hamur işinde üstüme yoktur...
baklava ve el açma börek hariç onları annem harika yapar bende el oyalayıcı şeyleri...
açma pastane açması gibi yaparm
poğaça...ama mayasız...böyle nasıl kabarır.....
tuzlu kurabiye süper yaparım
ya kızlar övünmek gibi oluyor ama valla herkez çok beğeniyo bnm hamur işlerimi:78::78::78:
ben bu bayram baklava açtım kaynanama götürdüm enişteler kocaları çok beğendiler bunlarda çatladı kız ben bide bol kepçeyim 10 kişilik yemek yaparım 3 kişiyiz halbuse
baklava ve el açma börek hariç onları annem harika yapar bende el oyalayıcı şeyleri...
ya kızlar övünmek gibi oluyor ama valla herkez çok beğeniyo bnm hamur işlerimi:78::78::78:
ay ne güzel ellerine sağlık cnm...
bende öyle yemekleri ç.ok yapıyorum malesef....
annem uyarır arada iki kişisiniz diye...
ay ne güzel ellerine sağlık cnm...
bende öyle yemekleri ç.ok yapıyorum malesef....
annem uyarır arada iki kişisiniz diye...
ohh ohh ellerine sağlık kuzum..
orda olsaydım tatlarına bakmaya gelirdim evine......
kızlar +18 mi başladı ama benim oğlan hala ayakta biriniz uyutun
ben bu bayram baklava açtım kaynanama götürdüm enişteler kocaları çok beğendiler bunlarda çatladı kız ben bide bol kepçeyim 10 kişilik yemek yaparım 3 kişiyiz halbuse
valla ne güzel olurdu....
ıslak kekimin hastası millet ben anlamadım
yapardım sana cadıyla yerdiniz
ohh valla benm kaynanda kıskanır benm yemklerimi ellrimn lezzti var tadı tuzu mukemmel olur ama bende senn gibi bol kepceyimmm öksüz doyurcak gibi yaprım yemkleri kalır hep snr olurum ssmdi baya baya alstm ama azalttm cnm.bide ben paskalya boreğini süper yaparım aam evlenmeden önce hamur yoğrmasını bile blmiordm eşim oretti baana hepsini
valla ne güzel olurdu....
ıslak kekimin hastası millet ben anlamadım
yapardım sana cadıyla yerdiniz
aynen hiç malz.acımam annem bana kızım tuvalet kğıdını koparta yeri yapmışlar iki metre kopartma der
ohh valla benm kaynanda kıskanır benm yemklerimi ellrimn lezzti var tadı tuzu mukemmel olur ama bende senn gibi bol kepceyimmm öksüz doyurcak gibi yaprım yemkleri kalır hep snr olurum ssmdi baya baya alstm ama azalttm cnm.bide ben paskalya boreğini süper yaparım aam evlenmeden önce hamur yoğrmasını bile blmiordm eşim oretti baana hepsini
ayy kzuum valla benimde ıslak keklerim cikolta soslarım mukemmeldr kendm de tatlıyı svdğim için süper olur
ahahhaa gecen gun bende aynısnı eşime söledim bunu neden 1 yaprak yapmıslar hayatım dedim 1yaprak kopartılması için sen neden 2metre sarıyosn dedim oda bana döndü hayatım bunu neden yapmıslar ne işe yarıyor dedii
ya bi tarifde yanlış hatırlamıyosam
süt maya şekeri tuzu koyup bekletin yazıyodu köpürüyomuş falan :))
öyle mi yapıyon sende
eşinde pek hamarat maaşallah
evet hayatım iş başa düşünce ustalaşıyorsun mecburen.yemek yapmayı seviyorum. 7 sene bir fiil yemek yapıyorum bizimkide buğazına düşkün etçildir bunlar ailecelk o yüzden yapıyoz
benöğretirim sanaayy bayılırım ıslak keke...
ama hiç anlamam yapmasından...
kızlar çizelgemle beraber geri döndüm,2 saattir uğraşıyorum ya ama nihayet buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?