bende gidiyorum kızlar
çok öptüm seni prensescim
kızlarrrrr iki orta bi sade kurdelama müsade
cümleten hayırlı geceler iyi sabahlar
bende gidiyorum kızlar
çok öptüm seni prensescim
kızlarrrrr iki orta bi sade kurdelama müsade
cümleten hayırlı geceler iyi sabahlar
hg canım..
öyledir topiğimiz her zaman bekleriz...
ne sıcak topikmiş burası
çok sevindim
hoşbulduk
bende yatayım bari.hadi hepinizi bolbol öpüyorum iyi uykular hayırlı geceler
iyi geceler perim....
Allah hepinizin belasını versin insanlık dışısınız hepiniz yuva yıkarsınız bu siteyi kuranında allah belasını versin beyninizzden şüphe ediyorum
ne oldu yaAllah hepinizin belasını versin insanlık dışısınız hepiniz yuva yıkarsınız bu siteyi kuranında allah belasını versin beyninizzden şüphe ediyorum
ne oldu ya
kurdelam biliyormusun durup dururkenmi yazdı bunu
bende öyle tahmin ettim acaba eşimi diye:44:emine olamaz sanırım...
tabiki emin değilim..
ama bnm tahminim emine geç çıktı kkdan...
ve eşi kızdı sanırım.
ama çok büyük bir terbiyesizlik...
kadınların sığındığı (tabiri caizse) mekana ve burada vakit geçiren masum kadınlara ne biçim hakarettir bu!!!
her zaman kadınlar ezilmeye mahkumdur gözüyle bakan ve girdiğimiz yeri küçümseyerek bela okuyan mercimek tanesi beyinler zihniyetler....
ne oldu ya
kurdelam biliyormusun durup dururkenmi yazdı bunu
Allah hepinizin belasını versin insanlık dışısınız hepiniz yuva yıkarsınız bu siteyi kuranında allah belasını versin beyninizzden şüphe ediyorum
yok ya emine değildir burdan ayrılırken güzel ayrılmış eğer eşiyle kavga edip bianlık sinirle o yazdıysa bilemem ama onların yuvası yıkılmasında :26:evet nihan durup dururken...
boşver...herkezin vardır söyleyecek bi sözü...eğer eşiyse kendi utansın..bnm eşim ne kadarda muzdarip olsa bu durumdan asla ve asla burayı açıpta burdaki masum kadınlara saydırmaz hakaretleri...
eğer emineysede ona hiç bir diyecek lafım yok..canı sağ olsun...
yani kimse kimseyi zincirle bağlamıyo burayakızlar bu eşi sanırım...
çok ayıp etmiş ama...
biz zorla tutmuyoruzki kimseyi burda...
çok haklısın...zorla tutmuyoruz ki....hiç sevmem böyle eşini kadınlardan kıskananları...kızlar bu eşi sanırım...
çok ayıp etmiş ama...
biz zorla tutmuyoruzki kimseyi burda...
ve msj sabah 6da yazılmış.....
yok ya emine değildir burdan ayrılırken güzel ayrılmış eğer eşiyle kavga edip bianlık sinirle o yazdıysa bilemem ama onların yuvası yıkılmasında :26:
büyük ihtimaal emine değil..dediğin gibi o olsa bile bi sinirle yazmıştır ilk okuduğumda öyle birşey geldi aklıma...ama sonra cümleyi okudukça emine bu kadar ciddi bir şekilde yazmaz dedim...
yani kimse kimseyi zincirle bağlamıyo buraya
şaşırdım valla sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?