sakın beddua etme.sabret Allah'a havale et.ne oldu anlat bakalım.
sakın ha başkası yüzünden yuvanı dağıtma.sen bi anlat bakalım ne olmuş kavga derecesi ne.sabırlı davran.sakin ol.hayatım çok kötü durumdayım boşanmayı düşünüyorum lütfen bi akıl ver
hayatım çok kötü durumdayım boşanmayı düşünüyorum lütfen bi akıl ver
çok haklısın tatlım..çok iyiyim bu arada çok sağol cnm...slm kusumm naber nasılsınnn
nazarmı degdi ne canımm hayır olsun inşallahh
aman arkadaslar gercekten bugün haberi izledim kıvırcık ail ölmüş ... duyunca çok üzüldüm sunu bi kere daha yinelemek istedim su iki günlük yalan hayatta kimse kimseyi kırmaya degmiyo üzüldügün kırıldıgın yanına kar kalıyo lakin rabbim hepimizi kötülük gelicek tüm insanlardan uzak eylesin inşallah
sevgilerimle kendinize cok ii bakın canlarım
hoşgeldin cnm iyisin umarım...slm kızlarrrrrr
şöle bi konuya göz atayım dedim ama maşallahınız var yaniii
nasılsınızzz
hoşgeldin derfatçım...naber?iyi aksamlar gülaycım nasıslın?msni açsana
hoşgeldin kuşummmay oku oku bitiremedim.ne çok şey yazmışsınız bee
nasılsınız kızlar kimsecikleri yok
öyle bi bakim dedim.eşim 10,5 da alacak elimden pcyi((
gece girerim belki...
selamlarrrr hg iyi misin?:)izmir'den slmlar :)))
o konuyu hiç sormayın cnm ya uyarı var konuşmaya gerek yok tekrar...emine neden kapsama alanı dışında???
selam tatlımselam millet ben geldim
cnm üzülme ne olursun ya..herkezin vardır böyle dönemleriiii hemen kararttın içinikızlar napıyorsunuz benim moralim çok bozuk
töbe töbeeeehayatım çok kötü durumdayım boşanmayı düşünüyorum lütfen bi akıl ver
kurban olurum ben sana benve düşün biraz ani karar verme lütfennnn
selam canım hoşgeldin
hoşgeldinnnn
kızlarrr cümleten iyi akşamlar hepinize
vallahi yatacaktım bi uğrayayım dedim
ben 27 yaşındayım 2.5 yaşında bir oğlum var.22 yaşında evlendim. 6 seneden beri eşimin ailesinin bana yapmadığı şey kalmadı.hakaretmi dersin aileme hakeret.hep evladım için sabrettim. eşim iyi onunla iyi anlaşıyoruz ama bazen çok etkiliyo.3 tane görümcem var özellikle bir tanesi ve kaynanam benle uğraşmaktan bi türlü vazgeçmediler. kaynanam 2 görümcem elti şehir dışındalar. bana cadılık yapan burda kadınla 5 aydır konuşmuyoz hala benle uğraşıyo. eltim köye annesine gitmiş kaynanamdan habersiz ona kızmışlar sinirini benden çıkardılar.eşimle konuşurken duydum tel.de bana yine saydırıyo.bide medeni olcaklar. hepsi okumuş demek ki okumakla adam olunmuyo
ben 27 yaşındayım 2.5 yaşında bir oğlum var.22 yaşında evlendim. 6 seneden beri eşimin ailesinin bana yapmadığı şey kalmadı.hakaretmi dersin aileme hakeret.hep evladım için sabrettim. eşim iyi onunla iyi anlaşıyoruz ama bazen çok etkiliyo.3 tane görümcem var özellikle bir tanesi ve kaynanam benle uğraşmaktan bi türlü vazgeçmediler. kaynanam 2 görümcem elti şehir dışındalar. bana cadılık yapan burda kadınla 5 aydır konuşmuyoz hala benle uğraşıyo. eltim köye annesine gitmiş kaynanamdan habersiz ona kızmışlar sinirini benden çıkardılar.eşimle konuşurken duydum tel.de bana yine saydırıyo.bide medeni olcaklar. hepsi okumuş demek ki okumakla adam olunmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?