sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

diyet olarak ne yapıyosun canım...
aç kalıyorum canım benim,anca öyle zayıflanıyor
şaka bir yana çok az yemeye başladım ve 50 puan diyeti uyguluyorum kendime,ayrıcada biraz biraz yürüyüşe başladım,yarında evde leslie diye bişey var ona başlıycam.

ayrıca bişey daha sorayım aklıma gelmişken ,hani nicklerin yanında pembe kalpler varya,onlar 5 tane olunca nolcak sonra,bir bileniniz varmı?

belkide değil ama yazdıgı çok anlamsız nedne böyle bişey yazsın kadınsa ?
katılıyorum su perim
ne saçma kadınsa bile....
bence kadın..erkek olsa bi cümleyle kalmazdı...
nasıl anladınız erkek olduğunu,en az 15 yazmış,anlamsız bir cümle ama erkek olduğunu çıkaramadım ben.bravo valla size,ben çok safım galiba.
güzelim argo işte anlamadın mı?
ayrıca bişey daha sorayım aklıma gelmişken ,hani nicklerin yanında pembe kalpler varya,onlar 5 tane olunca nolcak sonra,bir bileniniz varmı?
cnm bilmiyorum ne olacağını ama birşey olmayacak sanırım sadece süs sanırım
ayrıca çok şeker bişeysin sen yaaaaa

belkide değil ama yazdıgı çok anlamsız nedne böyle bişey yazsın kadınsa ?
evet katılıyorum bencede anlamsız ama bir kadında saçma bişey yazıp çıkabilir,ayrıca erkekse neden dikkatleri üzerine toplasınki,dediğiniz gibi belkide gerçekten erkektir ama ben gerçekten anlayamadım ama bulurum ben şimdi 1 dk izin verin.

yooo ne alaka cnm ya

valla başka hiçbir anlam çıkaramadım delimidr nedir istesem bukadar anlamsız ve saçma bişi yazmayı hatatta bukadarı aklıma gelmez diğer msjllarınada baktm onlarda gereksz anlamsz yorumlar:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…