sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

kızlar valla gelemedim bu gece bizim oğluş geç uyudu bir de ders çalıştım azıcık.off bakınnn şimdi de uykum geldiii ama muhabbet baya koyuymuş yaaa

ayy kyamm sana balım yaaa ne olur özletme kendini...
çok sevdim seni ben
bebişlerin nasıl?

saol tatlımmm benimm özletmicem bende özlemeden gelcem inşşş bende seni çok sevdim canımm çok sekersin sen
valla iyiler canım oglum bu saatte bile uyanık yerlerde emekliyo arada onu yakalıyıp oturuyom kaçıyo gene peşine

kızlar valla gelemedim bu gece bizim oğluş geç uyudu bir de ders çalıştım azıcık.off bakınnn şimdi de uykum geldiii ama muhabbet baya koyuymuş yaaa
olsun cnm günlerbizim her zamn konuşuruz....
sen dinlen cnm

anladım kuşummm
bebişlerine dikkat et yoruluyorsun pc başında
kurdelam canım avatarın değişmiş,hımmm asiiiiii

ya bu çizelgenin türkçe olanı yok mu
çok karışık
Description buraya ne yazıcaz

canım bak verdiğim linki tıklayınca orada resimli türkçe olarak arkadaşlar anlatmışlar,oradan bakıp bakıp yapacaksın artık.türkçesi yok maalesef,aslında anlatırımda kurdelamın topiğine ayıp olur,çünkü soru cevap uzar gider

yaptım nasıl olmuşşş.
gerçi bebiş görünmüyo çiçeklerin içinde ama

ben şu an manavgattayım ama evlenmeden önce cumartesi pazarında oyurdum yıllarca.çağlayan lisesi mezunuyum,sonra üniversite,evlilik derken manavgatta buldum kendimi ama bir ayağım sürekli orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…