım temızledıkerımı cızerım ustunu
allah bağışlasın canım.....evet 3 yaşında toruncuğum...cansuyum diyorum ona ben.....
Yaş mevzusuna gelince derya baykalın dediği gibi boşver yaşındayım....ama şunu diyebilirim ki ikincibaharımı yaşıyor ömrüm.......Anneanneliği tattık rabbim nasip ederde birde babaanneliği tadarsam değmeyin keyfime.....
ya ruyamda 3harfli gördüm ben yatak odama gelmişdi biz yatağn basında da ALLAH ın 99 ismi yazıyo gelemessn buraya dedim git ddim bursı korunuyo dedim gtmedi sonra nas felak okudm gsurekli ama surekli okdum gitti.. ruya işde ama korkuyorm siizde korkutmak isteemem cok uyyrm ya ondn herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?