sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

reklama girdi, ben çok fazla dizi izlemem, ilk defa bugün takıldım biraz. ben sadece kıyafetlerine bakıyorum :)))))

evet ya, takılar, ev dekorasyonu, makyajları, elbiseleri, bayağı fikir veriyor. son trendleri takip edebiliyorum böylece :)

hoşbulduum canııım napıyosunuzz bakalııım ???
benm koca halaaa işteee karnım aç aç onu bekliyodum şimdi aradı dürüm gönderiyomuş bana

ohh afiyet olsun tatlım.bugün benimki benden 3 saat önce geldi.sofrayı o hazırladı valla tost yapmış öve öve bitiremedi

napalım canım bende yeni geldim sayılır 1.5 saat oldu yemek yedik çay içtik.anca bu saat oldu.hasta olacak gibiyim başım ağrıyor.burnumun arka kısımları agrıyor sanki.

ohh afiyet olsun tatlım.bugün benimki benden 3 saat önce geldi.sofrayı o hazırladı valla tost yapmış öve öve bitiremedi

öyledir tatlım onlar bişey yaptımı öve öve bitiremezler biz yapınca normal yemek olur

ay bunlarn hepsi böle yaa benmkide aynı bi yemek yapsa öve öve btrmezlerr..

napalım canım bende yeni geldim sayılır 1.5 saat oldu yemek yedik çay içtik.anca bu saat oldu.hasta olacak gibiyim başım ağrıyor.burnumun arka kısımları agrıyor sanki.

grp belitileri olabilr cnm..ben böle durumlarda drek olmadan grp hapı atıyorm olmyorm sende al ilaclarını insallah yakalnmadan geer gider...

aman canıım dikkat et hemen ya ıhlamur yap iç yada limon sıkıp içki hasta olmayasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…