sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

kızlar bişey sormak istiyorum,çizelge hazırlamayı bilen varmı aranızda acaba,ben kopyalanacak yeri bulamıyorum da:26:

pekmezi benim kızda yemiyo yaaa....
benimki değişik bi ttat alırsa hemen ağzından çıkarıyo...
yediği yemekler belli onları yapıyorum devamlı...
çorbaları,makarnayı felan çok seviyo...

çocuklarda iştah sorunu hep var canım maalesef....
bende oyunlarla zar zor yediriyom .bazen çıldırma noktasına geliyom :84:
seninki 2.5 yaşındaydı değil mi?
kaç kilo boyu ne kadr?

ay canım çocuuklar genelde öyle benim kızlarımda öyleydi ama birkaç aydır düzeldiler.doktora zayıflar diyorum neyapacaksın kiloyu büyüyünce evde kalırlar sonra boşver sağlıklı olsunlar boyları uzasın yeter diyor.

iyi demiş.aferin o doktora..

pekmezi benim kızda yemiyo yaaa....
benimki değişik bi ttat alırsa hemen ağzından çıkarıyo...
yediği yemekler belli onları yapıyorum devamlı...
çorbaları,makarnayı felan çok seviyo...

bizimkide aynı çorba makarna köfte patateskızartması hep aynı bebişler o zaman ben sinir hSTASI OLDUM YEMİYO DİYE BİR KAHVALTI 10 DAN 12 YE KADAR SÜRERMİ YA

bende öyle düşünüyorum..
kiloya takmıyorum
boyu uzun olsun yeter...
zayıf olsun sağlıklı olsun kızlar boşverin..
millet konuşuyo kuş gibi felan diye takmıyorum artık valla...

çocuklarda iştah sorunu hep var canım maalesef....
bende oyunlarla zar zor yediriyom .bazen çıldırma noktasına geliyom :84:
seninki 2.5 yaşındaydı değil mi?
kaç kilo boyu ne kadr?

vallahi hayatım bilerek tatmıyırum moralim bozuluyo cetvele göre yaşıtlarıyla normal ama ben etli butlu olsun istiyorum aslında zayıf değil şimdiden başladım kaynanalığa

Benim derdim anadan ayri babadan ayri kardesten ayri yasamak.Bazen yanlizlik cok agir gelir ya insana herhalde bugunde oyleyim.Bu siteyi buldum rast gele ve bende yeni arkadaslar edinebilirim dedim daaha cok yeniyim kusurlarim olursa afedin neolur.
Cook uzaklardayim taaa okyanuslarin ucunda ingilteredeyim.Evliyim ve bir 13 aylik bir oglum var baskada Kimsem yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…