sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

hadi bakalım hayırlısı
offfff ya kaçırdım 1000. sayfayı tühneyse hayırlı olsun herkese.ne çabuk ilerlediniz ya:81:

hoşgeldin mzy bende diyorum topicin hatunları çok bereketli maşallah..

hayırlı olsun hayatım maaş almayı unutma:79:

hayırlı olsun hayatım maaş almayı unutma:79:

Evet buraya gelin geldim 3 yil oldu daha alisamadim iste.Cocuk da olmasaydi delirecektim.neyseki melegim var ama henuz cok kucuk,tek tuk konusmaya basladi.Erkekleride bilirsiniz iste sorarsaniz cevaplarlar,konusmazlar.

valla benim abimle eşide ingilterede bende kıbrıstayım ailemde türkiyede çok zor ama alışıyo insanbi süre sonra

Evet buraya gelin geldim 3 yil oldu daha alisamadim iste.Cocuk da olmasaydi delirecektim.neyseki melegim var ama henuz cok kucuk,tek tuk konusmaya basladi.Erkekleride bilirsiniz iste sorarsaniz cevaplarlar,konusmazlar.

Rabbim sabır versin canım.burda güzel vakit geçiriliyor.sadece bu sayfada değil.birsürü şeyler var.valla ben çok şey öğrendim güzel arkadaşlıklarım oldu.bakarsın ingiltereden olanlarda vardır..tanışırsın kaynaşırsın

canım herkesin cekeceği bi dert var seninkide bu ama üzlme ALLAH beterinden saklasın kocan cocuğun yanında sonucta kendin istedin dimi evlenip eşinle brlikte olmayı?sevginn bi bedelli oluyor malesef sen guclu dur yeter

hoşgeldin neyapıyorsun..........

hosbulduk ikz napem yaa film actık kocamla uyudu kaldı filmin ortasında bende fırsat bu fırsta dedim

hoşgeldin emoşummmm
naber?

iyidr bebem film seyrederken koca yarıda uyudu bende burdayım işde ALLAH sohbetimiz arttrsın bu gece bereket var masallahhh

olmaz olurmu...
kk'da yok yok....

hosbulduk ikz napem yaa film actık kocamla uyudu kaldı filmin ortasında bende fırsat bu fırsta dedim

cnm ya topiği kutlarken senin çocuğunu iki tane sandım bir tane oğlun varmş
Allah bağaşlasn üzülme lütfen

kısss ilaçmı kattın adamın içeceğine yoksam...
buraya gelmek için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…