sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

Ya sızleree soru sorucam mesela mutfagı dıp kose temızlıceksınız nasıl nerden baslarsınız ve nerelerı temızlersınız yarın temızlıcemde belkı benım atladgım noktalar vardır lutfen boyle ayrıntılı yazında bende not edeyım temızledıkerımı cızerım ustunu

emoş nirdesin kızzz.... wc' ye mi taşınıyon yoksam

noolduu................

niye korkuyon emoşşşş

ya ruyamda 3harfli gördüm ben yatak odama gelmişdi biz yatağn basında da ALLAH ın 99 ismi yazıyo gelemessn buraya dedim git ddim bursı korunuyo dedim gtmedi sonra nas felak okudm gsurekli ama surekli okdum gitti.. ruya işde ama korkuyorm siizde korkutmak isteemem cok uyyrm ya ondn herhalde

birde oğlum var.buarada yaşınızı merakettim torun falan...........

allah bağışlasın canım.....evet 3 yaşında toruncuğum...cansuyum diyorum ona ben.....

yaş mevzusuna gelince derya baykalın dediği gibi BOŞVER YAŞINDAYIM....ama şunu diyebilirim ki İKİNCİBAHARımı yaşıyor ömrüm....... anneanneliği tattık rabbim nasip ederde birde babaanneliği tadarsam değmeyin keyfime.....

valla cnm ilk önce en baş dolaptan başlarım ben olsam...
bir güzel silerim çamaşır suyuyla sonra kurularım...
kullanmadığım tabaklarımı falan atarım makineye onlarıda yıkar tekrar koyarım...
ne biliyim işte buz dolabı fırın onların altlarını silerim...
mutfağın fayanslarını silerim.....

ayyy hayırdır inşallah kısss.
çok korkarım bende yaaa...

alemsin valla her eve lazım

heeeeeeee korkumdan altıma etcem smdi ne vc si ölüorm korkudan kalkmıorm yatağa bilee:2:

kız senin başına gelcek var bak ben sana diyim.. sen bu korkuyla fazla yaşamazsın [/yaw emoş hep kork hep kork nere kadarrr kır şu zincirleri artıkınn B]
emoş yok ben varım olur mu??:78:

emoş da olsun sen de ol.. herkes olsn bebemmm

valla benim mutfağımın heryeri tavana kadar fayans olduğu için önce fayansları silerim kurularım.. sonra mutfak dolapları ve bilimum yerlerdeki örtüleri toplayıp yıkarım dolapların içini ve dışını silerim. uzun zamandır kullanılmayan tencere vs varsa dolabın içinde onları yıkarım. çay şeker tuz kavanozlarımı falan yıkarım. mutak tezgahımı ocağımı mirodalga ve turbo fırınımın içini ve dışını temizlerim. mutfak camını siler tülleri yıkarım. şimdilik aklıma bunlar geldi.. son olarak da tabii yerleri silerim. hee bi de mutfaktaki avizemi de silerim

ne işle ugarsıyordunuz acaba boyle bır ogretmen yada ne bılım cıddı bı meslek dalından gıbı geldınız bana

sen dua ettikten sonra sakın korkma.ztn içine korku salmaktan başka bişi yapmıyolarki.sonuçta onlarıda yaratan Allah.Allah istemedikten sonra hiçbişiy olmaz.oysden hiç korkma

bende korkuyorum şuan...
kahve yapmaya gidecektim vaz geçtim...

neyse kızlar muhabbetinize doyum olmuyor ama ben kalkıyorum
cümleten iyi geceler hayırlı sabahlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…