sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

canlar iyi geceler demeye geldiiim eşim yanında ki elemanı işten çıkarmışş yarın iş kadını oluyoruum büroda olcam hehehe hiç çıkmıycam burdan sabh 7de kalkıcaaam ii davranın kendinizeee

vallahi hayatım bilerek tatmıyırum moralim bozuluyo cetvele göre yaşıtlarıyla normal ama ben etli butlu olsun istiyorum aslında zayıf değil şimdiden başladım kaynanalığa

evet şişman çocuk hep sağlıklı diye biliniyo nedense...benimki de normal ne zayıf ne tombiş :))
balık yağı kullanıyorum ben aranızda kullanan var mı

estagfirullah ne kusuru canım.hoşgeldin hasretlik çok zor Allah yardımcın olsun.oraya gelin mi gittin ordamı yaşıyordun biraz bahsetsene ?

cnm Allah bağaşlasın yawrularını sana
ama hayat işte..
biryerden gülüyorsun bir yerden üzülüyorsun ne gelir elden
siz çocuklarınız için dik durmalısınız..
üzülmemelisiniz yapacak birşey yok malesef..
ne güzel bebişleriniz var...
herkezin farklı dertleri var sizinkisi çekilebilen bir dert..

hayatım ne kadar şanslısın bir oğlun var herşeyin o senin ailenden ülkenden uzak olabilirsin ama oğlun yanında hayata biraz pozitif bak onun sana ihtiyacı var üzülme

ay bende kendime üzülürdüm bende gurbette ve dediğin gibi anadan ayrı babadan ayrı kardeşten ayrı.bende yalnılığımdan bu siteye girip sohbet ediyorum.ama senin işin daha zor canım.

canım benim bende gurbetteyim...
anlıyorum seniii
ama senin işin daha zor benim ailem 5-6 saat uzağımda.
benimde burda kimsem yok..
yalnızları oynuyorum valla...
bazen kafayı yicek gibi oluyorum.
Allah sabır versin..

canlar iyi geceler demeye geldiiim eşim yanında ki elemanı işten çıkarmışş yarın iş kadını oluyoruum büroda olcam hehehe hiç çıkmıycam burdan sabh 7de kalkıcaaam ii davranın kendinizeee
hadi bakalım yarın için hayırlı olsun şekerim.kolay gelsin şimdiden.iyi geceler tatlı rüyalar
haydi bismillah 1000 olmuş kızlarrrrr
hayırlı uğurlu olsun

günde 100 sayfa ...woowww muhteşem

ohhhh ALLAH berektimizi arttırsın hem sayfa 100 oldu hemide topik de bereket varr heyyyo nasılsnz kızlarrrr

cnm ne mutlu sana ne güzel
hayırlı işler o zaman sana
harika bi haber bu...
sürekli mi kalacaksın eleman bulanakadar mı?

evet şişman çocuk hep sağlıklı diye biliniyo nedense...benimki de normal ne zayıf ne tombiş :))

hayatım ben fazla kullanmak istemiyorum dengesini hormonlarını bozmayalım sonra yemeklerle destek verme taraftarıyım

işin hayırlı olsun kuşum...
maaşa bağlanacanmı kısss..

cnm ne mutlu sana ne güzel
hayırlı işler o zaman sana
harika bi haber bu...
sürekli mi kalacaksın eleman bulanakadar mı?

bilmiyorum canıııım zaten ben istiyodum orda olmayı ortagının kayınçosunu almışlardı yanlarına şimcik ben gitcem ne kadarlığına bilmiyorum ama
ne zaman kıskançlıktan çatlar gönderir beni eve

offfff ya kaçırdım 1000. sayfayı tühneyse hayırlı olsun herkese.ne çabuk ilerlediniz ya:81:

vay vay vay tebrikler sabaha 2000 varmısınız

valla şişman çocuk çok sağlıksız oluyor ilerde..
tamam tombiş çocuk çok şirin oluyor ama abartmadan....
çikolata şeker vs ben olsam 3 yaşına kadar yedirmezdim bebişime

su peri
günde 100 sayfa ...woowww muhteşem[/QUOTE]

ohhhh ALLAH berektimizi arttırsın hem sayfa 100 oldu hemide topik de bereket varr heyyyo nasılsnz kızlarrrr

hoşgeldin emoşummmm
naber?

estagfirullah ne kusuru canım.hoşgeldin hasretlik çok zor Allah yardımcın olsun.oraya gelin mi gittin ordamı yaşıyordun biraz bahsetsene ?

Evet buraya gelin geldim 3 yil oldu daha alisamadim iste.Cocuk da olmasaydi delirecektim.neyseki melegim var ama henuz cok kucuk,tek tuk konusmaya basladi.Erkekleride bilirsiniz iste sorarsaniz cevaplarlar,konusmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…