sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

yaa ben bi türlü şu minik tuzlu kurabiyeleri beceremiyorum ufalanıyo benimkiler:2:

ben bu bayram baklava açtım kaynanama götürdüm enişteler kocaları çok beğendiler bunlarda çatladı kız ben bide bol kepçeyim 10 kişilik yemek yaparım 3 kişiyiz halbuse

ay ne güzel ellerine sağlık cnm...
bende öyle yemekleri ç.ok yapıyorum malesef....
annem uyarır arada iki kişisiniz diye...

ohh ohh ellerine sağlık kuzum..
orda olsaydım tatlarına bakmaya gelirdim evine......

baklavayı bende beceremiyom
bayramda hazır baklavalık yufka alıp yaptım
çok güzel oldu ama

baklavayı bende beceremiyom
bayramda hazır baklavalık yufka alıp yaptım
çok güzel oldu ama

kızlar +18 mi başladı ama benim oğlan hala ayakta biriniz uyutun

ohhhhh ellerine sağlık kuşum yaa.benimde kkeklerim çok güzel oluyor ama pek börek yapmadım.böreğin püf noktalarını bilmiyorum sömestr tatilinde onlara girişcem ama yemeklerim şahane olur.kocam çok begenir

ben bu bayram baklava açtım kaynanama götürdüm enişteler kocaları çok beğendiler bunlarda çatladı kız ben bide bol kepçeyim 10 kişilik yemek yaparım 3 kişiyiz halbuse

ohh valla benm kaynanda kıskanır benm yemklerimi ellrimn lezzti var tadı tuzu mukemmel olur ama bende senn gibi bol kepceyimmm öksüz doyurcak gibi yaprım yemkleri kalır hep snr olurum ssmdi baya baya alstm ama azalttm cnm.bide ben paskalya boreğini süper yaparım aam evlenmeden önce hamur yoğrmasını bile blmiordm eşim oretti baana hepsini

eşinde pek hamarat maaşallah

valla ne güzel olurdu....
ıslak kekimin hastası millet ben anlamadım
yapardım sana cadıyla yerdiniz

ayy kzuum valla benimde ıslak keklerim cikolta soslarım mukemmeldr kendm de tatlıyı svdğim için süper olur

aynen hiç malz.acımam annem bana kızım tuvalet kğıdını koparta yeri yapmışlar iki metre kopartma der

ahahhaa gecen gun bende aynısnı eşime söledim bunu neden 1 yaprak yapmıslar hayatım dedim 1yaprak kopartılması için sen neden 2metre sarıyosn dedim oda bana döndü hayatım bunu neden yapmıslar ne işe yarıyor dedii

evet hayatım iş başa düşünce ustalaşıyorsun mecburen.yemek yapmayı seviyorum. 7 sene bir fiil yemek yapıyorum bizimkide buğazına düşkün etçildir bunlar ailecelk o yüzden yapıyoz

ya bi tarifde yanlış hatırlamıyosam
süt maya şekeri tuzu koyup bekletin yazıyodu köpürüyomuş falan :))
öyle mi yapıyon sende

bebeğim uyandıda o yüzden cevap vermedim.evet ama ben küçük tekli toz mayalardan kullanıyorum.şeker de koyuyorum ama bekletmiyorum.

eşinde pek hamarat maaşallah

hamarattır benmki yaa nezamn mutfağa grsem benden iş istyor hadi sunuda ben yapayım die bazen annei bizde olyr yada bz onlara gttğmzde
oğluuuuuummmmmmmmmmmm sen kimeeee cekdin böle laaaaannn dior erkek adam oturr otrdu yere önne gelrse er gelmesse susar diyoooo

evet hayatım iş başa düşünce ustalaşıyorsun mecburen.yemek yapmayı seviyorum. 7 sene bir fiil yemek yapıyorum bizimkide buğazına düşkün etçildir bunlar ailecelk o yüzden yapıyoz

aynne cnm valla allhdan benmki okdr zor yemkleri sevmior fazla ama banda bişi yapmaz emine evlndğnde diolardı ailem el bebek gul bebek buyudm die smdi ne zaman bana gelseler yemek yseler hemen bi tarif ertsi gun hepsinn evnde yaplmıss bide benm kızm yapar biz bliodk diolar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…