iidir, küçük sırları izliyorum bi yandan da takılıyorum işte :)
reklama girdi, ben çok fazla dizi izlemem, ilk defa bugün takıldım biraz. ben sadece kıyafetlerine bakıyorum :)))))
mrb hoş geldin :))mrbalar kızlarr ben geldim nabıosyosunnz sssttttttt
selam canımm hoşgeldin
hoşbulduum canııım napıyosunuzz bakalııım ???
benm koca halaaa işteee karnım aç aç onu bekliyodum şimdi aradı dürüm gönderiyomuş bana
iyiyiz emoşum hoışgeldin napıosun nasılsın tatlım?
selam hatunlarrrr
mrb hoş geldin :))
iydr skrim valla yemek yedijk bizim balık evnde kaynnamda vardı eve geldik cau ictik i,şdde smdi gttler siz nabıyosnz?
selam cnm görnmüodn ne zamndr..
ohh durumde yakkırsır benm bebişmeee
hosbuldk cnm sende hosgeldin
ohh afiyet olsun tatlım.bugün benimki benden 3 saat önce geldi.sofrayı o hazırladı vallatost yapmış öve öve bitiremedi
selam cnm görnmüodn ne zamndr..
ohh durumde yakkırsır benm bebişmeee
QUOTE]
evet canııım maşallah misafirim bitmiyo beniim gelen giden çook bu hafta çok sosyal oldumhem gezdim hem hep misafirim vardı anca gelebildiiim akşam üstüde bi uyumuşuuum 8de uyandım
ohh afiyet olsun tatlım.bugün benimki benden 3 saat önce geldi.sofrayı o hazırladı vallatost yapmış öve öve bitiremedi
napalım canım bende yeni geldim sayılır 1.5 saat oldu yemek yedik çay içtik.anca bu saat oldu.hasta olacak gibiyim başım ağrıyor.burnumun arka kısımları agrıyor sanki.
napalım canım bende yeni geldim sayılır 1.5 saat oldu yemek yedik çay içtik.anca bu saat oldu.hasta olacak gibiyim başım ağrıyor.burnumun arka kısımları agrıyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?