- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
hayatım peki bu ne işe yarıyo ne zayıflaması
alooo kızlar konuşun hade yaaaa........
alooo kızlar konuşun hade yaaaa........
güzel oldu haaaaaaa.ama ben yapamadım.hepsini yaptım son sayfa açılmıyor.
canım zayıflamaya yaramıyor,ben diyete başladım,buradada zayıflama yarışmasındayım,ayrıca kilomu takip etmek için yani haftada ne kadar verdim diyetten önce kaç kiloydum şimdi kaç kiloyum gibi takip etmek için bu çizelgeyi yaptım,bazı arkadaşlarda bebeklerine doğumgünü çizelgesi yapıyor.olay bu yani.
son sayfada neresi açılmıyor,kopyala yapıştır kısmımı?güzel oldu haaaaaaa.ama ben yapamadım.hepsini yaptım son sayfa açılmıyor.
aslında 67 dim en başta ama yarışmaya 65,5 kiloyla girdim,cuma günü 64,7 oldum,bakalım bu cuma kaç olucam,her cuma kilo bildirimi yapıyoruz yarışmada.evet canım hedefim 55şu an 64 kilomusun 55 düşcen
son sayfada neresi açılmıyor,kopyala yapıştır kısmımı?
aslında 67 dim en başta ama yarışmaya 65,5 kiloyla girdim,cuma günü 64,7 oldum,bakalım bu cuma kaç olucam,her cuma kilo bildirimi yapıyoruz yarışmada.evet canım hedefim 55
aslında 67 dim en başta ama yarışmaya 65,5 kiloyla girdim,cuma günü 64,7 oldum,bakalım bu cuma kaç olucam,her cuma kilo bildirimi yapıyoruz yarışmada.evet canım hedefim 55
neyse kızlar deneye deneye bulursunuz,ben kaçtım,kurdelam sessiz sedasız gitmiş bu arada,noldu acaba,iyigeceler demeden çıktı,kızdımı acaba bize,herkese iyigeceler
kurdelam beni öldürecek:78:
güle güle emoşcumben cıkıyorm hepinze ii geceler i sohbetler arkadaslarr
selam...en az onbeş
kurdelaaammmmm,nerdesin sen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?