aç kalıyorum canım benim,anca öyle zayıflanıyordiyet olarak ne yapıyosun canım...
kurdelam fake ne demek?
cnm erkek galiba....ben bildirdim...
cnm erkek galiba....ben bildirdim...
iyi yaptın cnm bencede fake
nasıl anladınız erkek olduğunu,en az 15 yazmış,anlamsız bir cümle ama erkek olduğunu çıkaramadım ben.bravo valla size,ben çok safım galiba.
katılıyorum su perimbelkide değil ama yazdıgı çok anlamsız nedne böyle bişey yazsın kadınsa ?
güzelim argo işte anlamadın mı?nasıl anladınız erkek olduğunu,en az 15 yazmış,anlamsız bir cümle ama erkek olduğunu çıkaramadım ben.bravo valla size,ben çok safım galiba.
cnm bilmiyorum ne olacağını ama birşey olmayacak sanırım sadece süs sanırımayrıca bişey daha sorayım aklıma gelmişken ,hani nicklerin yanında pembe kalpler varya,onlar 5 tane olunca nolcak sonra,bir bileniniz varmı?
evet katılıyorum bencede anlamsız ama bir kadında saçma bişey yazıp çıkabilir,ayrıca erkekse neden dikkatleri üzerine toplasınki,dediğiniz gibi belkide gerçekten erkektir ama ben gerçekten anlayamadım ama bulurum ben şimdi 1 dk izin verin.belkide değil ama yazdıgı çok anlamsız nedne böyle bişey yazsın kadınsa ?
ayyy ben o kişinin yazdığı şeyi göremıyom..
sayfa kaçda bu...
gereksiz bişey yazdı işte.sonuçta kötü içerik.muhabbeti bozdu =) buda yeter
yooo ne alaka cnm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?