hoşbulduk avatarı güzel...................
bende öyle yapıyorum kız bişey yemiyo beni öldürücek doktorlara gittim hep ne yapalım diyolar ağzında 2 saat lokmaları tutuyo yutmuyo bidaha vermesin diye kız neler yapıyom yemiyo valla pekmez çok faydalı diye duydum artvinden getirttik nerdeyse bozulcak zorla sokuyom ağzına ne biçim çocuk
kızlar bişey sormak istiyorum,çizelge hazırlamayı bilen varmı aranızda acaba,ben kopyalanacak yeri bulamıyorum da:26:
tşkler kuzuhoşbulduk avatarı güzel...................
bende öyle yapıyorum kız bişey yemiyo beni öldürücek doktorlara gittim hep ne yapalım diyolar ağzında 2 saat lokmaları tutuyo yutmuyo bidaha vermesin diye kız neler yapıyom yemiyo valla pekmez çok faydalı diye duydum artvinden getirttik nerdeyse bozulcak zorla sokuyom ağzına ne biçim çocuk
ay canım çocuuklar genelde öyle benim kızlarımda öyleydi ama birkaç aydır düzeldiler.doktora zayıflar diyorum neyapacaksın kiloyu büyüyünce evde kalırlar sonra boşver sağlıklı olsunlar boyları uzasın yeter diyor.
pekmezi benim kızda yemiyo yaaa....
benimki değişik bi ttat alırsa hemen ağzından çıkarıyo...
yediği yemekler belli onları yapıyorum devamlı...
çorbaları,makarnayı felan çok seviyo...
kızlar bişey sormak istiyorum,çizelge hazırlamayı bilen varmı aranızda acaba,ben kopyalanacak yeri bulamıyorum da:26:
ay canım çocuuklar genelde öyle benim kızlarımda öyleydi ama birkaç aydır düzeldiler.doktora zayıflar diyorum neyapacaksın kiloyu büyüyünce evde kalırlar sonra boşver sağlıklı olsunlar boyları uzasın yeter diyor.
çocuklarda iştah sorunu hep var canım maalesef....
bende oyunlarla zar zor yediriyom .bazen çıldırma noktasına geliyom :84:
seninki 2.5 yaşındaydı değil mi?
kaç kilo boyu ne kadr?
bende öyle düşünüyorum..
kiloya takmıyorum
boyu uzun olsun yeter...
zayıf olsun sağlıklı olsun kızlar boşverin..
millet konuşuyo kuş gibi felan diye takmıyorum artık valla...
böyle giriş yaparım ben
sayfa 1000e ulaştık ,
hayırlı uğurlu olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?